platinum-electric-detail-hr.jpg

Bromic terrasverwarmer

Bromic terrasverwarming Smart-Heat biedt je een efficiënte en stijlvolle verwarming. Met zijn gestileerde vormgeving past deze terrasheater perfect in een modern design.

  De perfecte balans tussen vorm en functie

  Een Bromic terrasverwarmer is de beste mix tussen design en rendement. Dankzij hun unieke technologie produceren ze amper rood licht, maar met een erg hoog rendement. Zo verbruik je minder voor meer warmte.

  Populaire modellen zoals de Bromic Smart Heat tungsten en Bromic Platinum zijn beschikbaar in tal van wattages en kleuren. De nieuwe Bromic Eclipse is hun antwoord op een losstaande design terrasheater met verlichting.
  Monteren aan het plafond is ook mogelijk met verschillende hoogtes en soorten stangen.

  Bromic leent zich ook uitzonderlijk goed voor montage aan het plafond of muur. Maar ook als inbouw en sturing via domotica. Zelfs sturing via Bromic afstandsbedieningen en dimmers is mogelijk.

  Ten slotte zijn er voor een terrasverwarmer op gas ook tal van mogelijkheden, ook in een mobiele setting zoals de tungsten portable. Deze terrasverwarmer is erg krachtig, ideaal voor open ruimtes.

  bromic-eclipse-portable-hero-on-50.jpg

  Waarom kiezen voor een Bromic terrasverwarming bij Hanolux?

  bromic-terrasverwarming-gas-design-terras-verwarmer.jpg

  Moderne, elegante – of industriële look

  Bromic heeft verschillende modellen met een verschillende esthetiek. Heb je het graag elegant? Dan is de Platinum Smart-Heat serie iets voor jou. Daarnaast is er de Tungsten Smart-Heat serie die met zijn robuuste ontwerp zorgt voor een industriële uitstraling.

  bromic-terrasverwarming-kopen-afdak.png

  Zowel elektrisch als gas

  Verschillende opties, verschillende voordelen. Wij kijken samen met jou verder wat er mogelijk is en hoe we de terrasverwarming het best installeren.

  mobiel-verplaatstbare-terrasverwarmer-terrasverwarming-bromic-antwerpen.jpg

  Verplaatsbaar of gemonteerd

  Monteer je de Bromic terrasverwarming graag aan jouw muur of dak of wil je toch liever een verplaatsbare terrasverwarming? Het is allemaal mogelijk!

  bromic-eclipse-electric-24-twin-pole-terrasverwarmer.jpg

  NIEUW: De Eclipse Smart-Heat Elektrisch

  Bromic heeft een nieuwe terrasverwarmer gelanceerd! De Eclipse heeft een minimalistisch elegant design. Deze cirkelvormige terrasverwarming voorziet je van dimbare warmte en licht

  Beschikbaar als plafond montage of vrijstaand model.

  Kom hem ontdekken in onze showroom.

  Of bestel hem via onze webshop

  bromic-terrasverwarming-kopen-afdak.png

  Ruim assortiment terrasverwarmers op onze webshop

  Bekijk een selectie van onze infrarood verwarming op de webshop en bestel ze eenvoudig online.

  Vragen? Onze specialisten helpen je graag verder op afstand of kom zelf het verschil voelen in onze showroom. Er is een heater in alle soorten en maten, maar elke situatie is uniek!


  Ga naar de webshop

  terrasverwarming-bromic-9.jpg

  Showroom Hanolux

  3000m² aan inspiratie

  Welke terrasverwarming van Bromic kies jij?

  platinum-electric-black-on-hr.jpg

  Platinum Smart-Heat Elektrisch

  Onze Platinum Smart-HeatTM Elektrisch verwarmer is speciaal geschikt voor locaties met weinig vrije ruimte waar design een belangrijke rol speelt.

  Dit slanke roestvrijstalen apparaat verspreidt zijn warmte gelijkmatig in de ruimte, geeft weinig licht af en gaat naadloos op in de achtergrond dankzij de inbouwmogelijkheden.

  tungsten-electric-black-on-hr.jpg

  Tungsten Smart-Heat Elektrisch

  Onze serie Tungsten Smart-HeatTM Elektrisch biedt hoogwaardige straalverwarming met een industriële vormgeving voor open en halfopen buitenruimten.

  De apparaten zijn voorzien van een hittebestendige coating die geschikt is voor elke omgeving. De behuizing is van roestvrijstaal en het duurzame verwarmingselement geeft een zachte rode gloed af die een warme sfeer creëert.

  tungstenportable-on-hr.jpg

  Tungsten Smart-Heat Portable

  De neutrale zwarte afwerking en het bekroonde design maken deze verwarmer tot een modern kunstwerk. De Tungsten Smart-HeatTM Draagbare verwarmer levert efficiënte gerichte warmte en een veelzijdige verwarmingsoplossing voor buiten.

  Dankzij de modulaire constructie en ingebouwde wielen is het apparaat gemakkelijk te manoeuvreren in krappe ruimten.

  Meer bekijken

  Ontdek onze andere terrasheater merken