Zomersolden op Tuinmeubelen - Wij hebben stock 🎉

Bekijk onze collectie
Heatscope terrasverwarming

Heatscope terrasverwarming

Heatscope Spot en Heatscope Vision zijn het resultaat van tientallen jaren know-how bij de ontwikkeling en bouw van effectieve verwarmingstechnologieën

Stijlvolle warmte

Door het gebruik van twee infraroodkoolstof (snelle middengolf) verwarmingselementen bereikt het merk met zijn producten een enorme energie-efficiëntie. Het bedrijf behaalde als eerste het label van de EG-richtlijnen in energiebesparing en het EG Eco Design 2020.

De terrasverwarming wordt gemonteerd onder overkappingen, aan parasols, tegen buitengevels, bij zwembaden, in veranda’s, kantoren, werkplaatsen, enz. Het is beschikbaar in 3 wattages: 1600, 2200 en 2800 Watt. Daarnaast zijn de Spot en Vision beide beschikbaar in 2 kleuren: volledig wit of zwarte voorzijde met lichtgrijze achterzijde.

Waarom kiezen voor een Heatscope terrasverwarming bij Hanolux?

Infrarood verwarming

Deze terrasverwarming werkt met infrarode verwarmingselementen, waardoor het een groot verwarmingsbereik heeft. Het verdeelt de warmte direct en grootschalig. Doordat ze op stroom werken, heeft u ook geen last van geluid of een onaangename geur.

Aangename temperatuur met weinig licht

Het merk wil met zijn moderne innovaties van infraroodverwarming zorgen voor een behaaglijke ambiance. Binnen de kortste tijd kunt u genieten van een aangename warmte met weinig of geen rood licht.

Langer buiten zitten

Geniet langer van het buitenleven door onze terrasverwarming. Laat die wollen truien en sjaals maar achterwege en geniet ook bij kouder weer van de buitenlucht. Of wat denkt u van een winterbarbecue met vrienden?

Terrasverwarming op onze webshop

Bekijk een beperkte selectie van onze terrasverwarming op de webshop.

Vragen? Onze specialisten helpen u graag verder op afstand of kom zelf het verschil voelen in onze showroom.


Ga naar de webshop

Welke terrasverwarming van Heatscope kiest u?

Heatscope Vision

Heatscope Vision heeft een filterend voorpaneel van glaskeramiek en straalt bijna geen licht uit, maar levert daardoor ook een minder krachtige warmte. Het zorgt zo voor een snelle behaaglijke warmte en een zacht oranje licht.

Deze terrasverwarming wordt gemonteerd onder overkappingen, aan parasols, tegen buitengevels, bij zwembaden, in veranda’s, kantoren, werkplaatsen, broeikassen, enz.  is beschikbaar in 1600, 2200 en 3200 Watt. Het is beschikbaar in 2 kleuren: volledig wit of zwarte voorzijde met lichtgrijze achterzijde.

Heatscope Spot

Heatscope Spot creëert een comfortabele warmte die u onmiddellijk voelt met een subtiel oranje licht. Door zijn krachtige verwarming is het ideaal voor hoge of windgevoelige buitenruimtes.

U kunt kiezen tussen 1600, 2200 en 2800 Watt en tussen 2 kleuren: volledig wit of zwarte voorzijde met lichtgrijze achterzijde.

Heatscope Pure

De Heatscope pure is de eerste terrasverwarmer die gemaakt werd met een 'convex schott nextrema' glazen front. Het zit er niet enkely stijlvolle uit (onder meer winnaar van de Red Dot Design award), maar geeft ook een veel efficientere hitte die meer impact geeft.

Maar vergis je niet, net zoals bij alle Heatscope verwarmers voelt deze warmte heel natuurlijk en aangenaam.

Beschikbaar in zwart en wit met telkens 2400 watt.

Ontdek onze andere merken

Showroom Hanolux

3000m² aan inspiratie