Open zondag - 30 januari 🎉

Ja, ik kom graag langs
Tuinmeubelen

Tuinmeubelen

Jouw droom tuinmeubelen ontdekken in de grootste outdoor living showroom van België? Bij Hanolux vind je alle topmerken! Met onder meer de tuinmeubels van Royal Botania, Borek, Dedon, Manutti, Tribù, WünderMax & Luuk, Tuuci en Umbrosa.

Ons assortiment bestaat uit zowel stoelen, tafels, ligbedden, parasols, loungestoelendaybeds en lounges. Maar ook de perfecte tuinaccessoires zoals verlichting, bloempotten, vuurschalen, tapijten, muzieksystemen en kaarsen.

Frisse jonge collecties
worden moeiteloos afgewisseld met tijdloze tuinmeubel klassiekers. Duurzame en weerbestendige materialen. Maak je tuinset helemaal uniek met de hulp van onze outdoor living specialisten en verken onze Belgische topmerken.

Solden op onze Tuinmeubelen 🎉

Wij maken plaats voor de nieuwe collectie, profiteer daarom van mooie kortingen op onze toonzaalmodellen tuinmeubelen.
Kom langs, laat je adviseren en kies voor kwaliteit.

Ja, ik ga voor top  outdoor living

Waarom tuinmeubelen kopen bij Hanolux?

Uniek in België: 3000m² exclusieve tuinmeubelen onder 1 dak

Nergens in België vindt u zo’n groot aanbod tuinmeubelen als bij Hanolux. Wij selecteren alleen de beste en duurzaamste merken voor u, zodat we van elk merk zo goed als de volledige collectie voor u kunnen presenteren.

Kom bij ons binnen, wandel rond in onze vernieuwde showroom en maak in alle rust uw keuze!

Belgische merken en topdesign

België is wereldtop op het vlak van tuinmeubels en het is dan ook niet verwonderlijk dat het overgrote deel van onze collectie Belgisch design is.

Er wordt samengewerkt met topdesigners die zorgen voor een bijzonder hedendaags, comfortabel en duurzaam ontwerp.

Wij maken jouw voorstel op maat

Onze outdoor living specialisten denken goed na over de keuze qua materialen, kleur en inrichting voor de perfecte inkleding van jouw terras of tuin.

Niet zeker of iets zou passen qua afmetingen? Werken binnen een vooropgesteld concept, inkledingsplan of zorgvuldig uitgewerkt moodboard? Het kan allemaal!

Onze specialisten en vormgevers loodsen je graag door de verschillende mogelijkheden en gaan graag samen op zoek naar de tuinmeubelen van jouw dromen.

Alleen de beste tuinmeubel merken 👇