Open zondag - 25 februari 🎉

Ja, ik kom langs
19-jardinico-jcp3001.jpg

Jardinico Parasols

Het Belgische Jardinico heeft een uitgebreide collectie design parasols. Maak van jouw buitenruimte een unieke, gezellige plek. Modern design met hoogwaardige, onderhoudsvriendelijke stoffen. Maar ook een handige openingssystemen zijn enkele van de troeven van Jardinico parasols.

  Parasols, gemaakt voor schaduw

  Jardinico biedt exclusieve parasols als een essentiële, moderne luxe. Voorop staat het grootste gebruiksgemak en hoge kwaliteit. Creëer onbeperkte mogelijkheden door het uitgebreide aanbod aan kleuren en afwerkingen.

  Volg de zon door 360 graden te roteren en te kiezen voor meerdere kantel mogelijkheden.

  Jardinico parasols zijn een gevestigde waard binnen de Belgische tuinmeubelmerken.
  Laat je inspireren voor je eigen terras in onze showroom van 3000 m² in Turnhout, Antwerpen.

  Waarom Jardinico?

  21-jardinico-antego-300x300-a30c409-001.jpg

  Een waaier aan kleuren

  De innovatieve parasols van Jardinico hebben niet enkel een beschermende functie tegen de zon maar zijn ook mooie objecten om naar te kijken. Ze zijn helemaal personaliseerbaar zodat er zeker een ontwerp is dat bij jouw outdoor setting past.

  21-jardinico-jcp3-300x300-a32c210-006.jpg

  Open in een handomdraai

  De parasols van Jardinico zien er niet alleen mooi uit, ze zijn ook technische hoogstandjes. Of je nu kiest voor een houten of aluminium frame, middenstam of zwever, bij elk ontwerp is er nagedacht over het gebruiksgemak.

  21-jardinico-jcp4-300x425-a01c416-004.jpg

  Met precisie ontworpen tot in de kleinste details

  Elk onderdeel van de Jardinico parasols is met oog voor detail ontworpen. Zelfs de verschillende voeten hebben een uniek design.

  21-jardinico-jcp3-350xr-a31c011-003.jpg

  Wij maken jouw voorstel op maat

  Onze vormgeefsters denken goed na over de keuze qua materialen, kleur en inrichting voor de perfecte inkleding van jouw terras of tuin.

  Niet zeker of iets zou passen qua afmetingen? Werken binnen een vooropgesteld concept of zorgvuldig uitgewerkt moodboard? Het kan allemaal!

  Stuur ons een berichtje en wij gaan graag samen aan de slag.

  Ontdek de collecties

  Ontdek onze andere tuinmeubelen