Scrol naar beneden

warmmakers glow

Zet je er warmpjes bij en geniet van vurige winteravonden

Terwijl de wereld rondom jou maar doordraaft, snak jij naar een oase van comfort en rust. Naar een veilige haven waar je thuiskomt en verbinding voelt met de belangrijkste personen in je leven. Bij Hanolux is het onze ambitie om die kalmte in je leven te brengen. We willen bij jou thuis een luxueuze setting creëren met producten waarvan jij en alle mensen die je dierbaar zijn, het warm krijgen.

Glowbus vuurhaard turnhout
Barrelsauna buiten
Infraroodsauna op maat
Heatsail dome terrasverwarming
Ofyr vuurschaal bbq
Jacuzzi bubbelbad spa whirlpool
warmmakers glow

Warmmakers die gezelligheid brengen in je tuin

De missie om jou rust en warmte te brengen, wakkerde bij ons het vuur aan voor een gloednieuw concept. Onze Warmmakers zijn dan ook stuk voor stuk producten die het verschil zullen maken in je leven. Die jou de kans geven om van je huis een thuis te maken en het gezellig warm te maken voor je gasten.

Droom weg bij een knisperende vuurschaal, genietend van een heerlijke winterbarbecue in een warme zithoek. Droom weg bij onze Warmmakers.

warmmakers glow

Vuurschalen

Vuurschaal Dewdrop - Glowbus

Wie op zoek is naar een vuursculptuur dat ogen doet fonkelen en vuur doet knetteren, gaat zijn hart gevuld zien met de adembenemende Dewdrop van Glowbus.

Deze vuurschaal is het resultaat van een jarenlang denkproces door Belgische ontwerpers. Naast een elegante blikvanger is het ook een duurzame vuurschaal die je hebt voor het leven. Want de Dewdrop is gemaakt uit cortenstaal, dat zorgt voor een 8x langere levensduur dan standaard staal.

Daar krijg je het instant warm van, niet?

Vuurschaal Dewdrop - Glowbus

Vuurschalen

Vuurschaal The Ring - Wünder

Verlang jij naar een lage, robuuste vuurschaal waar je - te midden het geluid van knisperend vuur - met veel gasten rond kan bijpraten? Dan is The Ring van het Belgische Wünder iets voor jou.

Wünder omschrijft hun duurzaam pronkstuk uit cortenstaal zelf als een ruwe schoonheid met een bloedheet hart. En dat beamen wij maar al te graag. Want The Ring is een stoere, ronde vuurschaal die dankzij de openingen tussen de lamellen voor extra veel vlam en weinig rook zorgt. Tout feu, tout flamme.

Vuurschaal The Ring - Wünder

Winterbarbecue

Winterbarbecue - Ofyr

Wil je naast een charmante vuurschaal ook een ultramodern kooktoestel in je tuin hebben staan? Ofyr heeft alles in petto om jezelf en vrienden culinair te verwennen.

Deze winterbarbecue en vuurschaal in één is eveneens gemaakt uit het duurzame cortenstaal. Een absolute aanwinst voor levensgenieters. De multifunctionaliteit van de Ofyr blijkt uit de grote verscheidenheid aan smaakvolle barbecue recepten die erop bereid kunnen worden. Daar gaan je gasten warm van worden.

Upgrade je Ofyr naar een echte buitenkeuken met deze barbecue accessoires:

Winterbarbecue - Ofyr
warmmakers glow

Zit jij op hete kolen?

Kom alle vuurschalen en winterbarbecues ontdekken in onze showroom.

warmmakers glow

Terrasverwarmers

Terrasverwarming Heatsail

Wil jij een stille warmmaker in je tuin? Ga dan voor een stijlvolle terrasverwarming. De Heatsail terrasverwarmers hebben de look van een gezellige loungelamp en geven de warmte van een haardvuur.

Er is zelfs een optie tot verneveling bij de Heatsail Beem.

Terrasverwarming Heatsail

Terrasverwarmers

Terrasverwarming Heatscope

Het nog discreter gezellig warm maken in je tuin, doe je met Heatscope. De Heatscope terrasverwarmers combineren elegante bescheidenheid met comfortabele infrarood warmte.

Deze terrasverwarmers werken op stroom, net zoals de verwarmers van Heatsail. Daardoor heb je geen knisperende vuurgeluiden of onaangename rookgeur. We monteren ze op verschillende buitenmuren en op plafonds van zowat elke overkapping.

