Open zondag - 25 februari 🎉

Ja, ik kom langs
bovenzicht.jpg

Tuinaccessoires

Outdoor living is meer dan enkel een set tuinmeubelen. Bij onze tuinaccessoires vind je alles om jouw tuin gezellig in te richten: vuurhaarden, buitenverlichting, parasols, buitentapijten en nog veel meer.

Onze kwaliteit wordt ook in de tuinaccessoires doorgezet, met duurzame designartikelen als gevolg.

  Sfeer in de tuin met onze tuinaccessoires

  Ons assortiment tuinaccessoires is de oplossing voor een gezellig avondje buiten genieten. De kaarsen en tuinverlichting van onze merken zorgen voor een gezellig sfeerlicht buiten in je tuin.

  Zet er een speaker bij met een heerlijk achtergrond muziekje en breng alles samen met een ecologische buitenmat.

  tricot-monsieur-tribu-hanolux.jpg

  Topmerken

  België is wereldtop op het vlak van tuinmeubelen en het is dan ook niet verwonderlijk dat het overgrote deel van onze collectie Belgisch design is.

  Er wordt samengewerkt met topdesigners die zorgen voor een bijzonder, hedendaags, comfortabel en duurzaam ontwerp.

  kd-roos.jpg

  Kwaliteit in elke prijsklasse

  Weerbestendig en een duurzaam ontwerp. Net zoals bij onze tuinmeubelen, zijn onze tuinaccessoires gemaakt voor de toekomst.

  Ontdek onze merken

  escape-speaker.jpg

  Escape Speaker

  De Escape Speaker is een stijlvol en draadloos audioapparaat dat de manier van luisteren naar muziek volledig verandert. Dankzij de 4 hoogwaardige luidsprekers, die opgesteld zijn in 360°, geniet je van een allesomvattend klankbeeld. Door het handvat dat elegant verwerkt is in het design, kan je de Escape speakers gemakkelijk verplaatsen.

  De Escape Speaker is weerbestendig en past in elk interieur of exterieur.

  Ga voor superieur geluid

  ritt-oudoor.jpg

  RiZZ binnen- en buitenmatten

  RiZZ binnen- en buitenmatten werd in 1914 opgericht door de gebroeders Zuiddam in Nijkerk. Sindsdien hebben zij zich toegewijd aan het ontwerpen en fabriceren van kwalitatief hoogwaardige borstelproducten. RiZZ heeft een aanbod van strakke binnen- en buitenmatten die ervoor zorgen dat er minder zand en vuil in je woning binnendringt.

  Meer bekijken

  dscf2030.jpg

  Kooduu

  Kooduu is een merk dat Scandinavisch geïnspireerde producten creëert met een bepaald gevoel van 'hygge'. De Lite-up en Synergy verlichting en speakers zijn de perfecte metgezel tijdens een zomerse barbecue, een picknick in het park of een romantisch avondje. Je kan ze overal mee naartoe nemen en zowel binnen als buiten gebruiken.

  Kooduu heeft oog voor mooie details, eenvoud en functionaliteit.

  Ga voor verplaatsbare sfeer

  exclusive-copy.jpg

  Paju Design

  Paju Design kaarsen is hét hedendaagse Belgische merk dat originele en stijlvolle binnen- en buitenkaarsen en buitentapijten maakt. Geïnspireerd door de wereldwijde trend om het buitenleven te zien als een verlengstuk van jouw persoonlijke leefruimte, draagt Paju Design bij tot een frisse en nieuwe look van jouw buitenruimte.

  Ja, ik wil meer warmte

  glowbus-vuurhaard-design5.jpg

  Glowbus vuurhaarden

  Deze handgemaakte Belgische vuurhaarden geven een echte upgrade aan je tuin of terras. Kom samen rond het knisperende vuur met Glowbus dewdrop of growdrop.

  ik ga voor een handgemaakte vuurhaard

  Online bestellen

  Bekijk een kleine selectie van het assortiment op onze webshop of bekijk meer in onze showroom.

  Ga naar de webshop