Jacuzzi's® op stock 🎉

Ja, ik wil elke dag genieten
Heatstrip terrasverwarming

Heatstrip terrasverwarming

Heatstrip terrasverwarmers bieden een elektrisch verwarmingssysteem om binnen of buiten te gebruiken. Het product valt op door zijn slanke vormgeving en strak design

Slank design


Het kan een terras binnen 10 minuten opwarmen en de warmte is voelbaar tot een afstand van ongeveer 4 meter. Deze terrasverwarming wordt veelal gebruikt bij overkappingen of windbeschermde terrassen. Een groot voordeel is dat het door zijn vormgeving slechts weinig ruimte inneemt. Daarnaast geeft het door de unieke softglow technologie geen rood licht af. Je kan bij alle Heatstrips een afstandsbediening met timerfunctie verkrijgen.

Waarom kiezen voor een Heatstrip terrasverwarming bij Hanolux?

Slanke vormgeving

Deze terrasverwarming neemt weinig ruimte in dankzij hun strak design. Design en Indoor zijn ook beschikbaar als inbouw module en kunnen zo, mooi ingewerkt worden in het plafond.

Infrarood verwarming

Heatstrip werkt met krachtige, elektronische stralingswarmte waardoor ze een groot verwarmingsbereik hebben. Het verdeelt de warmte direct en grootschalig en doordat het op stroom werkt, heb je ook geen last van geluid of een onaangename geur. Deze terrasverwarmers zijn zuinig in energiegebruik en gloeien niet op.

Langer buiten zitten

Geniet langer van het buitenleven door onze terrasverwarming. Laat die wollen truien en sjaals maar achterwege en geniet ook bij kouder weer van de buitenlucht. Of wat denk je van een winterbarbecue met vrienden?

Terrasverwarming op onze webshop

Bekijk een beperkte selectie van onze terrasverwarming op de webshop.

Vragen? Onze specialisten helpen je graag verder op afstand of kom zelf het verschil voelen in onze showroom.


Ga naar de webshop

Welke terrasverwarmer van Heatstrip kies jij?

Heatstrip Design

Heastrip Design is een stijlvolle infrarood terrasverwarming die ontwikkeld is voor het verwarmen van overdekte buitenruimtes. Veelal wordt hij gebruikt onder overkappingen of op balkons, patios, terrassen, enz.

Heatstrip Indoor

Heatstrip Indoor wordt gebruikt in ruimtes zoals serres, garages, woonkamers, of badkamers. Door de directe stralingswarmte is je ruimte aangenaam verwarmd in 10 minuten en blijft je energierekening laag.

Heatstrip Max

De Heatstrip Max is ontwikkeld voor het verwarmen van grote of hoge buitenruimtes zoals terrassen, balkons, patio’s of cafés. Het heeft een hoge output directe stralingswarmte. Deze Heatstrip gloeit bijna niet rood op door de unieke soft-glow warmtetechnologie.

Heatstrip Elegance

De Heatstrip Elegance is een stijlvolle elektrische heater met een zeer hoge stralingswarmte. Deze fraaie witte
Heatstrip is qua kosten veel goedkoper dan bijvoorbeeld een heater op gas. Voor deels overdekte plekken is deze heater perfect.

Heatstrip Intense

De nieuwe Heatstrip Intense is een moderne elektrische infrarood verwarmer. Met een infrarood verwarmingselement biedt deze slimline-verwarmer directe warmte van hoge kwaliteit.

De hoge output van de Heatstrip Intense is perfect voor onder de overkapping, hoge plafonds en moeilijk te verwarmen binnen- en buitentoepassingen.

Heatstrip Design Full Black

Deze nieuwe versie van de bekende Heatstrip Design heeft standaard de remote ingebouwd en komt volledig in het zwart. Voor overdekte plaatsen is deze terrasverwarmer een mooie design aanvulling. 

Heatstrip Elegance Full White

De nieuwe Heatstrip Elegance Full White is een stijlvolle elektrische heater en deze fraaie witte 
Heatstrip is qua kosten veel goedkoper dan bijvoorbeeld een heater op gas. Voor deels overdekte plekken is deze heater perfect. De remote is standaard ingebouwd bij dit model.

Ontdek onze andere merken

Showroom Hanolux

3000m² aan inspiratie