Terrasverwarming Heatscope

Terrasverwarmers

Terrasverwarming Heatstrip

Hou jij van slank en strak wat je exterieur betreft? Kom dan de terrasverwarmers van Heatstrip eens bekijken.

Door de slanke vormgeving neemt deze warmmaker slechts weinig ruimte in. We gebruiken de Heatstrip dan ook vaak in een overdekte tuin of windbeschermd terras.

Daarnaast geeft deze terrasverwarming door zijn softglow-technologie geen rood licht af.

Terrasverwarming Heatstrip

Terrasverwarmers

Terrasverwarming Bromic

Een Hanolux Warmmaker weggewerkt in je plafond? Dankzij de terrasverwarmers van Bromic kan het. Met een unieke technologie geven deze terrasverwarmers veel warmte zonder veel energie te verbruiken.

Heb jij een grote, open tuin? Bromic terrasverwarmers zijn erg krachtig en ideaal voor open ruimtes. Het merk heeft daarnaast ook losstaande modellen en zelfs terrasverwarmers op gas.

Terrasverwarming Bromic
warmmakers glow

Zoek zelf uit welke terrasverwarmer bij jou past

Wil je weten welke terrasverwarming de beste is? Dat hangt af van jouw situatie. Beantwoord deze vier vragen en kom meteen te weten welke terrasverwarmer voldoet aan jouw noden en wensen.

warmmakers glow

Jacuzzi's

Jacuzzi®

Tussen al deze Warmmakers kan Jacuzzi® uiteraard niet ontbreken. Gezellig bubbelen met vrienden en familie in een warm bad vol deugddoende massagejets. Als pionier van de wellness stelt Jacuzzi® nooit teleur.

De combinatie van water, kracht en warmte laten je lichaam herstellen, ontspannen en presteren. Zo stelt het merk zich in staat om zowel de geest, als het lichaam en de ziel te genezen.

Wil jij een sfeermakende Jacuzzi® in huis?

Jacuzzi®

Barrelsauna's

Barrelsauna

Gezellig bijpraten met je favoriete gezelschap of eens even helemaal alleen genieten van de rust. En dat terwijl je werkt aan je immuunsysteem en de stimulatie van je bloedsomloop.

Onze barrelsauna's hebben niet alleen esthetische kwaliteiten, ze zijn ook een boost voor je gezondheid. Wist je trouwens dat we onze barrelsauna's volledig op maat maken? Droom je van een barrelsauna:

  • in een specifieke kleur
  • met een gezellig interieur
  • en eventueel ook nog met kachel of terras?

Wij maken jouw droom waar.

Barrelsauna

(Infrarood)sauna's & stoomdouches

Infraroodsauna's & stoomdouches

Bij Hanolux helpen we om je stress te doen smelten als sneeuw voor de zon. Al moeten we daarvoor van Finland komen. We hebben een ruim aanbod aan Finse sauna's, maar ook infraroodsauna's of infraroodcabines en de meest exclusieve stoomdouches.

Waarom sauna's en stoomdouches echte warmmakers zijn?

  • Ze stimuleren de doorbloeding en zuiveren het lichaam.
  • Je lichaam recupereert sneller van spierpijn, stijfheid, vermoeidheid en ziektes.
  • De esthetische afwerkingen in hout zijn een streling voor het oog.
  • Je krijgt het dankzij de hoge temperaturen ook letterlijk warm vanbinnen.

Ideaal om op te warmen tijdens een koude winterdag. Hulp nodig bij je saunakeuze?

Infraroodsauna's & stoomdouches
warmmakers glow

Onze experten zijn uit het juiste hout gesneden. Ervaar het zelf!

We heten je van harte welkom in onze showroom en begeleiden je bij je keuze. Kom deze verschillende winterse Warmmakers bekijken en testen in onze showroom.

Het kloppende hart van Hanolux

Als familiebedrijf kennen we de kracht van verbinding. De grootste warmmakers lopen dan ook rond in onze showroom.

Het Hanolux-team is een gezellige groep vakmensen die oprecht het beste met je voorhebben. Zij hanteren een ongeziene persoonlijke aanpak, meer dan 50 jaar expertise en straffe begeleiding voor, tijdens en na je aankoop.

Wij willen graag die partner zijn waarop je warmhartig vertrouwt.

warmmakers glow

Hebben wij je warm gemaakt?

Bel ons op 014/42.04.08 voor meer informatie of maak meteen een afspraak voor een bezoek met een Hanolux-expert in onze showroom.

© 2022 Hanolux - Wellness & Outdoor Living ǀ Cookies aanpassen ǀ Gemaakt met ♡ door Think Tomorrow