Zomersolden op Tuinmeubelen - Wij hebben stock 🎉

Bekijk onze collectie
Effegibi Sauna

Effegibi Sauna

Effe door Effegibi is een Italiaans merk dat hoog scoort op vlak van design en tegelijkertijd technisch heel hoogwaardige producten biedt. Effegibi sauna’s en hammams kunnen aangepast worden om in elke ruimte te passen. Maak een persoonlijke, handgemaakte spa bij jouw thuis met de modules van Effegibi.

Effegibi, het kloppend hart van jouw thuis.

In een sauna kunnen temperaturen van 100°C worden bereikt. Door de lage luchtvochtigheid zorgt deze warmte ervoor dat de spieren gaan ontspannen en het lichaam zich gaat zuiveren. Verlos je van stress door het herontdekken van je innerlijke kalmte. In Finland zegt men: “Bouw eerst je sauna, daarna je huis.” Laat de sauna het kloppende hart van je dagelijkse welzijn zijn.

Waarom kiezen voor een sauna van Effegibi bij Hanolux?

Gezondheid

Geregeld een sauna nemen versterkt uw hart, verbetert uw bloedcirculatie en uw immuniteit, verlicht rugklachten en helpt uw lichaam sneller recupereren na een sportinspanning. Regelmatige saunagangen hebben tal van heilzame therapeutische effecten, zowel fysiek als psychisch.

Modulair

Bij Effegibi kan u kiezen uit verschillende modellen, alle volgens hetzelfde concept, en alle volgens dezelfde veiligheids- en duurzaamheidsnormen. Dit geeft u een grote keuzevrijheid. Zo kan u aan uw sauna bijvoorbeeld ook een hamam of douche toevoegen.

Combineer je sauna met een stoomcabine

Effegibi geeft u de keuze uit externe en interne stoomgeneratoren. Bij een externe heeft u een extra technische ruimte nodig om deze generator te plaatsen maar deze heeft wel sterkere motoren zodat hij uiterst geschikt is voor grote ruimtes.

De interne stoomgenerator bevindt zich in uw stoomcabine zodat u geen extra technische ruimte nodig heeft. Deze generator is compact en stijlvol zodat hij zonder problemen in elke ruimte past. Deze stoomgeneratoren kunnen ook perfect in een douche gezet worden om deze om te vormen in een Hammam.

Ontdek onze andere merken

SHOWROOM HANOLUX

3000m² aan inspiratie