aqualux-wateronderhoud-hanolux-jacuzzi-spa-bubbelbad-whirlpool.png

Aqua'Lux wateronderhoud programma

Met het Aqua'Lux wateronderhoud programma profiteer je van enkel exclusieve voordelen zoals kortingen en een verlengde garantie. Ga voor zuiver en zacht water met onze Aqua'Lux producten.

👉 Zo zorg je voor jezelf én je jacuzzi.

  aqualux-wateronderhoud-programma-bij-hanolux-garantie.png

  Aqua'Lux wateronderhoud programma

  Schrijf je in voor het Aqua'Lux wateronderhoud programma & ontvang enkele exclusieve voordelen.

  👉 7,5% korting op Aqua’Lux natuurlijk wateronderhoud (€110 i.p.v. €119)
  👉 5% korting op alle andere aanvullende wateronderhoud producten, filters en UV-lampen (via onze showroom én webshop)
  👉 Verlenging van de garantie op de pompen naar 10 jaar (1)
  👉 Gratis verzending van het Aqua’Lux pakket natuurlijk wateronderhoud pakket.

  (1) Enkel geldig bij inschrijving op het Aqua’Lux programma tijdens de eerste 12 maanden na de plaatsing van de spa door Hanolux.

  Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000 m² in Turnhout, contacteer één van onze specialisten voor meer informatie of schrijf je meteen online in.

  Ja, ik schrijf me in

  Wat is Aqua'Lux natuurlijk wateronderhoud?

  Het wateronderhoud van je jacuzzi start met Aqua'Lux Natuurlijk Wateronderhoud. Dit all-in-one product zorgt ervoor dat je minder chemicaliën, zoals chloor, moet gebruiken. Hierdoor heb je geen last van irritatie van de ogen en huid, zeker bij kleine kinderen, en geniet je zonder zorgen van natuurlijk zacht water in je jacuzzi.

  Maar Aqua'Lux voorkomt ook schuimvorming, kalkvorming, biofilm en veel meer.

  Zacht Geurloos Water

  Door het wekelijkse gebruik van Aqua'Lux moet je minder chemicaliën toevoegen zoals chloor, wat het water veiliger maakt. Dit komt doordat Aqua'Lux de biofilm die bacteriën beschermt in het spawater, afbreekt en chloor zo beter zijn werk kan doen. De mineralen in Aqua'Lux zullen het water en je huid zacht en geurloos maken. Gewoon één keer per week toevoegen aan jouw bubbelbad, eenvoudiger kan niet!

  👉 Het tweeflessensyteem is eenvoudig in gebruik. Het enige wat je hoeft te doen, is wekelijks de twee componenten aan het water van uw spa toevoegen met de bijgevoegde maatbeker. De Aqua’Lux box gaat 2 tot 5 maanden mee naargelang de waterinhoud van jouw spa.

  Veelgestelde vragen

  Waarom Aqua'Lux?


  Aqua'Lux is een all-in-one product dat ervoor zorgt dat je minder chemicaliën, zoals chloor, moet gebruiken. Maar Aqua'Lux voorkomt ook schuimvorming, kalkvorming, biofilm en veel meer.

  Ik gebruik Defender, wat is het verschil?


  Aqua'Lux is de opvolger van Defender, net zoal defender voorkomt Aqua'Lux ook aanslag van kalk en koper. Maar Aqua'Lux gaat verder! Het product gaat ook schuimvorming tegen, zorgt voor zachter water, zorgt ervoor dat je minder chloor moet toevoegen en gaat biofilm tegen.

  Waarom biofilm tegen gaan?


  Biofilm, een bezinksel van calcium en bacteriën, wordt gevormd bij stilstaand water en is slecht voor de onderdelen van je spa. Aqua'Lux verwijdert en voorkomt biofilm en reinigt je jacuzzi voortdurend. Zo beschermt het de belangrijkste onderdelen van uw bubbelbad zoals de pompen, verwarming, filters, … Het voorkomen van biofilm is zeer belangrijk om de lange levensduur van je jacuzzi te garanderen.

  Hoe vaak wordt Aqua'Lux natuurlijk onderhoud opgestuurd?


  We kijken hiervoor naar de waterinhoud van je jacuzzi, dit bepaalt de frequentie. Je kan je model spa opzoeken in ons online contract of contacteer ons.

  Wanneer kan ik starten?


  Je mag starten wanneer je wilt, maar een goed onderhoud hangt samen met de levensduur van je spa. Daarom bieden we als extraatje een verlenging van de garantie op de pompen tot 10 jaar als je instapt binnen een jaar na de plaatsing van je jacuzzi.

  Zijn er kosten aan uitschrijven?


  Nee, absoluut niet! Je mag uitschrijven wanneer je wilt, de eventuele extra garantie vervalt dan wel.

  Ik ben geen klant bij jullie, kan ik me ook inschrijven?


  Jazeker! De extra garantie zal niet van toepassing zijn, zeker niet op andere merken spa's. Maar je zal wel kunnen profiteren van het extra voordeel bij je onderhoudsproducten.

  Waarom zoveel voordelen?


  Een goed wateronderhoud is het allerbelangrijkste voor een lange levensduur van je jacuzzi te garanderen. Via ons programma proberen we onze klanten te motiveren om zorg te dragen voor hun jacuzzi, zo vermijden we problemen op lange termijn en moeten we hopelijk niet langs komen voor eventuele service. Een win-win dus voor iedereen.

  Schrijf je in voor ons programma

  Schrijf je in via ons online contract en ontvang enkele exclusieve voordelen. Vul je gegevens in, lees alles na en teken je contract meteen online.

  Bekijk contract

  Bestel Aqua'Lux online

  Bestel Aqua'Lux en al onze andere onderhoudsproducten voor jouw Jacuzzi online via onze webshop.

  Ga naar webshop