Open zondag - 30 januari 🎉

Ja, ik kom graag langs
Hot Tub

Hot Tub

Geniet van het zalige ritueel van een Hot Tub. Gebruik de vuurkachel om je water op te warmen en roer in het bad om de hitte te verspreiden. Tijd om te genieten van een weldadige hydrotherapie!

Voor een kwalitatieve Hot Tub moet je bij Hanolux zijn. Onze Hot Tub heeft een hygiënische stevige kuip van kunststof en de buitenbekleding is van hoogwaardig thermohout. Verder is hij ook voorzien van een geïntegreerde houtkachel en schoorsteen van roestvrij staal. De geïsoleerde cover maakt het geheel af. Deze zorgt ervoor dat je het water sneller kan opwarmen en beschermt je Hot Tub het hele jaar door tegen weer en wind.

Wil je nog meer luxe in je Hot Tub? Dan kan je kiezen voor Ledverlichting en bubbels. Ook kan je het onderhoud gemakkelijker voor jezelf maken door te kiezen voor een filtersysteem. 

2 modellen

Hot Tub 200

1150 L
200 x 100 cm
4 - 6 personen

Hot Tub 226

1650 L
226 x 120 cm
6 - 8 personen

Ontdek de mogelijkheden

Kuipkleur

De kuip komt standaard in het wit maar je kan ook kiezen voor een grijze of blauwe binnenkant

Traditionele roerpeddel

Om van het originele ritueel van een hot tub te genieten, heb je een roerpeddel nodig. Met deze groot uitgevallen lepel kan je het water bewegen zodat de warmte gelijk verdeeld wordt. 

Snel opwarmen

De hottub is voorzien van een rvs houtkachel met een hoog vermogen van maar liefst 30 kW, hierdoor warm je het water sneller op dan bij andere hottubs. 

RGB LED

Voeg extra sfeer toe aan je hydrotherapie met de optionele gekleurde ledverlichting in je hot tub. 

Ontspan met bubbels

Heb je graag meer het jacuzzi gevoel in je hot tub? Dit kan met de optionele bubbels. Ze geven je niet de massage zoals een echte jacuzzi maar wel het plezier van beweging en belletjes in het water. 

ERVAAR ZELF HET VERSCHIL

3000m² aan inspiratie

Liever een échte jacuzzi®?