spectra-ux-cantilever-umbrella-nature-hr.jpg

Umbrosa Parasols

Umbrosa parasols hebben een aparte kijk op het geven van schaduw. Deze Belgische onderneming biedt een collectie klassevolle en flexibele parasols die uiterst simpel te gebruiken zijn.

  Unieke Belgische klasse en creativiteit

  Bij Hanolux kiezen we bewust voor Belgische merken! Zo steunen we niet enkel de lokale markt, maar Belgische merken behoren nu éénmaal tot de top van de wereld. De nieuwe kijk op parasols van Umbrosa past dan ook perfect in ons assortiment.

  Umbrosa biedt een aparte kijk op het geven van schaduw. Deze Belgische onderneming biedt een collectie klassevolle en flexibele parasols.
  De schaduwoplossingen van Umbrosa zijn een duidelijk statement van zowel elegantie als ingetogen eenvoud, en dat in combinatie met een nooit geziene ergonomie die ‘eenvoudig te gebruikennaar een hogere dimensie tilt.

  Umbrosa kiest zeer bewust om te werken met de beste internationale designers en uitsluitend in België te produceren.

  Scoor onze Design Buitenkansjes!☀️

  Ben jij een liefhebber van luxueuze tuinmeubelen? 
  Tot einde september maak je die designdroom voordeliger waar.

  Ja, ik wil meer weten

  solden-tuinmeubelen.png

  Waarom Umbrosa?

  spectra-ux-cantilever-umbrella-culture-hr-2622x0.jpg

  Unique shade design

  Er is geen betere manier om te omschrijven waar Umbrosa voor staat. Het Belgische bedrijf biedt een collectie klassevolle en flexibele schaduwoplossingen : Paraflex, Ingenua, Icarus, Spectra, Eclipsum en Infina.

  Elk van hen verzekert bescherming tegen de zon op een makkelijke en stijlvolle wijze.

  umbrosa-parasol-spectra-icarus-infina-tuinmeubelen-antwe-014.jpg

  Duurzaam en gebruiksvriendelijk

  De schaduwoplossingen van Umbrosa zijn een duidelijk statement van zowel elegantie als ingetogen eenvoud en dat in combinatie met een nooit geziene ergonomie die ‘eenvoudig te gebruiken’ naar een hogere dimensie tilt.

  Umbrosa kiest zeer bewust om te werken met de beste internationale designers en uitsluitend in België te produceren. Alle onderdelen zijn vervaardigd uit duurzaam geanodiseerd aluminium, UV-bestendige materialen, en stoffen in de allerbeste kwaliteit.

  Dit alles zorgt voor langdurige schaduw, jaar na jaar.

  spectra-ux-cantilever-umbrella-architecture-hr.jpg

  Advies

  Laat je door onze outdoor living specialisten bijstaan. Afmetingen, materiaalgebruik, stoffen, kleurcombinaties, onderhoud, …

  Bij de ideale tuinset komt veel kijken. Onze professionals loodsen je door de verschillende mogelijkheden en begeleiden jouw zoektocht naar het tuinmeubelset van je dromen.

  Ontdek de volledige nieuwe collectie

  Er zijn weer tal van nieuwigheden in de Umbrosa collectie van 2022. Verken hun assortiment parasols en schaduwoplossingen.

  Wij hebben voor jou een uitgebreid assortiment van zorgvuldig geselecteerde topmerken die je doen wegdromen. Bovendien kunnen we dankzij onze showroom van 3000m² zo goed als de volledige Umbrosa collectie tentoonstellen.

  umbrosa-infina-parasol-tuinmeubelen.jpg

  Wij maken jouw voorstel op maat

  Onze vormgeefsters denken goed na over de keuze qua materialen, kleur en inrichting voor de perfecte inkleding van jouw terras of tuin.

  Niet zeker of iets zou passen qua afmetingen? Werken binnen een vooropgesteld concept of een zorgvuldig uitgewerkt moodboard? Het kan allemaal!

  Stuur ons een berichtje en wij gaan graag samen aan de slag.

  Ontdek onze andere tuinmeubelen