witte-terrasverwarmer-heatscope-spot-vision.jpg

Heatscope terrasverwarming

De Heatscope terrasverwarmers zijn het resultaat van tientallen jaren know-how bij de ontwikkeling en bouw van effectieve verwarmingstechnologieën.

  Stijlvolle warmte

  Door het gebruik van twee infraroodkoolstof (snelle middengolf) verwarmingselementen bereikt het merk met zijn producten een enorme energie-efficiëntie. Het bedrijf behaalde als eerste het label van de EG-richtlijnen in energiebesparing en het EG Eco Design 2020.

  De terrasverwarmers worden gemonteerd onder overkappingen, aan parasols, tegen buitengevels, bij zwembaden, in veranda’s, kantoren, werkplaatsen, enz.

  Waarom kiezen voor een Heatscope terrasverwarming bij Hanolux?

  heatscope-vision-spot-pure-terrasverwarming.jpg

  Infrarood verwarming

  Deze terrasverwarmers werken met infrarood verwarmingselementen, waardoor ze een groot verwarmingsbereik hebben. Infrarood verdeelt de warmte direct en grootschalig. Doordat ze op stroom werken, heb je ook geen last van geluid of een onaangename geur.

  terrasverwarming-heatscope-9.jpg

  Aangename temperatuur met weinig licht

  Het merk wil met zijn moderne innovaties van infraroodverwarming zorgen voor een behaaglijke ambiance. Binnen de kortste tijd kan je genieten van een aangename warmte met weinig of geen rood licht.

  witte-terrasverwarmer-heatscope-spot-vision.jpg

  Langer buiten zitten

  Geniet langer van het buitenleven door onze terrasverwarming. Laat die wollen truien en sjaals maar achterwege en geniet ook bij kouder weer van de buitenlucht. Of wat denk je van een winterbarbecue met vrienden?

  Welke terrasverwarming van Heatscope kies jij?

  vision-2200-ab-on.png

  Heatscope Vision

  Heatscope Vision heeft een filterend voorpaneel van glaskeramiek en straalt bijna geen licht uit, maar levert daardoor ook een minder krachtige warmte. Het zorgt voor een snelle behaaglijke warmte en een zacht oranje licht.

  Deze terrasverwarmer wordt gemonteerd onder overkappingen, aan parasols, tegen buitengevels, bij zwembaden, in veranda’s, kantoren, werkplaatsen, broeikassen, enz. De Vision is beschikbaar in 1600, 2200 en 3200 Watt en in 2 kleuren: volledig wit of zwarte voorzijde met lichtgrijze achterzijde.

  spot-2800-ab-on.png

  Heatscope Spot

  Heatscope Spot creëert een comfortabele warmte die je onmiddellijk voelt met een subtiel oranje licht. Door zijn krachtige verwarming is het ideaal voor hoge of windgevoelige buitenruimtes.

  Je kan kiezen tussen 1600, 2200 en 2800 Watt en tussen 2 kleuren: volledig wit of zwarte voorzijde met lichtgrijze achterzijde.

  heatcope-pure-terrasverwarming.jpg

  Heatscope Pure

  De Heatscope pure is de eerste terrasverwarmer die gemaakt werd met een 'convex schott nextrema' glazen front. Het ziet er niet enkel stijlvol uit (onder meer winnaar van de Red Dot Design award), maar geeft ook een veel efficiëntere hitte die meer impact heeft.

  Maar vergis je niet, net zoals bij alle Heatscope verwarmers voelt deze warmte heel natuurlijk en aangenaam.

  Beschikbaar in zwart en wit met telkens 3000 watt.

  heatscope-next-energy-heizstrahler-3000w-allblack-mhs-nm-3000ab.jpg

  Heatscope Next

  De Heatscope Next terrasverwarmer heeft een uniek raster. Het design ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook zo gemaakt vanwege prestatieredenen:
  Met het gebogen rooster kunnen de verwarmingselementen dicht achter het front geplaatst worden voor het hoogst mogelijke verwarmingsvermogen. En dankzij de Y-roosterstructuur kan de warmte gemakkelijk weg.

  Beschikbaar in zwart en wit met telkens 3000 watt.

  bromic-terrasverwarming-kopen-afdak.png

  Ruim assortiment terrasverwarmers op onze webshop

  Bekijk een selectie van onze infrarood verwarming op de webshop en bestel ze eenvoudig online.

  Vragen? Onze specialisten helpen je graag verder op afstand of kom zelf het verschil voelen in onze showroom. Er is een heater in alle soorten en maten, maar elke situatie is uniek!


  Ga naar de webshop

  Ontdek onze andere merken

  terrasverwarming-bromic-9.jpg

  Showroom Hanolux

  3000m² aan inspiratie