sandua-kobo-torsa-manutti-hanolux.jpg

Manutti Tuinmeubelen

Frisse Belgische topkwaliteit die van jouw tuin of terras een volwaardige woonruimte maakt. Manutti biedt je van idee tot uitwerking een maximum aan flexibiliteit, originaliteit en kwaliteit met als resultaat een hedendaagse collectie die zowel functioneel als comfortabel is.

  Hedendaagse collectie, functioneel en comfortabel


  Manutti is niet enkel gespecialiseerd in tuinmeubelen, tafels en accessoires, maar is eveneens een trendsetter op het vlak van modulaire sofaconcepten en gestoffeerde stoelen met fijn gestikte naden. De designers bij Manutti slaagden erin om het concept van het ‘binnensalon’ over te dragen op buitenmeubilair. Op die manier ontstonden collecties zoals Zendo en Flow die met hun bekleding in kunstleer en ton-sur-ton-stiksels tuinen en terrassen wereldwijd aankleden.

  Het succes van Manutti wordt bepaald door de ervaring en de intuïtie van de stichter, door zijn passie voor research en technologische ontwikkeling en door de creatie van producten die door hun kwaliteit en design in staat zijn de grenzen tussen binnen en buiten volledig te laten verdwijnen.

  Scoor onze Design Buitenkansjes!☀️

  Ben jij een liefhebber van luxueuze tuinmeubelen? 
  Tot einde september maak je die designdroom voordeliger waar.

  Ja, ik wil meer weten

  solden-tuinmeubelen.png

  Neem een kijkje in onze ruime showroom

  Waarom Manutti?

  torsa-manutti-dining-hanolux.jpg

  Made in Belgium

  Manutti is ontwerper en fabrikant van elegant en exclusief buitenmeubilair met het design ‘Made in Belgium’. Het merk heeft een prachtige collectie meubels, tafels en accessoires, maar is ook gekend omwille van z’n modulaire sofaconcepten en z’n prachtig gestoffeerde stoelen met fijn gestikte naden.

  manutti-flex-cobi-tsuki-klein-hanolux.jpg

  Trendsetter modulaire sofaconcepten

  Vertrekkende van de gezellige binnenhuissofa ontwierp Manutti modulaire systemen voor buiten. Stel zelf je lounge samen met de verschillende modules.

  manutti-sunrise-ambiance4-hanolux-kl.jpg

  Advies

  Laat je door onze outdoor living specialisten bijstaan. Afmetingen, materiaalgebruik, stoffen, kleurcombinaties, onderhoud, …
  Bij de ideale tuinset komt veel kijken. Onze professionals loodsen je door de verschillende mogelijkheden en begeleiden jouw zoektocht naar het tuinmeubelset van je dromen.

  Ontdek de volledige nieuwe collectie

  Er zijn weer tal van nieuwigheden in de Manutti collectie van 2023. Verken hun assortiment tafels, stoelen, loungen, barkrukken, daybeds en meer...

  Wij hebben voor jou een uitgebreid assortiment van zorgvuldig geselecteerde topmerken die je doen wegdromen. Bovendien kunnen we dankzij onze showroom van 3000m² zo goed als de volledige Manutti collectie tentoonstellen.

  radoc-manutti-loungestoelen-hanolux.jpeg

  Vraag de Manutti collectiefolder aan 👇

  Meer weten over onze Manutti tuinmeubelen? Download de collectiefolder, blader doorheen het volledige assortiment en ontdek alle mogelijkheden.

   

  Download Manutti's collectiefolder

  Ontdek onze andere merken

  manutti-torsa-hanolux-tuinmeubelen-1024x683.jpg

  Wij maken uw voorstel op maat

  Onze vormgeefsters denken goed na over de keuze qua materialen, kleur en inrichting voor de perfecte inkleding van uw terras of tuin.

  Niet zeker of iets zou passen qua afmetingen? Werken binnen een vooropgesteld concept of zorgvuldig uitgewerkt moodboard? Het kan allemaal!

  Stuur ons een berichtje en wij gaan graag samen aan de slag.