01-bodylovesh-1429005-lr-effegibi.jpg

Sauna kopen

Een sauna kopen, doe je voor helende warmte die ontspant en reinigt. Dat is het doel van onze binnen- en buiten sauna’s. Een standaard sauna of volledig op maat? Wij helpen je graag verder!

  Sauna, waarom het je leven beter maakt

  Wanneer jij na een natte herfstdag thuiskomt, wil je maar één ding: snel opwarmen. Een sauna is de ideale ruimte om je lichaam snel te laten herstellen van het grauwe weer. Ook daarbuiten heeft een sauna meer dan een handvol voordelen voor je lichaam.

  De 6 voordelen van een sauna

  1. Ontspant je lichaam
  2. Dieptereiniging van lichaam en huid
  3. Verbeterde doorbloeding
  4. Sterkere immuniteit
  5. Vlotter herstel
  6. Calorieën verbranden zonder inspanning

  Een sauna is helend voor je lichaam. De warme temperaturen zorgen ervoor dat je lichaam helemaal tot rust komt. En een lichaam in rust herstelt nu eenmaal beter. Dus als je nog twijfelt over het kopen van een sauna, laat deze 6 sauna voordelen je dan overtuigen.

  Ontdek onze sauna merken

  saunakachel-tulikivi-hanolux-turnhout.jpg

  Neem een kijkje in onze wellnessafdeling

  Welke sauna past bij jou?

  Kies je voor een klassieke sauna, Finse sauna of biosauna? Ga je voor een sauna met sanarium, zoutverdamper of infrarood? En heb je een barrelsauna of infraroodsauna al eens overwogen?

  Bekijk ons ruime aanbod aan sauna's en laat je begeleiden door onze specialisten. Zij gaan graag samen met jou op zoek naar jouw ideale exemplaar. Daarna volgen we jouw project op van A tot Z waarbij onze professionele plaatsers zorgen voor een feilloze installatie.

  Kom langs of maak een afspraak

  Jouw sauna bij Hanolux?

  Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in wellness

  Als grootste wellness specialist in België met meer dan 50 jaar ervaring begeleiden we je graag in jouw saunakeuze.

  Onze in-house tekenaars, interieurvormgevers en professionele plaatsers hebben alle expertise binnen handbereik om jou niet zomaar een sauna, maar een echt een totaalconcept aan te bieden.

  Maak een afspraak en breng je ideeën en afmetingen mee. Dan tekenen we graag iets voor je uit. 

   

  Maak een afspraak

  sauna-op-maat-bij-hanolux-turnhout.jpg

  Heb je nog vragen?

  Bouwen jullie ook sauna's op maat?


  Je kan bij ons terecht voor zowel standaardmaat sauna's, als sauna's volledig op maat. Een schuin dak, ingewerkte ramen, meer glas, in combinatie met een stoomdouche? Het is allemaal mogelijk, wij begeleiden je van begin tot einde bij jouw sauna en wellness-project.

  Is in de sauna gaan gezond?


  Ja. De Scandinavische landen zijn al langer overtuigd van de gezondheidsvoordelen van regelmatig in de sauna gaan. En wij ondertussen ook. Jouw 'zen-momentje' na een drukke dag laat je lichaam zich opnieuw opladen. En je reinigt je lichaam door afvalstoffen te verwijderen, je doorbloeding te verbeteren en hierdoor je immuniteit te verhogen. Kortom, een regelmatig bezoekje aan je sauna is 100% goed voor je gezondheid.

  Kan ik infraroodstralers installeren in mijn sauna?


  Ja, dat kan! Wij voorzien alle erkende saunatechnieken en gebruiken enkel topkwaliteit infraroodstraling voor een heerlijke infraroodsessie in je sauna.

  hanolux-sauna-op-maat.jpg

  Jouw sauna op maat met Belgische kwaliteit

  Het kan met onze eigen Hanolux sauna's! Onze specialisten gaan graag samen met je op zoek naar de sauna van je dromen.

  Van uitgewerkt technisch plan tot professionele plaatsing door onze vakmensen.

  Ga voor een sauna op maat

  Ontdek onze sauna merken