tribu-tuinmeubelen-kopen-hanolux.jpg

Tribù Tuinmeubelen

Bij Tribù tuinmeubelen proef je het design van de absolute wereldtop: een verfijnde cocktail van elegant modernisme, karaktervolle puurheid en een onberispelijke kwaliteit. Luxueus, maar altijd discreet. Dat is zorgeloos buiten genieten.

Eigentijdse elegantie, karaktervolle puurheid en eigenwijs modernisme

Exclusief high-end tuinmeubilair is het speelterrein van het Belgische Tribu. In de vroege jaren 90 was Tribù één van de pioniers die het terras en de tuin als een verlenging van het huis zagen. Geruggesteund door haar lange ervaring, groeide het familiebedrijf uit tot een internationaal gerenommeerd merk.


Tribù verdeelt zijn luxe design tuinmeubelen vandaag in meer dan 50 landen, en behoort tot de wereldtop in de sector. Ze werken met internationale designers en met de typische Tribu – stijl hoog in het vaandel: ingetogen lijnen en zin voor detail.

senja-tribu-hanolux-sofa-turnhout-tuinmeubelen.jpg

End-of-summer kortingen op tuinmeubelen 🌱

Kom langs in onze 3000 m² showroom en geniet van mooie kortingen op onze toonzaalmodellen.

Kom langs, laat je adviseren en kies voor kwaliteit.

Ja, ik ga voor  top outdoor living

Waarom Tribu?

tribu-28.jpg

Belgisch topdesign

België is de wereldtop op het vlak van design tuinmeubelen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Tribu in Belgische handen is.

Tribù brengt als familiebedrijf discrete luxe en exclusiviteit naar terras en tuin. Dit in samenwerking met tal van design bureau's zoals onder meer Studio Segers, Yabu Pushelberg en Monica Armani.

tuinmeubelen-regista-tribu-antwerpen-limburg-stoel-tafel-lounge-5-medium-1024x767.jpg

Zorgeloos buiten genieten

Je proeft het design van de absolute wereldtop: een verfijnde cocktail van elegant modernisme, karaktervolle puurheid en een onberispelijke kwaliteit. Luxueus, maar altijd discreet.

tribu-senja-sofa-meridienne-tuinmeubelen-tuinmeubels-modern-klassiek-antwerpen-turnhout-hanolux-2-1024x700.jpg

Advies

Laat je door onze outdoor living specialisten bijstaan. Afmetingen, materiaalgebruik, stoffen, kleurcombinaties, onderhoud, …

Bij de ideale tuinset komt veel kijken. Onze professionals loodsen je door de verschillende mogelijkheden en begeleiden je zoektocht naar het tuinmeubelset van jouw dromen.

Ontdek de volledige nieuwe collectie

Er zijn weer tal van nieuwigheden in de Tribù collectie van 2022. Verken de ontwerpen van Tribù met hun assortiment tafels, stoelen, loungen, barkrukken, daybeds en meer...

Wij hebben voor jou een uitgebreid assortiment van zorgvuldig geselecteerde topmerken die je doen wegdromen. Bovendien kunnen we dankzij onze showroom van 3000m² zo goed als de volledige Tribu collection tentoonstellen.

tuinmeubelen-kopen-antwerpen-tribu-hanolux.jpg

Wij maken jouw voorstel op maat

Onze vormgeefsters denken goed na over de keuze qua materialen, kleur en inrichting voor de perfecte inkleding van uw terras of tuin.

Niet zeker of iets zou passen qua afmetingen? Werken binnen een vooropgesteld concept of zorgvuldig uitgewerkt moodboard? Het kan allemaal!

Stuur ons een berichtje en wij gaan graag samen aan de slag.

Uniek in België: meer dan 3000m² exclusieve tuinmeubelen onder 1 dak

Nergens in België vind je zo’n groot aanbod tuinmeubelen als bij Hanolux. Wij selecteren alleen de beste en duurzaamste merken voor jou, zodat we van elk merk zo goed als de volledige collectie voor je kunnen presenteren. Kom bij ons binnen, wandel rond in onze showroom, en maak in alle rust je keuze!

Ontdek onze andere merken