Open zondag - 26 maart 🙌

Ja, ik kom graag langs
royal-botania-organix-tuinmeublen-antwerpen-hanolux-turn-002.jpg

Royal Botania Tuinmeubelen en Parasols

Royal Botania tuinmeubelen zijn bekend voor een divers en geraffineerd aanbod buitenmeubelen en parasols. Belgische topkwaliteit die voor ieder wat wils biedt: een brede selectie aan verschillende materialen, uitgebreide collecties en een design dat tot in de perfectie vormgegeven is.

Uitgebreide collecties en design tot in de perfectie


Royal Botania is de oorspronkelijke koploper in het gebruik van teakhout, een mooie en ook praktische houtsoort die zonder extra onderhoud uitermate bestand is tegen allerlei weersomstandigheden.

Het Belgische merk zette die duurzaamheid verder in de rest van hun collectie tuinmeubelen. Ook verbinden de designers steeds comfort met functionaliteit. Een indrukwekkende geschiedenis waarin ze stap voor stap zijn gegroeid naar een bedrijf dat in de tuinmeubelenwereld een topspeler is geworden.

Een indrukwekkend aanbod waarin iedereen iets kan vinden naar zijn smaak!

Bekijk de collectie

Waarom Royal Botania?

lounge-royal-botania-hanolux-alura.jpg

Belgisch topdesign

België is de wereldtop op het vlak van tuinmeubelen, het is dan ook niet verwonderlijk dat Royal Botania in Belgische handen is.

De zaakvoerders leerden elkaar kennen op de universiteit van Antwerpen en besloten om samen tuinmeubelen te ontwerpen die zowel verfrissend als kwalitatief hoogstaand moesten zijn. En daar zijn ze ten volle in geslaagd!

organix-lounge-daybed-side-table-hanolux-royal-botania.jpg

Uitgebreide collectie

Geen enkele collectie is zo uitgebreid als deze van Royal Botania. Stoelen, tafels, lounges, krukjes, ligbedden, parasols, … Je vindt het allemaal bij deze topfabrikant.

detail-styletto-lounge-royal-botania-hanolux.jpg

Advies

Laat u door onze outdoor living specialisten bijstaan. Afmetingen, materiaalgebruik, stoffen, kleurcombinaties, onderhoud, …
Bij de ideale tuinset komt veel kijken. Onze professionals loodsen u door de verschillende mogelijkheden en begeleiden uw zoektocht naar het tuinmeubelset van uw dromen.

Royal Botania parasols

Royal Botania breidt hun collectie uit met meer dan enkel tuinmeubelen, zo heeft het Belgische merk ook een breed assortiment parasols en verlichting.

Bekijk een selectie van onze parasols

bloom-parasol-royal-botania-hanolux.jpg

Ontdek de volledige nieuwe collectie

Er zijn weer tal van nieuwigheden in de Royal Botania collectie van 2023. Verken hun assortiment tafels, stoelen, loungen, parasols, barkrukken, daybeds en meer...

Wij hebben voor jou een uitgebreid assortiment van zorgvuldig geselecteerde topmerken die je doen wegdromen. Bovendien kunnen we dankzij onze showroom van 3000m² zo goed als de volledige Royal Botania collectie tentoonstellen.

lounge-royal-botania-hanolux-alura.jpg

Vraag de Royal Botania collectiefolder aan 👇

Meer weten over onze Royal Botania tuinmeubelen? Download de collectiefolder, blader doorheen het volledige assortiment en ontdek alle mogelijkheden.

 

Download Royal Botania's collectiefolder

Ontdek onze andere merken

lounge-mambo-hanolux-royal-botania-turnhout.jpg

Wij maken uw voorstel op maat

Onze vormgeefsters denken goed na over de keuze qua materialen, kleur en inrichting voor de perfecte inkleding van uw terras of tuin.

Niet zeker of iets zou passen qua afmetingen? Werken binnen een vooropgesteld concept of zorgvuldig uitgewerkt moodboard? Het kan allemaal!

Stuur ons een bericht en wij gaan graag samen aan de slag.