royal-botania-organix-tuinmeublen-antwerpen-hanolux-turn-002.jpg
royal-botania2.svg

Royal Botania

Royal Botania is de oorspronkelijke koploper in het gebruik van teakhout, een mooie en ook praktische houtsoort die zonder extra onderhoud uitermate bestand is tegen allerlei weersomstandigheden.

Uitgebreide collecties en design tot in de perfectie

Het Belgische merk zette die duurzaamheid verder in de rest van hun collectie tuinmeubelen. Ook verbinden de designers steeds comfort met functionaliteit. Een mooie geschiedenis waarin ze stap voor stap zijn gegroeid naar een bedrijf dat in de tuinmeubelenwereld een topspeler werd.

Een indrukwekkend aanbod waarin iedereen iets kan vinden naar zijn smaak!

Waarom Royal Botania?

lounge-royal-botania-hanolux-alura.jpg

Belgisch topdesign

De zaakvoerders leerden elkaar kennen op de universiteit van Antwerpen en besloten om samen tuinmeubelen te ontwerpen die zowel verfrissend als kwalitatief hoogstaand moesten zijn. En daar zijn ze ten volle in geslaagd!

organix-lounge-daybed-side-table-hanolux-royal-botania.jpg

Uitgebreide collectie

Geen enkele collectie is zo uitgebreid als die van Royal Botania. Stoelen, tafels, lounges, krukjes, ligbedden, parasols, … Je vindt het allemaal bij deze topfabrikant.

detail-styletto-lounge-royal-botania-hanolux.jpg

Professioneel advies

Heb je vragen rond de juiste afmetingen, materiaalgebruik, stoffen, kleurcombinaties of goed onderhoud? Laat u door onze outdoor living specialisten bijstaan. 

Laat je inspireren

organix-lounge-styletto-3214-high-lounge-table-hanolux.jpg strappy-55-dining-chairs-styletto-3214-ellipse-table-hanolux.jpg
ninix-60t-relax-chair-ninix-footrest-hanolux-royal-botania.jpg mozaix-lounge-4-hanolux.jpg
styletto-300-oval-dining-table-styletto-55-dining-chairs-hanolux.jpg organix-lounge-2-hanolux-royal-botania.jpg
strappy-rocking-chair-footrest-hanolux.jpg organix-lounge-01-groot.jpg

Neem een kijkje in onze ruime showroom

Royal Botania parasols

Royal Botania breidt hun collectie uit met meer dan enkel tuinmeubelen, zo heeft het Belgische merk ook een breed assortiment parasols en verlichting.

bloom-parasol-royal-botania-hanolux.jpg

Ontdek de volledige nieuwe collectie

Er zijn weer tal van nieuwigheden in de Royal Botania collectie van 2024. Verken hun assortiment tafels, stoelen, loungen, parasols, barkrukken, daybeds ... En meer!

Wij hebben voor jou een uitgebreid assortiment van zorgvuldig geselecteerde topmerken die je doen wegdromen. Bovendien kunnen we dankzij onze showroom van 3.000 m² zo goed als de volledige Royal Botania collectie tentoonstellen.

Vraag de Royal Botania collectiefolder aan 👇

Meer weten over onze Royal Botania tuinmeubelen? Download de collectiefolder, blader doorheen het volledige assortiment en ontdek alle mogelijkheden.

 

Download Royal Botania's collectiefolder

lounge-royal-botania-hanolux-alura.jpg

Ontdek onze andere tuinmeubelmerken

Wij maken jouw voorstel op maat

Onze vormgeefsters denken goed na over de keuze qua materialen, kleur en inrichting voor de perfecte inkleding van uw terras of tuin.

Niet zeker of iets zou passen qua afmetingen? Werken binnen een vooropgesteld concept of zorgvuldig uitgewerkt moodboard? Het kan allemaal!

lounge-mambo-hanolux-royal-botania-turnhout.jpg

Uitzonderlijke kortingen op Jacuzzi® spa's

Ja, ik wil een topdeal