Heatsail terrasverwarming

Heatsail terrasverwarming

De Heatsail Dome, DiscBeem en Leaf terrasverwarming hebben allen een prachtig uitgewerkt ontwerp waarbij functionaliteit en esthetiek hand in hand gaan. Een verwarming met onzichtbaar infrarood licht gaat samen met een verlichting van halogeen licht; er is zelfs een optie tot verneveling bij de Heatsail Beem.

Een prachtig functioneel ontwerp

Heatsail terrasverwarmers zijn vervaardigd uit duurzame materialen en zijn bestand tegen alle weersinvloeden. Er bestaan een staande en een hangende versies. Welke type je ook kiest, je hebt alle vrijheid om jouw eigen favoriete kleur te kiezen. De Heatsail Beem is beschikbaar in verschillende afmetingen en heeft een vernevelingsoptie. 

Kom de verschillende modellen bekijken en uittesten in onze showroom.De modellen van Heatsail

Heatsail Dome

De absolute klassieker! Een tijdloos modern ontwerp dat zowel pendelend, als staand voor warmte zorgt in elke tuin of terras.

Heatsail Disc door Piet Boon

Een splinternieuw herontwerp van de klassieker. Het sublieme ontwerp van Piet Boon geeft deze terrasverwarmer een stijlvolle touch voor tijdens de frisse zomeravonden. Meer informatie hier.

Heatsail Beem

De Heatsail Beem is een tijdloos profiel met verwarming, verlichting en verkoeling (verneveling).
Verkrijgbaar in verschillende lengtes: 2300mm, 2900mm, 3900mm en 5200mm

Heatsail Leaf

Het elegante bladvormige design van de Heatsail Leaf geeft je de nodige bescherming tegen zon of regen. Daarnaast voorziet de Leaf je ook van licht, warmte en verkoeling (verneveling).

Waarom kiezen voor een Heatsail Dome, Disc of Beem bij Hanolux?

Verlichting en Koeling

Bovenop een elegant design geven de terrasverwarmers van Heatsail ook een aangenaam licht. Bij de Beem kan je zelfs een stapje verder gaan met ingewerkte verneveling met een uiterst simpele installatie.

Langer buiten zitten

Geniet langer van het buitenleven door onze terrasverwarming. Laat die wollen truien en sjaals maar achterwege en geniet ook bij kouder weer van de buitenlucht. Of wat denk je van een winterbarbecue met vrienden?

Verplaatsbaar of gemonteerd

Monteer je de terrasverwarming graag aan jouw muur of dak of wil je toch liever een verplaatsbare terrasverwarming? Het is allemaal mogelijk.

Terrasverwarming op onze webshop

Bekijk een beperkte selectie van onze terrasverwarming op de webshop.

Vragen? Onze specialisten helpen je graag verder op afstand of kom zelf het verschil voelen in onze showroom.


Ga naar de webshop

Ontdek onze andere merken

Showroom Hanolux

3000m² aan inspiratie