Open zondag - 30 januari 🎉

Ja, ik kom graag langs
Manutti Tuinmeubelen

Manutti Tuinmeubelen

Frisse Belgische topkwaliteit die van uw tuin of terras een volwaardige woonruimte maakt. Manutti biedt u van idee tot uitwerking een maximum aan flexibiliteit, originaliteit en kwaliteit met als resultaat een hedendaagse collectie die zowel functioneel als comfortabel is.

Hedendaagse collectie, functioneel en comfortabel


Manutti is niet enkel gespecialiseerd in tuinmeubelen, tafels en accessoires, maar is eveneens een trendsetter op het vlak van modulaire sofaconcepten en gestoffeerde stoelen met fijn gestikte naden. De designers bij Manutti slaagden erin om het concept van het ‘binnensalon’ over te dragen op buitenmeubilair. Op die manier ontstonden collecties zoals Zendo en Flow die met hun bekleding in kunstleer en ton-sur-ton-stiksels tuinen en terrassen wereldwijd aankleden.

Het succes van Manutti wordt bepaald door de ervaring en de intuïtie van de stichter, door zijn passie voor research en technologische ontwikkeling en door de creatie van producten die door hun kwaliteit en design  in staat zijn de grenzen tussen binnen en buiten volledig te laten verdwijnen.

Solden op onze Tuinmeubelen 🎉

Wij maken plaats voor de nieuwe collectie, profiteer daarom van mooie kortingen op onze toonzaalmodellen tuinmeubelen.
Kom langs, laat je adviseren en kies voor kwaliteit.

Ja, ik ga voor top  outdoor living

Waarom Manutti?

Uniek in België: meer dan 3000m² exclusieve tuinmeubelen onder 1 dak

Nergens in België vindt u zo’n groot aanbod tuinmeubelen als bij Hanolux. Wij selecteren alleen de beste en duurzaamste merken voor u, zodat we van elk merk zo goed als de volledige collectie voor u kunnen presenteren. Kom bij ons binnen, wandel rond in onze showroom, en maak in alle rust uw keuze!

Made in Belgium

Manutti is ontwerper en fabrikant van elegant en exclusief buitenmeubilair met het design ‘Made in Belgium’. Het merk heeft een prachtige collectie meubels, tafels en accessoires, maar is ook gekend omwille van z’n modulaire sofaconcepten en z’n prachtig gestoffeerde stoelen met fijn gestikte naden.

Trendsetter modulaire sofaconcepten

Vertrekkende van de gezellige binnenhuissofa ontwierp Manutti modulaire systemen voor buiten. Stel zelf uw lounge samen met de verschillende modules.

Advies

Laat u door onze outdoor living specialisten bijstaan. Afmetingen, materiaalgebruik, stoffen, kleurcombinaties, onderhoud, …
Bij de ideale tuinset komt veel kijken. Onze professionals loodsen u door de verschillende mogelijkheden en begeleiden uw zoektocht naar het tuinmeubelset van uw dromen.

Ontdek de volledige nieuwe collectie

Er zijn weer tal van nieuwigheden in de Manutti collectie van 2021. Verken hun assortiment tafels, stoelen, loungen, barkrukken, daybeds en meer...

Wij hebben voor u een uitgebreid assortiment van zorgvuldig geselecteerde topmerken die u doen wegdromen. Bovendien kunnen we dankzij onze showroom van 3000m² zo goed als de volledige Manutti collectie tentoonstellen.

Wij maken uw voorstel op maat

Onze vormgeefsters denken goed na over de keuze qua materialen, kleur en inrichting voor de perfecte inkleding van uw terras of tuin.

Niet zeker of iets zou passen qua afmetingen? Werken binnen een vooropgesteld concept of zorgvuldig uitgewerkt moodboard? Het kan allemaal!

Stuur ons een berichtje en wij gaan graag samen aan de slag.

Ontdek onze andere merken