Open zondag - 25 februari 🎉

Ja, ik kom langs
2021-senja-sofa-hanolux-tribu.jpg

Tribù Tuinmeubelen

Bij Tribù tuinmeubelen proef je het design van de absolute wereldtop: een verfijnde cocktail van elegant modernisme, karaktervolle puurheid en een onberispelijke kwaliteit. Luxueus, maar altijd discreet. Dat is zorgeloos buiten genieten.

  Eigentijdse elegantie, karaktervolle puurheid en eigenwijs modernisme

  Exclusief high-end tuinmeubilair is het speelterrein van het Belgische Tribu. In de vroege jaren 90 was Tribù één van de pioniers die het terras en de tuin als een verlenging van het huis zagen. Geruggesteund door haar lange ervaring, groeide het familiebedrijf uit tot een internationaal gerenommeerd merk.


  Tribù verdeelt zijn luxe design tuinmeubelen vandaag in meer dan 50 landen, en behoort tot de wereldtop in de sector. Ze werken met internationale designers en met de typische Tribu – stijl hoog in het vaandel: ingetogen lijnen en zin voor detail.

  Waarom Tribu?

  dunes-koffietafel-teak-tribu-hanolux.jpg

  Belgisch topdesign

  België is de wereldtop op het vlak van design tuinmeubelen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Tribu in Belgische handen is.

  Tribù brengt als familiebedrijf discrete luxe en exclusiviteit naar terras en tuin. Dit in samenwerking met tal van design bureau's zoals onder meer Studio Segers, Yabu Pushelberg en Monica Armani.

  tribu-eettafel-t-table-hanolux-outdoor.jpg

  Zorgeloos buiten genieten

  Je proeft het design van de absolute wereldtop: een verfijnde cocktail van elegant modernisme, karaktervolle puurheid en een onberispelijke kwaliteit. Luxueus, maar altijd discreet.

  hanolux-tribu-dunes-2021-senja.jpg

  Advies

  Laat je door onze outdoor living specialisten bijstaan. Afmetingen, materiaalgebruik, stoffen, kleurcombinaties, onderhoud, …

  Bij de ideale tuinset komt veel kijken. Onze professionals loodsen je door de verschillende mogelijkheden en begeleiden je zoektocht naar het tuinmeubelset van jouw dromen.

  Neem een kijkje in onze ruime showroom

  Ontdek de volledige nieuwe collectie

  Er zijn weer tal van nieuwigheden in de Tribù collectie van 2023. Verken de ontwerpen van Tribù met hun assortiment tafels, stoelen, loungen, barkrukken, daybeds en meer...

  Wij hebben voor jou een uitgebreid assortiment van zorgvuldig geselecteerde topmerken die je doen wegdromen. Bovendien kunnen we dankzij onze showroom van 3.000 m² zo goed als de volledige Tribu collectie tentoonstellen.

  2022-10-10-mykonos-tribu48211.jpg

  Vraag de Tribù collectiefolder aan 👇

  Meer weten over onze Tribù tuinmeubelen? Download de collectiefolder, blader doorheen het volledige assortiment en ontdek alle mogelijkheden.

   

  Download Tribù's collectiefolder

  Uniek in België: meer dan 3.000 m² exclusieve tuinmeubelen onder 1 dak

  Nergens in België vind je zo’n groot aanbod tuinmeubelen als bij Hanolux. Wij selecteren alleen de beste en duurzaamste merken voor jou, zodat we van elk merk zo goed als de volledige collectie voor je kunnen presenteren. Kom bij ons binnen, wandel rond in onze showroom, en maak in alle rust je keuze!

  Ontdek onze andere merken