Open zondag - 30 januari 🎉

Ja, ik kom graag langs
Hammam of Stoomdouche kopen

Hammam of Stoomdouche kopen

Heb je het niet voor hoge temperaturen, maar hou je wel van een warm stoombad? Dan zit je bij Hanolux helemaal goed! Wij hebben verschillende stoomcabines in de aanbieding die perfect bij jou thuis passen. Test je ze graag eens uit? Onze showroom in Turnhout is uitgerust met verschillende testmodellen.

Een stoomcabine, hammam, stoomdouche of Turks stoombad heeft een temperatuur van 40 – 45 °C en is dus minder warm dan een klassieke sauna (70 – 110 °C) Het grootste verschil is de vochtigheid. Soms is er tot 100% luchtvochtigheid en zit je letterlijk in de warme mist. Een hammam bij jou thuis installeren? Met plezier!

Waarom kiezen voor een hammam?

Heerlijk tot rust komen

De helende warmte en vochtigheid in een stoomcabine ontspannen je lichaam en geest en laten je helemaal tot rust komen na een drukke dag.

Een gezond lichaam

Dat een hamam-sessie een positief effect heeft op je lichaam en je gezondheid is al lang geen geheim meer. Door de zachte warmte openen je poriën zich en worden alle opgeslagen afvalstoffen optimaal weggevoerd: de ideale dieptereiniging voor je lichaam en huid.

Standaard stoomcabines

Kies voor een standaardcabine voor een simpele snelle installatie in een hapklaar totaalconcept. Alles van een simpele stoomdouche tot een designstuk met gebruik van luxe materialen. Je kiest zelf hoever je wilt gaan!

Volledig op maat

Jouw stoomdouche op maat? Het kan bij Hanolux. We gaan samen met jou op zoek naar de juiste indeling en technieken voor jouw ideale hamam. 

Aparte stoomgeneratoren

Krachtige externe stoomgeneratoren of liever stijlvolle interne stoomgeneratoren die geen technische ruimte nodig hebben? Deze laatste kunnen ook geïnstalleerd worden in een douche.

Ontdek onze stoomcabines

Showroom Hanolux

3000m² aan inspiratie