Open zondag - 25 februari 🎉

Ja, ik kom langs
wunder-table-hanolux-header-tuinmeubelen.jpg

Wünder Tuinmeubelen

Het Belgische Wünder creëert producten volledig naar eigen goesting, omdat ze houden van mooie dingen. Elk design is uniek, stijlvol en straalt in zijn eenvoud.

  Back to basics, maar dan anders

  Het creatieproces van Wünder begint telkens bij een eenvoudig idee en eindigt met een al even simpel, maar opmerkelijk object.

  "Alles kan. En iedereen mag meedenken. Er is geen lijn, geen richting die we uit willen. Onze producten moeten mensen gewoon doen glimlachen. En dan zijn de mogelijkheden natuurlijk eindeloos", aldus Björn De Vos, productdesigner voor Wünder.

  the-ring-wunder-hanolux-vuurschaal-cortenstaal.jpg

  Nieuw! The Ring vuurschaal

  The ring vuurhaard van Wünder is uitnodigend, warm en stoer.

  Zit er warmpjes bij

  Waarom Wünder?

  wunder-table-9.jpg

  Fris Belgisch Design

  Bij Wünder Belgium gelden weinig beperkingen. Ze maken gewoon waar ze zin in hebben. De collectie van Wünder zit vol alledaagse voorwerpen met een unieke twist.

  wunder-the-circle-005-hanolux-tralala-rondetafel-tuinmeubelen.jpg

  Geen Tralala, enkel Ohlala

  Wünder houdt niet van gedoe, wel van ongekunstelde eenvoud. De ontwerpen zijn open, ongecompliceerd en een beetje bijzonder.

  wunder-bench-hanolux-turnhout-tuinmeubel-advies-tuinset.jpg

  Advies

  Laat je door onze outdoor living specialisten bijstaan. Afmetingen, materiaalgebruik, stoffen, kleurcombinaties, onderhoud, …
  Bij de ideale tuinset komt veel kijken. Onze professionals loodsen je door de verschillende mogelijkheden en begeleiden je zoektocht naar de tuinmeubelset van jouw dromen.

  Ontdek de Wünder Collectie

  wunder-the-table-hanolux.jpeg

  Vraag de Wünder collectiefolder aan 👇

  Meer weten over onze tuinmeubelen van Wünder? Download de collectiefolder, blader doorheen het volledige assortiment en ontdek alle mogelijkheden.

   

  Download Wünder's collectiefolder

  Bekijk onze andere tuinmeubelmerken

  moodboard-website-2020.jpg

  Wij maken jouw voorstel op maat

  Onze vormgeefsters denken goed na over de keuze qua materialen, kleur en inrichting voor de perfecte inkleding van jouw terras of tuin.

  Niet zeker of iets zou passen qua afmetingen? Werken binnen een vooropgesteld concept of zorgvuldig uitgewerkt moodboard? Het kan allemaal!

  Stuur ons een berichtje en wij gaan graag samen aan de slag.