OFYR barbecue

De OFYR BBQ is dé nieuwe manier van outdoor koken. Hij is in al zijn eenvoud een ongelooflijk veelzijdig kooktoestel. Of je nu eieren bakt, groenten zachtjes gaart, of een malse biefstuk grilt.

Deze barbecue opent een nieuwe wereld vol mogelijkheden voor gezond en gezellig buitenkoken.

ofyr-6.jpeg
Barbecues OFYR barbecue

Meer over z'n unieke design

De OFYR vuurschaal heeft een brede, platte rand die fungeert als zeer efficiënt kookoppervlak om op te barbecueën. Vanuit het midden straalt de warmte in een volmaakt vloeiend verloop uit. Hierdoor krijg je op dezelfde kookplaat meerdere kooktemperaturen.

Het unieke design maakt de OFYR een barbecue, vuurschaal en kunstwerk in één. Door het hoogwaardig cortenstaal gaat het toestel lang mee. Na verloop van tijd krijgt het een natuurlijke patine – een roestbruinoranje kleur-, waardoor het er met de jaren steeds beter gaat uitzien. Met zijn eenvoudige klassieke lijnen past deze barbecue perfect in elke tuin.

Verrijk jouw buitenleven met schoonheid, warmte, eten en vriendschap!


Kom langs  

Bezoek onze webshop

OFYR 75 actie

De OFYR 75 is de nieuwste aanwinst in de vuurschaal/BBQ-familie.

Ontdek die unieke OFYR ervaring met dit praktische kleinere instapmodel, nu met gratis grill t.w.v. €99.

 

Bekijk het nieuwste model

ofyr-75-lifestyle-79.jpg

Ofyr BBQ

Een ware blikvanger die niet in je tuin mag ontbreken

shopofyrschaal.jpg

Outdoor design voor alle seizoenen

Jouw OFYR barbecue is een streling voor het oog, of hij nu aangestoken is en omgeven wordt door vuur en licht, of hij nu gewoon afgekoeld in de tuin staat. Dit pronkstuk met z’n eenvoudige klassieke lijnen staat niet mis als kunstwerk en als blikvanger.

Je kan hem in alle seizoenen gewoon buiten laten staan zonder af te dekken. Door het hoogwaardig cortenstaal krijgt de OFYR na verloop van tijd een natuurlijke patine – een roestbruinoranje kleur-, en hij gaat er met de jaren steeds beter uitzien. Of je kiest voor de zwarte tijdloze uitvoering die evengoed bestendig is tegen alle weersomstandigheden.

ofyr-vuur-klein.jpg

Warmte, vriendschap en gezelligheid

Net als een traditioneel kampvuur brengt deze unieke barbecue mensen samen. De hout gestookte vuurschaal geeft binnen een straal van ruim twee meter behaaglijke warmte af, waardoor ook ‘s winters buiten gekookt en gegeten kan worden.

Het innovatieve ronde ontwerp nodigt uit om samen met uw gasten een mooie lange avond te beleven rondom de OFYR. Een totaal nieuwe kijk op gezellig barbecueën

ofyr-volle-plaat-2-klein-1024x661.jpg

Gemakkelijk in gebruik

De OFYR combineert schoonheid en gebruiksvriendelijkheid. Hij kan in alle weersomstandigheden buiten staan, afdekken is niet nodig. Dankzij de drie modulaire delen kan u hem gemakkelijk verplaatsen.

Hij is zeer gemakkelijk schoon te maken en is vrijwel onderhoudsvrij. Etensresten en overtollige olie belanden in het vuur. Eerst schrapen met de spatel, dan nog even afnemen met een vochtige doek en de OFYR is weer klaar voor gebruik!

Een intiem avondje onder de sterren of een groots familiefeest?

ofyr-shoot-megeve-034j4792-1024x683.jpg ofyr-storage-2-1-1024x682.jpg
ofyr-winter-bbq.jpeg ofyr-kopen-cortenstaal-barbecue-vuur-1.jpeg
ofyr-kopen-cortenstaal-barbecue-vuur-2.jpeg ofyr-barbecue-bbq-cortenstaal-100-kopen.jpeg
ofyr-concrete-bbq-barbecue-kopen.jpeg ofyr-vuur-bbq.jpg

OFYR tafelbarbecue

Met de Tabl’O van OFYR aan je zijde kan je zorgeloos genieten van barbecueën aan tafel. Plaats dit model eenvoudig op tafel en start met de bereiding van heerlijke gerechten.

 

Bestel nu

ofyr-c-the-fresh-light-347.jpeg

Kom de OFYR barbecue bekijken

Vergelijk zelf de verschillende OFYR modellen in onze showroom en ga meteen aan het barbecueën dankzij onze grote voorraad toestellen en accessoires. Ons team maakt je graag wegwijs binnen het assortiment.

Bezoek onze showroom of ga naar de webshop

Ontdek onze andere barbecues

Showroom Hanolux

Dat is 3.000 m² boordevol inspiratie voor jouw droomexterieur. 

ofyr-volle-plaat-2-klein-1024x661.jpg

Uitzonderlijke kortingen op Jacuzzi® spa's tot -25%

Ja, ik wil een topdeal