01-bodylovesh-1429204-effegibi-1024x766.jpg

Hammam of Stoomdouche kopen

Heb je het niet voor hoge temperaturen, maar hou je wel van een warm stoombad? Dan zit je bij Hanolux helemaal goed! Wij hebben verschillende stoomcabines in de aanbieding die perfect bij jou thuis passen. Test je ze graag eens uit? Onze showroom in Turnhout is uitgerust met verschillende testmodellen.

  Het verschil tussen hammam en klassieke sauna

  Wil je een hammam kopen, maar twijfel je ook over die klassieke Finse sauna? Wij halen graag je twijfels weg. 

  Het grootste verschil tussen een hammam en een klassieke sauna is de temperatuur. Een stoomcabine, hammam, stoomdouche of Turks stoombad heeft een temperatuur van 40 – 45 °C en is dus minder warm dan een klassieke sauna (70 – 110 °C).

  Daarnaast is er nog de vochtigheid. Soms heb je bij een hammam tot 100% luchtvochtigheid en zit je letterlijk in de warme mist. Een hammam in je eigen badkamer installeren? Met plezier!

  Waarom kiezen voor een hammam?

  22-nuvolasmartpower-14171-chiaro-effegibi-rit-1024x678.jpg

  Hammam reinigt je huid

  Dat een hamam-sessie een positief effect heeft op je lichaam en je gezondheid is al lang geen geheim meer. Door de zachte warmte openen je poriën zich en worden alle opgeslagen afvalstoffen optimaal weggevoerd: de ideale dieptereiniging voor je lichaam en huid. Ontdek nog meer voordelen op onze website!

  Ontdek nog meer voordelen

  19-touchsteam-1413910-effegibi-1019x1024.jpg

  Kom volledig tot rust

  De helende warmte en vochtigheid in een stoomcabine ontspannen je lichaam en geest en laten je helemaal tot rust komen na een drukke dag. Wil je genieten van die rust? Wij hebben de mooiste hamams in huis. Bezoek onze showroom in Turnhout eens!

  Naar de showroom

  Welke hamam kies je?

  effegibi-stoomcabine-stoomdouche.jpg

  Standaard stoomcabines

  Kies voor een standaardcabine als je graag een simpele, snelle installatie wenst in een hapklaar totaalconcept. Wij bieden alles aan. Van een standaard stoomdouche tot een designstuk met gebruik van luxe materialen. Je kiest zelf hoever je wilt gaan!

  effegibi-topkapi-3.jpg

  Hammam op maat

  Jouw stoomdouche op maat? Het kan bij Hanolux. We gaan samen met jou op zoek naar de juiste indeling en technieken voor jouw ideale hamam.

  19-touchsteam-13840-11-effegibi-1021x1024.jpg

  Aparte stoomgeneratoren

  Droom je van krachtige externe stoomgeneratoren of heb je liever stijlvolle interne stoomgeneratoren die geen technische ruimte nodig hebben? Jij beslist. Wist je trouwens dat onze interne stoomgeneratoren ook geïnstalleerd worden in een douche? 

  Ontdek onze mooiste stoomcabines

  01-bodylovesh-1429204-effegibi-1024x766.jpg

  Showroom Hanolux

  3000m² aan inspiratie