Open zondag - 30 januari 🎉

Ja, ik kom graag langs
Jardinico Parasols

Jardinico Parasols

Het Belgische Jardinico heeft een uitgebreide collectie kwaliteitsparasols waarmee je elke buitenruimte om kan vormen tot een unieke, gezellige plek. Modern design met hoogwaardige, onderhoudsvriendelijke stoffen en handige openingssystemen zijn kenmerken die telkens terugkeren. 

Made for shade

Jardinico biedt exclusieve parasols als een essentiële, moderne luxe met het grootste gebruiksgemak voor jarenlang plezier. Creëer onbeperkte mogelijkheden door het uitgebreide aanbod aan kleuren en afwerkingen en laat je inspireren voor je eigen tuin en terras.

Solden op onze Tuinmeubelen 🎉

Wij maken plaats voor de nieuwe collectie, profiteer daarom van mooie kortingen op onze toonzaalmodellen tuinmeubelen.
Kom langs, laat je adviseren en kies voor kwaliteit.

Ja, ik ga voor top  outdoor living

Waarom Jardinico?

Een waaier aan kleuren

De innovatieve parasols van Jardinico hebben niet enkel een beschermende functie tegen de zon maar zijn ook mooie objecten om naar te kijken. Ze zijn helemaal personaliseerbaar zodat er zeker een ontwerp is dat bij jouw outdoor setting past.

Open in een handomdraai

De parasols van Jardinico zien er niet alleen mooi uit, ze zijn ook technische hoogstandjes. Of je nu kiest voor een houten of aluminium frame, middenstam of zwever, bij elk ontwerp is er nagedacht over het gebruiksgemak.

Met precisie ontworpen tot in de kleinste details

Elk onderdeel van de Jardinico parasols is met oog voor detail ontworpen. Zelfs de verschillende voeten hebben een uniek design.

Ontdek de collectie's

Wij maken jouw voorstel op maat

Onze vormgeefsters denken goed na over de keuze qua materialen, kleur en inrichting voor de perfecte inkleding van jouw terras of tuin.

Niet zeker of iets zou passen qua afmetingen? Werken binnen een vooropgesteld concept of zorgvuldig uitgewerkt moodboard? Het kan allemaal!

Stuur ons een berichtje en wij gaan graag samen aan de slag.

Ontdek onze andere tuinmeubelen