big-sanoasa-esotica-impression-06.jpg

Wedi Hammam

Een Wedi stoombad op regelmatige basis heeft tal van heilzame therapeutische effecten, zowel fysiek als psychisch. De aangename warmte verbetert je bloedcirculatie en de werking van al je organen. Een stoombad is ideaal om je spieren en pezen snel te laten recupereren na een sportinspanning.

Het Duitse Wedi staat bekend om z’n praktische en modulaire aanpak zoals direct betegelbare bouwelementen en designmodules. Het is een firma naar het hart van elk vakwerker. Zij verstaan de kunst om gemakkelijk monteerbare modules te verenigen met kwaliteit en design. ‘Eenvoud en veelzijdigheid’ is hun handelsmerk.

Stoomcabines hebben talloze heilzame voordelen:

👉 De grote hoeveelheid vocht verzacht en heelt eventuele ademhalingsproblemen zoals astma, sinusitis en verkoudheid.
👉 De warmte doet je transpireren zodat je alle opgeslagen afvalstoffen uitzweet en zodat je huid zacht en soepel wordt.
👉 Meer voedingsstoffen en zuurstof worden door je lichaam rond gevoerd.
👉 Een stoombad heeft tenslotte ook een positieve invloed op je algehele immuunsysteem.

  Waarom kiezen voor Wedi?

  big-sanoasa-esotica-impression-09.jpg

  Een praktische en degelijke stoomcabine

  Een degelijke afwerking en een goede isolatiewaarde zorgen voor een laag energieverbruik. Alle materialen zijn ecologisch gecertificeerd. Alle stoomcabines worden bovendien op zorgvuldige wijze bij jou thuis geplaatst zodat ze perfect in je ruimte inpassen. Degelijkheid staat voorop!

  big-sanoasa-porta-impression-01.jpg

  Wij verzorgen jouw project van begin tot eind

  Bij Hanolux volgen wij jouw droomproject op, of het nu gaat over een eenvoudige stoomcabine of een volledige wellnessinrichting op maat, van begin tot eind. We hebben een uitgebreide ervaring in het adviseren, ontwerpen, uittekenen en plaatsen van wellness op maat en we hebben zelf alle vakmensen in huis om jouw project tot een goed eind te brengen, zodat er geen externe partners meer bijgehaald moeten worden.

  big-sanoasa-liberta-impression-06.jpg

  Uitgebreid gamma designelementen

  Glazen deuren, afgeronde vormen, wellnessligbanken met prachtig houten onderstel, speciaal gevormde kranen, betegelde versieringen, … In het uitgebreide gamma designelementen van Wedi dat gaat van klassiek tot gedurfd modern vind je zeker jouw keuze!

  big-impressionen-sanoasa-vista-01.jpg

  Extra's

  Alles dat van jouw stoomcabine een oase van welbehagen maakt. Massagedouches met sproeiers aan de zijkant, ontspannende lichtspelen met instelbare kleuren, verwarmde zit- en ligbanken, …

  01-bodylovesh-1429204-effegibi-1024x766.jpg

  Showroom Hanolux

  3000m² aan inspiratie

  Jouw stoomproject volledig op maat

  Wens je maatwerk? Inbouw in jouw badkamer? Alles is mogelijk!

  Onze wellnessexperten begeleiden je van begin tot eind met jouw project. Samen gaan we op zoek naar de ideale stoomcabine die het best bij je past. Wij hebben bij Hanolux bovendien alle benodigde materialen en alle vakmensen in huis, zodat je geen externe vakmensen hoeft te contacteren. Voor een stoombad op maat en zonder zorgen…

   Een ander hamam merk bekijken