hottub4.jpg

Hot Tub

Geniet van het zalige ritueel van een Hot Tub. Gebruik de vuurkachel om je water op te warmen en roer in het bad om de hitte te verspreiden. Tijd om te genieten van een weldadige hydrotherapie!

Hoe is een Hot Tub opgebouwd?

Kwalitatief, hygiënisch materiaal dat jarenlang meegaat. Daar ga je naar op zoek bij het aankopen van een degelijke Hot Tub. Bij Hanolux hebben we dat! 

Dankzij de stevige kuip van kunststof en de buitenbekleding van hoogwaardig thermohout, geniet jij jarenlang van een proper warm bad. Daarnaast profiteer je ook van natuurlijke verwarming die urenlang meegaat, door de geïntegreerde houtkachel en schoorsteen van roestvrij staal. 

De geïsoleerde cover maakt het geheel af. Deze zorgt ervoor dat je het water sneller kan opwarmen en beschermt je Hot Tub het hele jaar door tegen weer en wind.

Wil je nog meer luxe? Dan kan je kiezen voor ledverlichting en bubbels. Ook kan je het onderhoud gemakkelijker maken door te kiezen voor een filtersysteem.

2 modellen

hot-tub-200.jpg

Hot Tub 200

1150 L
200 x 100 cm
4 - 6 personen

hot-tub-226.jpg

Hot Tub 226

1650 L
226 x 120 cm
6 - 8 personen

Ontdek de mogelijkheden

dscf1976.jpg

Kuipkleur

De kuip komt standaard in het wit maar je kan ook kiezen voor een grijze of blauwe binnenkant.

dscf1984-2.jpg

Traditionele roerpeddel

Om van het originele ritueel van een hot tub te genieten, heb je een roerpeddel nodig. Met deze groot uitgevallen lepel kan je het water bewegen zodat de warmte gelijk verdeeld wordt.

dscf1995.jpg

Snel opwarmen

De hottub is voorzien van een rvs houtkachel met een hoog vermogen van maar liefst 30 kW, hierdoor warm je het water sneller op dan bij andere hottubs.

hottub8.jpg

RGB LED

Voeg extra sfeer toe aan je hydrotherapie met de optionele gekleurde ledverlichting in je hot tub.

hottub6.jpg

Ontspan met bubbels

Heb je graag meer het Jacuzzi® gevoel? Dat kan met de optionele bubbels. Ze geven je niet de massage zoals een echte Jacuzzi® maar wel het plezier van beweging en belletjes in het water.

dscf1960-2.jpg

ERVAAR ZELF HET VERSCHIL

3000m² aan inspiratie

Liever een échte Jacuzzi®?