Open Zondag - 25 april

Ja, ik wil de showroom bekijken
Aqua'Lux wateronderhoud programma

Aqua'Lux wateronderhoud programma

Aqua’Lux is een tweecomponentenkit voor een eenvoudig en natuurlijker wateronderhoud van uw bubbelbad. Dankzij de samenstelling van Aqua’Lux moet u minder chemicaliën, zoals chloor, gebruiken om te genieten van helder en zuiver water in uw spa. Hierdoor heeft u minder kans op irritatie van de ogen en huid, zeker bij kleine kinderen en geniet u zonder zorgen van natuurlijk zacht water in uw bubbelbad.

De samenstelling van Aqua’Lux  zorgt ervoor dat er geen biofilm wordt gevormd. Zo hebben bacteriën minder kans om zich te hechten aan de leidingen van uw bubbelbad. Het tweeflessensyteem is eenvoudig in gebruik. Het enige wat u hoeft te doen, is wekelijks de twee componenten aan het water van uw spa toevoegen met de bijgevoegde maatbeker. De Aqua’Lux box gaat 2 tot 5 maanden mee naargelang de waterinhoud van uw spa.

Verleng je garantie

Schrijf je in voor het Aqua'Lux wateronderhoud programma & ontvang enkele exclusieve voordelen.

👉
Gratis verzending volgens de frequentie behorend bij uw Spa model
👉 Korting van € 9,- per pakket Aqua'Lux
(€110 in plaats van €119)
👉 Verdubbeling van uw garantie op de pompen

(Enkel geldig bij inschrijving op het Aqua'Lux programma tijdens de eerste 12 maanden na de plaatsing van de spa)

Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000 m² in Turnhout of contacteer één van onze specialisten voor meer informatie.

Verbetert de duurzaamheid van onderdelen

Bij stilstaand water vormt zich een onzichtbaar probleem dat slecht kan zijn voor de onderdelen van uw bad. Dat probleem is een bezinksel van calcium en bacteriën, biofilm genaamd. Aqua'Lux verwijdert en voorkomt biofilm en reinigt uw bubbelbad voortdurend. Zo beschermt het de belangrijkste onderdelen van uw bad zoals de pompen, verwarming, filters, …

Safe, Soft & Simple

Door het wekelijkse gebruik van Aqua'Lux moet u minder chemicaliën toevoegen zoals chloride en bromide, wat het water veiliger maakt. Dit komt doordat Aqua'Lux de biofilm die bacteriën beschermt in het spawater, afbreekt en chloride en bromide zo beter hun werk kunnen doen. De mineralen in Aqua'Lux zullen het water en uw huid zacht en geurloos maken. Gewoon één keer per week toevoegen aan uw bubbelbad, eenvoudiger kan niet!


Bestel Aqua'Lux

Bestel Aqua'lux en al onze andere onderhoudsproducten voor jouw Jacuzzi online via onze webshop.

Ga naar webshop