01-bodylovesh-1429005-lr-effegibi.jpg

Sauna kopen

Een sauna kopen doe je voor helende warmte die ontspant en reinigt. Dat is het doel van onze sauna’s. Als grootste wellness specialist in België begeleiden we je graag in jouw saunakeuze. Een standaard sauna of volledig op maat? Wij helpen je graag verder!

De 4 voordelen van een sauna

✔️ Een helende warmte die ontspant
✔️ Dieptereiniging van lichaam en huid
✔️ Verbeterde doorbloeding, immuniteit en herstel
✔️ Calorieën verbranden zonder inspanning

Kies je voor een klassieke sauna, Finse sauna of biosauna? Ga je voor een sauna met sanarium, zoutverdamper of infrarood? En heb je een Barrelsauna al eens overwogen?

Bekijk ons ruim aanbod en laat je begeleiden door onze specialisten. Zij gaan graag samen met je op zoek naar jouw ideale sauna. Daarna zorgen onze professionele plaatsers voor een feilloze installatie.

Kom langs of maak een afspraak

Misschien heb je nog vragen?

Bouwen jullie ook sauna's op maat?


Je kan bij ons terecht voor zowel standaardmaat sauna's, als sauna's volledig op maat. Een schuin dak, ingewerkte ramen, meer glas, in combinatie met een stoomdouche? Het is allemaal mogelijk, wij begeleiden je van begin tot einde bij jouw wellness-project.

Is in de sauna gaan gezond?


De Scandinavische landen zijn al langer overtuigd van de gezondheidsvoordelen van regelmatig in de sauna gaan. Jouw 'zen-momentje' na een drukke dag laat je lichaam zich opnieuw opladen. Maar je reinigt je lichaam ook door afvalstoffen te verwijderen, je doorbloeding te verbeteren en hierdoor je immuniteit te verhogen.

Kan ik infraroodstralers installeren in mijn sauna?


Ja, dat kan! Wij voorzien alle technieken en gebruiken enkel topkwaliteit infraroodstraling voor een heerlijke infraroodsessie in je sauna.

hanolux-sauna-op-maat.jpg

Jouw sauna op maat met Belgische kwaliteit

Het kan met onze eigen Hanolux sauna's! Onze specialisten gaan graag samen met je op zoek naar de sauna van je dromen.

Van uitgewerkt technisch plan tot professionele plaatsing door onze vakmensen.

Ga voor een sauna op maat

Ontdek onze merken