infraworld-04-1024x683.jpg

Infraworld Sauna

Infraworld sauna heeft een beperkt gamma sauna’s, alle energiezuinig in gebruik en duurzaam in opbouw. Deze sauna’s hebben een heel goede isolatiewaarde en zijn gemaakt uit de beste houtsoorten. Heel veel luxesnufjes zijn er niet te vinden, maar daarom zijn het dan ook technisch heel goede sauna’s met een aangenaam prijskaartje…

  Infraworld is een voortrekker in sauna’s.

  Ze hebben een mooi gamma met daarin een aantal prijsklassen. Alle Infraworld sauna’s getuigen van kwaliteit en duurzaamheid. Ze zijn eenvoudig te installeren, zijn energiezuinig, beschikken over de CE normen en zijn TÜV gekeurd. Ze zijn in Europa gemaakt uit zorgvuldig geselecteerde houtsoorten van overal ter wereld en beschikken over een ruime keuze aan wellness-elementen zoals kleurentherapie, muziek, zoutverdampers en aromaschalen.

  Duurzame en zuinige sauna voor een goede prijs

  inneneinrichtung-norma.jpg

  Zoutverdamper voor een gezond klimaat

  De Sole-Therme zoutverdamper creëert in de infraroodcabine als het ware een zout zeeklimaat, zuiverend voor luchtwegen en huid, ideaal tegen verkoudheden of keelpijn. Zout is gekend om z’n ontsmettende en immuniteitsversterkende eigenschappen. Ook essentiële oliën kan je in de Sole-Therme verdampen. Bij deze gepatenteerde zoutverdamper zorgt de vorm van de dampschaal ervoor dat het zout niet schadelijk is voor je cabine.

  innenansicht-aurora-premium-s46.jpg

  Keuze uit de beste houtsoorten

  Infraworld gebruikt enkel de beste houtsoorten. Noord-Europees vurenhout dat door z’n langzame groei bijzonder sterk en knoestvrij is. Rood Canadees cederhout met z’n antibacteriële werking en aromatische geur. Noord-Europees espenhout dat geen harsen heeft en niet uitzet of krimpt. Canadees Hemlocksparrenhout dat er met z’n egale lichtbruine tint erg mooi uitziet. En Oostenrijks Alpendennenhout dat je hartslag verlaagt en je stress wegneemt en daarom de ‘koningin van de Alpen’ genoemd wordt. Aan jou de keuze!

  infraworld-06.jpg

  Combinatie klassieke Infraworld sauna en infrarood

  Aangezien Infraworld zowel klassieke sauna’s als infraroodcabines produceert, hebben ze ook alle mogelijke combinaties die het beste van beide combineren.

  Een klassieke Infraworld sauna gebruik je op hoge temperatuur en lage luchtvochtigheid. Wil je echter een vochtige stoomsauna creëren voor je luchtwegen, dan kan dat perfect in dezelfde sauna met een lagere temperatuur en een aangepaste verdamperoven. Ook een biosauna is mogelijk. Of wil je jouw klassieke sauna combineren met infraroodstraling? Rust jouw sauna uit met infraroodstralers en geniet van de dubbele werking.

  En als kers op de taart kan je nog een zoutverdamper installeren voor de ontsmettende werking op huid en luchtwegen!

  infraworld-07.jpg

  Maatwerk

  Wens je maatwerk? Inbouw in jouw badkamer? Een buitensauna? Alles is mogelijk! Onze wellness experten begeleiden je van begin tot eind met jouw project. Samen gaan we op zoek naar de ideale sauna die het best bij je past.

  Wij hebben bij Hanolux bovendien alle benodigde materialen en alle vakmensen in huis, zodat je geen externe vakmensen hoeft te contacteren. Voor een sauna op maat en zonder zorgen…

  Ontdek onze ander merken

  15000681-1174890965934114-7833799794436501411-o.jpg

  SHOWROOM HANOLUX

  3000m² aan inspiratie