infrapillar-infraroodstraler-infrarood-badkamer-apart-kopen-6.jpg

Infrapilar

De InfraPilar laat je genieten van de heilzame en ontspannende werking van infraroodwarmte in de vertrouwde omgeving van je eigen huis. Het ruimtebesparende ontwerp is beschikbaar in drie afwerkingen die passen in elke ruimte en elk interieur.

  infrapillar-infraroodstraler-infrarood-badkamer-apart-kopen-3.jpg

  Revitaliserend effect op lichaam en geest

  De InfraPilar beschikt over een full spectrum infraroodstraler die het volledig infraroodspectrum bestrijkt. Dit garandeert een effectieve werking waarbij de mix van A-, B- en C-straling tot in de onderste huidlagen doordringt. De warmte die daarbij ontstaat, heeft een onmiskenbare heilzame invloed op de spieren en gewrichten in de rug, schouders en nek.

  infrapillar-infraroodstraler-infrarood-badkamer-apart-kopen-6-groot.jpg

  Even onthaasten?

  De InfraPilar vormt een subtiel decoratief element in de ruimte en is altijd gebruiksklaar. Met één druk op de knop geniet je van die zalige warmte. Een kwartier is voldoende om het helende effect van de infraroodstralen te ervaren. De InfraPilar Comfort beschikt over een straler van 350 W en wordt bediend met een enkele schakelaar. De InfraPilar Intense beschikt over een straler met hoger vermogen (500 W) waarvan de intensiteit regelbaar is. Beide versies werken gewoon op netstroom (230 V) en kan je aansluiten op elk stopcontact.

  Afmetingen

  400 x 1450 x 100 mm

  infraroodstaling

  Full spectrum straling: mix van A, B en C

  Uitvoeringen

  2 uitvoeringen: Comfort (350W) en Intense (500W)

  Kleur

  Decor, Hi-Gloss en Satin