Tuinaccessoires

Outdoor living is meer dan enkel een set tuinmeubelen. Bij onze tuinaccessoires vind je duurzame designartikelen om jouw tuin gezellig in te richten: vuurhaarden, buitenverlichting, parasols, buitentapijten en nog veel meer.

bovenzicht.jpg

Merken 6

Sfeer in de tuin met onze tuinaccessoires

Ons assortiment tuinaccessoires is de oplossing voor een gezellig avondje buiten genieten. De kaarsen en tuinverlichting van onze merken zorgen voor een gezellig sfeerlicht buiten in je tuin.

Zet er een speaker bij met een heerlijk achtergrond muziekje en breng alles samen met een ecologische buitenmat.

Laat je inspireren

Bij Hanolux hechten we veel belang aan de herkomst van onze producten, dat geldt ook voor onze tuinaccessoires. We kiezen onze merken dan ook zorgvuldig uit. Wist je dat wij voornamelijk Belgische outdoor living merken verdelen?

2020-09-16-tribu-portugal6794-groot.jpg
tribu-buitenverlichting-hanolux.jpg
2020-09-16-tribu-portugal6520-groot.jpg
lusit-lounge-04-fam-g-arcit18.jpeg
spectra-ux-cantilever-umbrella-nature-hr.jpg
natal-sofa-tribu-hanolux-turnhout.jpg
2020-09-16-tribu-portugal6323-groot.jpg

Waarom je voor Hanolux kiest

tricot-monsieur-tribu-hanolux.jpg

Topmerken

België is wereldtop op het vlak van tuinmeubelen en het is dan ook niet verwonderlijk dat het overgrote deel van onze collectie Belgisch design is. Er wordt samengewerkt met topdesigners die zorgen voor een bijzonder, hedendaags, comfortabel en duurzaam ontwerp.

kd-roos.jpg

Weerbestendig en duurzaam ontwerp

Net zoals bij onze tuinmeubelen, zijn onze tuinaccessoires gemaakt voor de toekomst. De  textielen en frames die onze designers gebruiken zijn van hoge kwaliteit en specifiek ontworpen om het Belgische weer te doorstaan, waardoor je tuinaccessoires makkelijk een nachtje buiten overleven. Ook de kleuren en verfijnde afwerking blijven langdurig mooi. 

Dit zijn onze 5 favoriete tuinaccessoires

1. Escape Speaker

De Escape Speaker is een stijlvol en draadloos audioapparaat dat de manier van luisteren naar muziek volledig verandert. Dankzij de 4 hoogwaardige luidsprekers, die opgesteld zijn in 360°, geniet je van een allesomvattend klankbeeld. Door het handvat dat elegant verwerkt is in het design, kan je de Escape speakers gemakkelijk verplaatsen.

De Escape Speaker is weerbestendig en past in elk interieur of exterieur.

escape-speaker.jpg

2. RiZZ binnen- en buitenmatten

RiZZ binnen- en buitenmatten werd in 1914 opgericht door de gebroeders Zuiddam in Nijkerk. Sindsdien hebben zij zich toegewijd aan het ontwerpen en fabriceren van kwalitatief hoogwaardige borstelproducten. RiZZ heeft een aanbod van strakke binnen- en buitenmatten die ervoor zorgen dat er minder zand en vuil in je woning binnendringt.

ritt-oudoor.jpg

3. Kooduu speaker

Kooduu is een merk dat Scandinavisch geïnspireerde producten creëert met een bepaald gevoel van 'hygge'. De Lite-up en Synergy verlichting en speakers zijn de perfecte metgezel tijdens een zomerse barbecue, een picknick in het park of een romantisch avondje. Je kan ze overal mee naartoe nemen en zowel binnen als buiten gebruiken.

Kooduu heeft oog voor mooie details, eenvoud en functionaliteit.

dscf2030.jpg

4. Paju Design buitenkaarsen en buitentapijten

Paju Design kaarsen is hét hedendaagse Belgische merk dat originele en stijlvolle binnen- en buitenkaarsen en buitentapijten maakt. Geïnspireerd door de wereldwijde trend om het buitenleven te zien als een verlengstuk van jouw persoonlijke leefruimte, draagt Paju Design bij tot een frisse en nieuwe look van jouw buitenruimte.

exclusive-copy.jpg

5. Glowbus vuurhaarden

Deze handgemaakte Belgische vuurhaarden geven een echte upgrade aan je tuin of terras. Kom samen rond het knisperende vuur met Glowbus dewdrop of growdrop.

glowbus-vuurhaard-design5.jpg
royal-botania-hanolux-desert-view-detail-organix.jpg

Bestel je tuinaccessoires op onze webshop

Bekijk een kleine selectie van ons volledige assortiment op onze webshop.

  • Gratis verzending vanaf 50 euro of ophalen.
  • Gratis retour binnen 14 dagen.

Ga naar de webshop

Bezoek onze showroom

De Hanolux showroom? Dat is 3.000 m² boordevol inspiratie voor jouw droomexterieur. 

hanolux-tribu-2021-senja-detail.jpg

Uitzonderlijke kortingen op Jacuzzi® spa's

Ja, ik wil een topdeal