Scroll naar beneden

warmmakers glow

Zet je er warmpjes bij en geniet van vurige winteravonden

Terwijl de wereld rondom jou maar doordraaft, snak jij naar een oase van comfort en rust. Naar een veilige haven waar je thuiskomt en verbinding voelt met de belangrijkste personen in je leven. Bij Hanolux is het onze ambitie om die kalmte in je leven te brengen. We willen bij jou thuis een luxueuze setting creëren met producten waarvan jij en alle mensen die je dierbaar zijn, het warm krijgen.

Glowbus vuurhaard turnhout
Barrelsauna buiten
Infraroodsauna op maat
Bromic Eclipse
Ofyr vuurschaal bbq
Jacuzzi bubbelbad spa whirlpool
warmmakers glow

Warmmakers die gezelligheid brengen in je tuin

De missie om jou rust en warmte te brengen, wakkerde bij ons het vuur aan voor een gloednieuw concept. Onze Warmmakers zijn dan ook stuk voor stuk producten die het verschil zullen maken in je leven. Die jou de kans geven om van je huis een thuis te maken en het gezellig warm te maken voor je gasten.

Droom weg bij een knisperende vuurschaal, genietend van een heerlijke winterbarbecue in een warme zithoek. Droom weg bij onze Warmmakers.

warmmakers glow

Vuurschalen

Vuurschaal Dewdrop - Glowbus

Wie op zoek is naar een vuursculptuur die ogen doet fonkelen en vuur doet knetteren, gaat zijn hart gevuld zien met de adembenemende Dewdrop van Glowbus.

Deze vuurschaal is het resultaat van een jarenlang denkproces door Belgische ontwerpers. Naast een elegante blikvanger is het ook een duurzame vuurschaal die je hebt voor het leven. Want de Dewdrop is gemaakt uit cortenstaal, dat zorgt voor een 8x langere levensduur dan standaard staal.

Daar krijg je het instant warm van, niet?

Vuurschaal Dewdrop - Glowbus

Vuurschalen

Vuurschaal The Ring - Wünder

Verlang jij naar een lage, robuuste vuurschaal waar je - te midden van het geluid van knisperend vuur - met veel gasten rond kan bijpraten? Dan is The Ring van het Belgische Wünder iets voor jou.

Wünder omschrijft hun duurzaam pronkstuk uit cortenstaal zelf als een ruwe schoonheid met een bloedheet hart. En dat beamen wij maar al te graag. Want The Ring is een stoere, ronde vuurschaal die dankzij de openingen tussen de lamellen voor extra veel vlam en weinig rook zorgt. Tout feu, tout flamme.

Vuurschaal The Ring - Wünder

Vuurschalen

Vuurschaal Lotus - Nois

Een vuurschaal met een verhaal, dat is de Lotus van het Belgische Nois. Het ontwerp van deze vuurschaal doet denken aan een lotusbloem en daar is deze vuurhaard ook op geïnspireerd. Daarmee wil Nois het belang van samenzijn benadrukken en aanmoedigen. Want een lotus staat symbool voor het leven. Of je er nu uitbundig of ingetogen van geniet, alleen of met je gezin, mensen verbinden is de boodschap.

Vuurschaal Lotus - Nois
warmmakers glow

Knettert het bij jou ideeën voor een warme winter?

Kom alle vuurschalen ontdekken in onze showroom.

warmmakers glow

Winterbarbecue

Winterbarbecue - Ofyr

Wil je naast een charmante vuurschaal ook een ultramodern kooktoestel in je tuin hebben staan? Ofyr heeft alles in petto om jezelf en vrienden culinair te verwennen.

Deze winterbarbecue en vuurschaal in één is eveneens gemaakt uit het duurzame cortenstaal. Een absolute aanwinst voor levensgenieters. De multifunctionaliteit van de Ofyr blijkt uit de grote verscheidenheid aan smaakvolle barbecue recepten die erop bereid kunnen worden. Daar gaan je gasten warm van worden.

Upgrade je Ofyr naar een echte buitenkeuken met deze barbecue accessoires:

Winterbarbecue - Ofyr

Winterbarbecue

Winterbarbecue - Ironwood Traeger

Zie jij meer voordelen in een pellet barbecue? Met de nieuwe set-and-forget Irondwood barbecue van het Amerikaanse Traeger grill je de winter aan elkaar. Deze barbecue bevat een XL-grilloppervlak, garandeert de houtgestookte smaak van een kwaliteitsvolle barbecue en is bestuurbaar met je smartphone. Zo kun jij gezellig mee tafelen.

