Open zondag - 30 januari 🎉

Ja, ik kom graag langs
Tribù Tuinmeubelen

Tribù Tuinmeubelen

Bij Tribù tuinmeubelen proef je het design van de absolute wereldtop: een verfijnde cocktail van elegant modernisme, karaktervolle puurheid en een onberispelijke kwaliteit. Luxueus, maar altijd discreet. Dat is zorgeloos buiten genieten.

Eigentijdse elegantie, karaktervolle puurheid en eigenwijs modernisme 

Exclusief high-end tuinmeubilair is het speelterrein van het Belgische Tribu. In de vroege jaren 90 was Tribù één van de pioniers die het terras en de tuin als een verlenging van het huis zagen. Geruggesteund door haar lange ervaring, groeide het familiebedrijf uit tot een internationaal gerenommeerd merk.


Tribù verdeelt zijn luxe design buitenmeubelen vandaag in meer dan 50 landen, en behoort tot de wereldtop in de sector. Ze werken met internationale designers en met de typische Tribu – stijl hoog in het vaandel: ingetogen lijnen en zin voor detail.

Solden op onze Tuinmeubelen 🎉

Wij maken plaats voor de nieuwe collectie, profiteer daarom van mooie kortingen op onze toonzaalmodellen tuinmeubelen.
Kom langs, laat je adviseren en kies voor kwaliteit.

Ja, ik ga voor top  outdoor living

Waarom Tribu?


Belgisch topdesign

België is de wereldtop op het vlak van tuinmeubelen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Tribu in Belgische handen is.

Als internationaal gerenommeerd Belgisch familiebedrijf brengt Tribù discrete luxe en exclusiviteit naar terras en tuin.

Zorgeloos buiten genieten

Je proeft het design van de absolute wereldtop: een verfijnde cocktail van elegant modernisme, karaktervolle puurheid en een onberispelijke kwaliteit. Luxueus, maar altijd discreet.

Advies

Laat je door onze outdoor living specialisten bijstaan. Afmetingen, materiaalgebruik, stoffen, kleurcombinaties, onderhoud, …

Bij de ideale tuinset komt veel kijken. Onze professionals loodsen je door de verschillende mogelijkheden en begeleiden je zoektocht naar het tuinmeubelset van jouw dromen.

Ontdek de volledige nieuwe collectie

Er zijn weer tal van nieuwigheden in de Tribù collectie van 2021. Verken hun assortiment tafels, stoelen, loungen, barkrukken, daybeds en meer...

Wij hebben voor jou een uitgebreid assortiment van zorgvuldig geselecteerde topmerken die je doen wegdromen. Bovendien kunnen we dankzij onze showroom van 3000m² zo goed als de volledige Tribù collectie tentoonstellen.

Wij maken jouw voorstel op maat

Onze vormgeefsters denken goed na over de keuze qua materialen, kleur en inrichting voor de perfecte inkleding van uw terras of tuin.

Niet zeker of iets zou passen qua afmetingen? Werken binnen een vooropgesteld concept of zorgvuldig uitgewerkt moodboard? Het kan allemaal!

Stuur ons een berichtje en wij gaan graag samen aan de slag.

Uniek in België: meer dan 3000m² exclusieve tuinmeubelen onder 1 dak

Nergens in België vind je zo’n groot aanbod tuinmeubelen als bij Hanolux. Wij selecteren alleen de beste en duurzaamste merken voor jou, zodat we van elk merk zo goed als de volledige collectie voor je kunnen presenteren. Kom bij ons binnen, wandel rond in onze showroom, en maak in alle rust je keuze!

Ontdek onze andere merken