Open zondag - 30 januari 🎉

Ja, ik kom graag langs
Umbrosa Parasols

Umbrosa Parasols

Umbrosa parasols hebben een aparte kijk op het geven van schaduw. Deze Belgische onderneming biedt een collectie klassevolle en flexibele parasols die uiterst simpel te gebruiken zijn

Unieke Belgische klasse en creativiteit

Bij Hanolux kiezen we bewust voor Belgische merken! Zo steunen we niet enkel de lokale markt, maar Belgische merken behoren nu éénmaal tot de top van de wereld. De nieuwe kijk op parasols van Umbrosa past dan ook perfect in ons assortiment.

Umbrosa parasols hebben een aparte kijk op het geven van schaduw. Deze Belgische onderneming biedt een collectie klassevolle en flexibele parasols.
De schaduwoplossingen van Umbrosa zijn een duidelijk statement van zowel elegantie als ingetogen eenvoud, en dat in combinatie met een nooit geziene ergonomie die ‘eenvoudig te gebruikennaar een hogere dimensie tilt.

Umbrosa kiest zeer bewust om te werken met de beste internationale designers en uitsluitend in België te produceren.

Solden op onze Tuinmeubelen 🎉

Wij maken plaats voor de nieuwe collectie, profiteer daarom van mooie kortingen op onze toonzaalmodellen tuinmeubelen.
Kom langs, laat je adviseren en kies voor kwaliteit.

Ja, ik ga voor top  outdoor living

Waarom Umbrosa?

Uniek in België: meer dan 3000m² exclusieve tuinmeubelen onder 1 dak

Nergens in België vindt u zo’n groot aanbod tuinmeubelen als bij Hanolux. Wij selecteren alleen de beste en duurzaamste merken voor u, zodat we van elk merk zo goed als de volledige collectie voor u kunnen presenteren. Kom bij ons binnen, wandel rond in onze showroom, en maak in alle rust uw keuze!

Unique shade design

Er is geen betere manier om te omschrijven waar Umbrosa voor staat. Het Belgische bedrijf biedt een collectie klassevolle en flexibele schaduwoplossingen : Paraflex, Ingenua, Icarus, Rimbou, Spectra, Eclipsum, Infina, Nauta en Legno.

Elk van hen verzekert bescherming tegen de zon op een makkelijke en stijlvolle wijze.

Duurzaam en gebruiksvriendelijk

De schaduwoplossingen van Umbrosa zijn een duidelijk statement van zowel elegantie als ingetogen eenvoud en dat in combinatie met een nooit geziene ergonomie die ‘eenvoudig te gebruiken’ naar een hogere dimensie tilt.

Umbrosa kiest zeer bewust om te werken met de beste internationale designers en uitsluitend in België te produceren. Alle onderdelen zijn vervaardigd uit duurzaam geanodiseerd aluminium, UV-bestendige materialen, en stoffen in de allerbeste kwaliteit.

Dit alles zorgt voor langdurige schaduw, jaar na jaar.

Advies

Laat u door onze outdoor living specialisten bijstaan. Afmetingen, materiaalgebruik, stoffen, kleurcombinaties, onderhoud, …

Bij de ideale tuinset komt veel kijken. Onze professionals loodsen u door de verschillende mogelijkheden en begeleiden uw zoektocht naar het tuinmeubelset van uw dromen.

Ontdek de volledige nieuwe collectie

Er zijn weer tal van nieuwigheden in de Umbrosa collectie van 2021. Verken hun assortiment parasols en schaduwoplossingen.

Wij hebben voor u een uitgebreid assortiment van zorgvuldig geselecteerde topmerken die u doen wegdromen. Bovendien kunnen we dankzij onze showroom van 3000m² zo goed als de volledige Umbrosa collectie tentoonstellen.

Wij maken uw voorstel op maat

Onze vormgeefsters denken goed na over de keuze qua materialen, kleur en inrichting voor de perfecte inkleding van uw terras of tuin.

Niet zeker of iets zou passen qua afmetingen? Werken binnen een vooropgesteld concept of zorgvuldig uitgewerkt moodboard? Het kan allemaal!

Stuur ons een berichtje en wij gaan graag samen aan de slag.

Ontdek onze andere tuinmeubelen