Hammam

Heb je het niet voor hoge temperaturen, maar hou je wel van een warm stoombad? Dan zit je bij Hanolux helemaal goed! Wij hebben verschillende stoomcabines in de aanbieding die perfect bij jou thuis passen. Test je ze graag eens uit? Onze showroom in Turnhout is uitgerust met verschillende hammam testmodellen.

01-bodylovesh-1429204-effegibi-1024x766.jpg

Het verschil tussen hammam en klassieke sauna

Wil je een hammam kopen, maar twijfel je ook over die klassieke Finse sauna? Wij halen graag je twijfels weg.

Het grootste verschil tussen een hammam en een klassieke sauna is de temperatuur. Een stoomcabine, hammam, stoomdouche of Turks stoombad heeft een temperatuur van 40 – 45 °C en is dus minder warm dan een klassieke sauna (70 – 110 °C).

Daarnaast is er nog de vochtigheid. Soms heb je bij een hammam tot 100% luchtvochtigheid en zit je letterlijk in de warme mist. Een hammam in je eigen badkamer installeren? Ook dat doen we!

17-one-hammam-107a-effegibi-1011x1024.jpg

Waarom kiezen voor een hammam?

22-nuvolasmartpower-14171-chiaro-effegibi-rit-1024x678.jpg

Hammam reinigt je huid

Dat een hamam-sessie een positief effect heeft op je lichaam en je gezondheid is al lang geen geheim meer. Door de zachte warmte openen je poriën zich en worden alle opgeslagen afvalstoffen optimaal weggevoerd: de ideale dieptereiniging voor je lichaam en huid. Ontdek nog meer voordelen op onze website!

19-touchsteam-1413910-effegibi-1019x1024.jpg

Kom volledig tot rust

De helende warmte en vochtigheid in een stoomcabine ontspannen je lichaam en geest en laten je helemaal tot rust komen na een drukke dag. Wil je genieten van die rust? Wij hebben de mooiste hamams in huis. Bezoek onze showroom in Turnhout eens!

Welke hamam kies je?

effegibi-stoomcabine-stoomdouche.jpg

Standaard stoomcabine

Kies voor een standaardcabine als je graag een simpele, snelle installatie wenst in een hapklaar totaalconcept. Wij bieden alles aan. Van een standaard stoomdouche tot een designstuk met gebruik van luxe materialen. Je kiest zelf hoever je wilt gaan!

effegibi-topkapi-3.jpg

Hammam op maat

Jouw stoomdouche op maat? Het kan bij Hanolux. We gaan samen met jou op zoek naar de juiste indeling en technieken voor jouw ideale hamam.

19-touchsteam-13840-11-effegibi-1021x1024.jpg

Aparte stoomgeneratoren

Droom je van krachtige externe stoomgeneratoren of heb je liever stijlvolle interne stoomgeneratoren die geen technische ruimte nodig hebben? Jij beslist. Wist je trouwens dat onze interne stoomgeneratoren ook geïnstalleerd worden in een douche? 

Ontdek al onze stoomcabines

Kom langs in onze showroom

Een wellness in eigen huis installeren vraagt heel wat voorbereiding. Kom met je plannen naar onze showroom in Turnhout, dan bekijken we in onze Studio Wellness alle mogelijkheden.

01-bodylovesh-1429204-effegibi-1024x766.jpg

Bespreek je plannen in onze Studio Wellness

In onze Studio Wellness verwezenlijken we jouw project volledig op maat. Op zoek naar een sauna op maat, stoomdouche, barrelsauna of infraroodcabine? Of misschien zelfs een combinatie?

Onze experts helpen je graag verder van A tot Z, van onze technisch tekenaar tot ons professioneel plaatsingsteam.

studio-wellness-op-maat.jpg

Open Zondag met BBQ demo's ☀️

Ja, ik kom langs