Bovendien verzamelt deze pellet barbecue zijn assen meteen in één grote container zodat jij geen tijd hoeft te steken in de reiniging. Dat betekent extra tijd bij je gasten. Zalig, toch?

Winterbarbecue - Ironwood Traeger

Winterbarbecue

Winterbarbecue - Timberline Traeger

Speciaal ontwikkeld voor barbecue meesters die zich richten op grotere stukken vlees, is er de nieuwste Timberline van Traeger. Met een inductievuur, extra kastruimte, RVS-roosters en 2 draadloze vleesthermometers, is de Timberline opvallend geavanceerder dan de Ironwood pellet barbecue.

Net zoals de Irondwood is deze set-and-forget barbecue met je smartphone bestuurbaar en verzamelt hij alle assen in één container, zodat je zeker bent van een snelle reiniging. Bovendien kan de Timberline permanent worden ingebouwd om de buitenkeuken van je dromen te realiseren.

Ook Traeger maakt van zijn barbecues ware buitenkeukens dankzij het uitgebreide gamma aan accessoires die jouw barbecue-ervaring compleet maken.

Voeg de Traeger smaakmakers toe aan je bestelling als je het écht af wil maken.

  • Sauzen - pittige BBQ-sauzen om duimen en vingers af te likken
  • Rubs - kruidenmixen die extra smaak geven
Winterbarbecue - Timberline Traeger
warmmakers glow

Smaakt dit naar meer?

Ontdek deze winterbarbecues in onze showroom en proef zelf het verschil.

warmmakers glow

Terrasverwarmers

Terrasverwarming Bromic

Een Hanolux Warmmaker weggewerkt in je plafond? Dankzij de terrasverwarmers van Bromic kan het. Met een unieke technologie geven deze terrasverwarmers veel warmte zonder veel energie te verbruiken.

Heb jij een grote, open tuin? Bromic terrasverwarmers zijn erg krachtig en ideaal voor open ruimtes. Het merk heeft ook terrasverwarmers op gas en stijlvolle losstaande modellen.

Een absolute eyecatcher met minimalistische maar opvallende esthetiek is de verplaatsbare Bromic Eclipse. Een krachtige elektrische terrasverwarmer die stralende warmte, licht en stijl brengt in je buitenruimte. Met een dimbare LED-lichteenheid pas je de warmte en verlichting aan in 3 verschillende standen (30%, 60% en 100%).

Terrasverwarming Bromic

Terrasverwarmers

Terrasverwarming Heatscope

Het nog discreter gezellig warm maken in je tuin, doe je met Heatscope. De Heatscope terrasverwarmers combineren elegante bescheidenheid met comfortabele infrarood warmte.

Deze terrasverwarmers werken op stroom, net zoals de verwarmers van Heatsail. Daardoor heb je geen knisperende vuurgeluiden of onaangename rookgeur. We monteren ze op verschillende buitenmuren en op plafonds van zowat elke overkapping.

Terrasverwarming Heatscope

Terrasverwarmers

Terrasverwarming Heatstrip

Hou jij van slank en strak wat je exterieur betreft? Kom dan de terrasverwarmers van Heatstrip eens bekijken.

Door de slanke vormgeving neemt deze warmmaker weinig ruimte in. We gebruiken de Heatstrip dan ook vaak in een overdekte tuin of windbeschermd terras. Daarnaast geeft deze terrasverwarming door zijn softglow-technologie geen rood licht af.

Met 7 ontwerpen in het gamma, vind je er vast een model dat matcht met jouw smaak. De laatste nieuwkomer is de Heatstrip Enhance. Een uiterst efficiënte infrarood terrasverwarmer met een glazen front. De gladde Duitse Schott-glazen voorkant is volledig zwart en zorgt voor onmiddellijke warmte. Makkelijk te bedienen met een afstandsbediening en besturing via de Heatstrip app.

Terrasverwarming Heatstrip

Terrasverwarmers

Terrasverwarming Heatscope

Het nog discreter gezellig warm maken in je tuin, doe je met Heatscope. De Heatscope terrasverwarmers combineren elegante bescheidenheid met comfortabele infrarood warmte.

