heatstrip-black-3200.jpg

Heatstrip terrasverwarming

Heatstrip terrasverwarmers bieden een elektrisch verwarmingssysteem om binnen of buiten te gebruiken. Het product valt op door zijn slanke vormgeving en strak design.

  Slank design


  Het kan een terras binnen 10 minuten opwarmen en de warmte is voelbaar tot een afstand van ongeveer 4 meter. Deze terrasverwarming wordt veelal gebruikt bij overkappingen of windbeschermde terrassen. Een groot voordeel is dat het door zijn vormgeving slechts weinig ruimte inneemt. Daarnaast geeft het door de unieke softglow technologie geen rood licht af. Je kan bij alle Heatstrips een afstandsbediening met timerfunctie verkrijgen.

  Waarom kiezen voor een Heatstrip terrasverwarming bij Hanolux?

  heatstrip-design-sphere-5-2.jpg

  Slanke vormgeving

  Deze terrasverwarming neemt weinig ruimte in dankzij hun strak design. Design en Indoor zijn ook beschikbaar als inbouw module en kunnen zo, mooi ingewerkt worden in het plafond.

  heatstrip-design-sphere-2.jpg

  Infrarood verwarming

  Heatstrip werkt met krachtige, elektronische stralingswarmte waardoor ze een groot verwarmingsbereik hebben. Het verdeelt de warmte direct en grootschalig en doordat het op stroom werkt, heb je ook geen last van geluid of een onaangename geur. Deze terrasverwarmers zijn zuinig in energiegebruik en gloeien niet op.

  heatstrip-design-inbouw-voorbeeld.jpg

  Langer buiten zitten

  Geniet langer van het buitenleven door onze terrasverwarming. Laat die wollen truien en sjaals maar achterwege en geniet ook bij kouder weer van de buitenlucht. Of wat denk je van een winterbarbecue met vrienden?

  bromic-terrasverwarming-kopen-afdak.png

  Ruim assortiment terrasverwarmers op onze webshop

  Bekijk een selectie van onze infrarood verwarming op de webshop en bestel ze eenvoudig online.

  Vragen? Onze specialisten helpen je graag verder op afstand of kom zelf het verschil voelen in onze showroom. Er is een heater in alle soorten en maten, maar elke situatie is uniek!


  Ga naar de webshop

  Welke terrasverwarmer van Heatstrip kies jij?

  heatstrip-design-3200-watt-thh3200aeu-1.jpg

  Heatstrip Design

  Heastrip Design is een stijlvolle infrarood terrasverwarming die ontwikkeld is voor het verwarmen van overdekte buitenruimtes. Veelal wordt hij gebruikt onder overkappingen of op balkons, patios, terrassen, enz.

  grandhall-heatstrip-indoor-1.jpg

  Heatstrip Indoor

  Heatstrip Indoor wordt gebruikt in ruimtes zoals serres, garages, woonkamers, of badkamers. Door de directe stralingswarmte is je ruimte aangenaam verwarmd in 10 minuten en blijft je energierekening laag.

  heatstrip-max-2400-rechts.jpg

  Heatstrip Max

  De Heatstrip Max is ontwikkeld voor het verwarmen van grote of hoge buitenruimtes zoals terrassen, balkons, patio’s of cafés. Het heeft een hoge output directe stralingswarmte. Deze Heatstrip gloeit bijna niet rood op door de unieke soft-glow warmtetechnologie.

  heatstrip-intense-small-medium.png

  Heatstrip Intense

  De nieuwe Heatstrip Intense is een moderne elektrische infrarood verwarmer. Met een infrarood verwarmingselement biedt deze slimline-verwarmer directe warmte van hoge kwaliteit.

  De hoge output van de Heatstrip Intense is perfect voor onder de overkapping, hoge plafonds en moeilijk te verwarmen binnen- en buitentoepassingen.

  heatstrip-elegance-1800b-medium.jpg

  Heatstrip Elegance

  De Heatstrip Elegance is een stijlvolle elektrische heater met een zeer hoge stralingswarmte. Deze fraaie witte
  Heatstrip is qua kosten veel goedkoper dan bijvoorbeeld een heater op gas. Voor deels overdekte plekken is deze heater perfect. Je kan bij deze verwarmer kiezen voor een afstandsbediening en besturing via app.

  heatstrip-black-3200.jpg

  Heatstrip Design Full Black

  Deze nieuwe versie van de bekende Heatstrip Design komt volledig in het zwart. Voor overdekte plaatsen is deze terrasverwarmer een mooie design aanvulling.

  Je kan bij deze verwarmer kiezen voor een afstandsbediening en besturing via app.

  heatstrip-enhance-with-remote-and-app-02.jpg

  Heatstrip Enhance

  De Heatstrip Enhance terrasverwarmer is een efficiënte infrarood terrasverwarmer met een glazen front. Deze gestroomlijnde, slanke verwarmer met een gladde Duitse Schott-glazen voorkant is volledig zwart en zorgt voor onmiddellijke warmte.

  Deze verwarmer komt standaard met afstandsbediening en besturing via app.

  Ontdek onze andere merken

  terrasverwarming-bromic-9.jpg

  Showroom Hanolux

  3000m² aan inspiratie