Open zondag - 30 januari 🎉

Ja, ik kom graag langs
Royal Botania Tuinmeubelen en Parasols

Royal Botania Tuinmeubelen en Parasols

Royal Botania tuinmeubelen zijn bekend voor een divers en geraffineerd aanbod buitenmeubelen en parasols. Belgische topkwaliteit die voor ieder wat wils biedt: een brede selectie aan verschillende materialen, uitgebreide collecties en een design dat tot in de perfectie vormgegeven is.

Uitgebreide collecties en design tot in de perfectie


Royal Botania is de oorspronkelijke koploper in het gebruik van teakhout, een mooie en ook praktische houtsoort die zonder extra onderhoud uitermate bestand is tegen allerlei weersomstandigheden. Ze zetten die duurzaamheid verder door in de rest van hun collecties en verbinden altijd comfort met functionaliteit. Ze hebben een indrukwekkende geschiedenis waarin ze stap voor stap zijn gegroeid naar een bedrijf dat in de tuinmeubelenwereld een topspeler is geworden.

Een indrukwekkend aanbod waarin iedereen iets kan vinden naar zijn smaak!

Solden op onze Tuinmeubelen 🎉

Wij maken plaats voor de nieuwe collectie, profiteer daarom van mooie kortingen op onze toonzaalmodellen tuinmeubelen.
Kom langs, laat je adviseren en kies voor kwaliteit.

Ja, ik ga voor top  outdoor living

Waarom Royal Botania?

Uniek in België: meer dan 3000m² exclusieve tuinmeubelen onder 1 dak

Nergens in België vindt u zo’n groot aanbod tuinmeubelen als bij Hanolux. Wij selecteren alleen de beste en duurzaamste merken voor u, zodat we van elk merk zo goed als de volledige collectie voor u kunnen presenteren. Kom bij ons binnen, wandel rond in onze showroom, en maak in alle rust uw keuze!

Belgisch topdesign

België is de wereldtop op het vlak van tuinmeubelen, het is dan ook niet verwonderlijk dat Royal Botania in Belgische handen is.

De zaakvoerders leerden elkaar kennen op de universiteit van Antwerpen en besloten om samen tuinmeubelen te ontwerpen die zowel verfrissend als kwalitatief hoogstaand moesten zijn. En daar zijn ze ten volle in geslaagd!

Uitgebreide collectie

Geen enkele collectie is zo uitgebreid als deze van Royal Botania. Stoelen, tafels, lounges, krukjes, ligbedden, parasols, … Je vindt het allemaal bij deze topfabrikant.

Advies

Laat u door onze outdoor living specialisten bijstaan. Afmetingen, materiaalgebruik, stoffen, kleurcombinaties, onderhoud, …
Bij de ideale tuinset komt veel kijken. Onze professionals loodsen u door de verschillende mogelijkheden en begeleiden uw zoektocht naar het tuinmeubelset van uw dromen.

Royal Botania parasols

Royal Botania breidt hun collectie uit met meer dan enkel tuinmeubelen, zo heeft het Belgische merk ook een breed assortiment parasols en verlichting. Kom onze parasol collecties ontdekken in onze showroom.

Ontdek de volledige nieuwe collectie

Er zijn weer tal van nieuwigheden in de Royal Botania collectie van 2021. Verken hun assortiment tafels, stoelen, loungen, parasols, barkrukken, daybeds en meer...

Wij hebben voor u een uitgebreid assortiment van zorgvuldig geselecteerde topmerken die u doen wegdromen. Bovendien kunnen we dankzij onze showroom van 3000m² zo goed als de volledige Royal Botania collectie tentoonstellen.

Wij maken uw voorstel op maat

Onze vormgeefsters denken goed na over de keuze qua materialen, kleur en inrichting voor de perfecte inkleding van uw terras of tuin.

Niet zeker of iets zou passen qua afmetingen? Werken binnen een vooropgesteld concept of zorgvuldig uitgewerkt moodboard? Het kan allemaal!

Stuur ons een bericht en wij gaan graag samen aan de slag.

Ontdek onze andere merken