Deze terrasverwarmers werken op stroom, net zoals de verwarmers van Heatsail. Daardoor heb je geen knisperende vuurgeluiden of onaangename rookgeur. We monteren ze op verschillende buitenmuren en op plafonds van zowat elke overkapping.

Terrasverwarming Heatscope
warmmakers glow

Zoek zelf uit welke terrasverwarmer bij jou past

Wil je weten welke terrasverwarming het beste is? Dat hangt af van jouw situatie. Beantwoord deze vier vragen en kom meteen te weten welke terrasverwarmer voldoet aan jouw noden en wensen.

warmmakers glow

Jacuzzi's

Jacuzzi®

Tussen al deze Warmmakers kan Jacuzzi® uiteraard niet ontbreken. Gezellig bubbelen met vrienden en familie in een warm bad vol deugddoende massagejets. Als pionier in de wereld van wellness stelt Jacuzzi® nooit teleur.

De combinatie van water, kracht en warmte laten je lichaam herstellen, ontspannen en presteren. Zo stelt het merk zich in staat om zowel de geest, als het lichaam en de ziel te genezen.

Wil jij een sfeermakende Jacuzzi® in huis?

Jacuzzi®

Barrelsauna's

Barrelsauna

Gezellig bijpraten met je favoriete gezelschap of eens even helemaal alleen genieten van de rust. En dat terwijl je werkt aan je immuunsysteem en de stimulatie van je bloedsomloop.

Onze barrelsauna's hebben niet alleen esthetische kwaliteiten, ze zijn ook een boost voor je gezondheid. Wist je trouwens dat we onze barrelsauna's volledig op maat maken? Droom je van een barrelsauna:

  • in een specifieke kleur
  • met een gezellig interieur
  • en eventueel ook nog met kachel of terras?

Wij maken jouw droom waar.

Barrelsauna

(Infrarood)sauna's & stoomdouches

Infraroodsauna's & stoomdouches

Bij Hanolux helpen we om je stress te doen smelten als sneeuw voor de zon. Al moeten we daarvoor naar Finland gaan. We hebben een ruim aanbod aan Finse sauna's, maar ook infraroodsauna's of infraroodcabines en de meest exclusieve stoomdouches.

Waarom sauna's en stoomdouches echte warmmakers zijn?

  • Ze stimuleren de doorbloeding en zuiveren het lichaam.
  • Je lichaam recupereert sneller van spierpijn, stijfheid, vermoeidheid en ziektes.
  • De esthetische afwerkingen in hout zijn een streling voor het oog.
  • Je krijgt het dankzij de hoge temperaturen ook letterlijk warm vanbinnen.

Ideaal om op te warmen tijdens een koude winterdag. Hulp nodig bij je saunakeuze?

Infraroodsauna's & stoomdouches

Dedon Mbrace

Dedon Mbrace loungestoel

Wil je genieten van ultieme gezelligheid? Het is zalig buiten zitten met de bekroonde Dedon Mbrace collectie, ontworpen door Sebastian Herkner. Zijn uniek ontwerp met moderne materiaalmix en speelse weving is verkrijgbaar in allerlei kleuren.

Herkner's uitgangspunt voor deze bekroonde Dedon Mbrace collectie was de combinatie van veelkleurige vezels, warm teak en gegoten aluminium. Bovendien heeft hij deze collectie zo ontworpen dat je zelfs buiten het seizoen comfortabel kan zitten, zonder de kussens.

Dedon Mbrace loungestoel
warmmakers glow

Onze experten zijn uit het juiste hout gesneden. Ervaar het zelf!

We heten je van harte welkom in onze showroom en begeleiden je bij je keuze. Kom deze verschillende winterse Warmmakers bekijken en testen in onze showroom.

Het kloppende hart van Hanolux

Als familiebedrijf kennen we de kracht van verbinding. De grootste warmmakers lopen dan ook rond in onze showroom.

Het Hanolux-team is een gezellige groep vakmensen die oprecht het beste met je voorhebben. Zij hanteren een ongeziene persoonlijke aanpak, meer dan 50 jaar expertise en straffe begeleiding voor, tijdens en na je aankoop.

Wij willen graag die partner zijn waarop je 100% vertrouwt.

warmmakers glow

Hebben wij je warm gemaakt?

Bel ons op 014/42.04.08 voor meer informatie of maak meteen een afspraak voor een bezoek met een Hanolux-expert in onze showroom.