spectra-ux-cantilever-umbrella-nature-hr.jpg
umbrosa-logo-design-parasols-outdoor-living-hanolux-turnhout.png

Umbrosa parasols

Bij Hanolux kiezen we bewust voor Belgische merken! Zo steunen we niet enkel de lokale markt, maar Belgische merken behoren nu éénmaal tot de top van de wereld. De nieuwe kijk op parasols van Umbrosa past dan ook perfect in ons assortiment.

Umbrosa biedt een aparte kijk op het geven van schaduw. Deze Belgische onderneming biedt een collectie klassevolle en flexibele parasols.

Unieke Belgische klasse en creativiteit

De schaduwoplossingen van Umbrosa zijn een duidelijk statement van zowel elegantie als ingetogen eenvoud, en dat in combinatie met een nooit geziene ergonomie die ‘eenvoudig te gebruikennaar een hogere dimensie tilt.

Het merk kiest zeer bewust om te werken met de beste internationale designers en uitsluitend in België te produceren.

Waarom Umbrosa?

spectra-ux-cantilever-umbrella-culture-hr-2622x0.jpg

Unique shade design

Er is geen betere manier om te omschrijven waar Umbrosa voor staat. Het Belgische bedrijf biedt een collectie klassevolle en flexibele schaduwoplossingen : Paraflex, Ingenua, Icarus, Spectra, Eclipsum en Infina.

Elk van hen verzekert bescherming tegen de zon op een makkelijke en stijlvolle wijze.

umbrosa-parasol-spectra-icarus-infina-tuinmeubelen-antwe-014.jpg

Duurzaam en gebruiksvriendelijk

Deze schaduwoplossingen zijn een duidelijk statement van zowel elegantie als ingetogen eenvoud en dat in combinatie met een nooit geziene ergonomie die ‘eenvoudig te gebruiken’ naar een hogere dimensie tilt.

Alle onderdelen zijn vervaardigd uit duurzaam geanodiseerd aluminium, UV-bestendige materialen, en stoffen in de allerbeste kwaliteit.

spectra-ux-cantilever-umbrella-architecture-hr.jpg

Advies

Laat je door onze outdoor living specialisten bijstaan. Afmetingen, materiaalgebruik, stoffen, kleurcombinaties, onderhoud, …

Bij de ideale tuinset komt veel kijken. Onze professionals loodsen je door de verschillende mogelijkheden en begeleiden jouw zoektocht naar het tuinmeubelset van je dromen.

Laat je inspireren

spectra-ux-cantilever-umbrella-architecture-hr.jpg hanolux-umbrosa-infina-ux-full-black-parasol.jpg
umbrosa-nano-ux-full-black-cantilever-umbrella-lr-hanolux.jpg umbrosa-nano-ux-architecture-cantilever-umbrella-hanolux.jpg
hanolux-umbrosa-infina-ux-full-black-parasol-stokparasol.jpg hanolux-umbrosa-infina-ux-sand-parasol-stokparasol.jpg
umbrosa-infina-parasol-tuinmeubelen.jpg umbrosa-parasol-spectra-icarus-infina-tuinmeubelen-antwe-002.jpg

Ontdek de volledige nieuwe collectie

Er zijn weer tal van nieuwigheden in de Umbrosa collectie van dit jaar. Verken hun assortiment parasols en schaduwoplossingen.

Wij hebben voor jou een uitgebreid assortiment van zorgvuldig geselecteerde topmerken die je doen wegdromen. Bovendien kunnen we dankzij onze showroom van 3.000 m² zo goed als de volledige Umbrosa collectie tentoonstellen.

Wij maken jouw voorstel op maat

Onze vormgeefsters denken goed na over de keuze qua materialen, kleur en inrichting voor de perfecte inkleding van jouw terras of tuin.

Niet zeker of iets zou passen qua afmetingen? Werken binnen een vooropgesteld concept of een zorgvuldig uitgewerkt moodboard? Allemaal mogelijk!

umbrosa-infina-parasol-tuinmeubelen.jpg

Ontdek onze andere tuinmeubelmerken

Bezoek onze showroom

De Hanolux showroom? Dat is 3.000 m² boordevol inspiratie voor jouw droomexterieur. 

hanolux-tribu-2021-senja-detail.jpg

Nieuw! Hanoluxueus inspiratiemagazine

Lees het inspiratiemagazine