ofyr-winter-bbq.jpeg

OFYR accessoires

Ofyr BBQ Barbecues OFYR accessoires

Handige accessoires zijn net zo belangrijk als een goed kooktoestel. Om je de ultieme OFYR kookervaring te geven kan je gebruik maken van de extra accessoires om talrijke kooktechnieken toe te voegen aan je buitenkook ervaring. Van grillen of een pizza bakken met de pizza oven tot het roosteren boven een spit, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Alle OFYR accessoires


accessories-grill-round-100-06-ofyr-hanolux-1800x1800.jpg

Grill

Dit stevige, tweedelige grillrooster is ideaal om grotere stukken vlees op de OFYR kooktoestel te bereiden. Plaats het rooster en de standaard direct boven de vlammen voor een lekkere roostersmaak. De OFYR kookplaat blijft vrij, dus je kunt met gemak tegelijkertijd andere gerechten klaarmaken. Daarnaast kan je door de hoogte van de grillhouder gemakkelijk extra hout op het vuur gooien.

ofyrp018-10-afbeeldingen-website-202115-1.jpg

Pizzaoven

Deze Pizza Oven kan boven op het vuur van jouw Ofyr gezet worden. Hij heeft een praktische pizzaschep, een dubbelzijdig te gebruiken gietijzeren plaat, een pizzasteen die op de gietijzeren plaat gelegd wordt en een dubbele stalen cloche waarvan de buitenste laag over de binnenste laag gedraaid kan worden. 

De Ofyr pizza oven kan ook als gewone oven gebruikt worden.

rotisserie-motor-voor-ofyr-barbecue-plancha.jpg

Rotisserie set

Voor de echte barbecue fanaten die houden van koken aan het spit, is deze set een droom die uitkomt. Hij bestaat uit 2 zeer solide RVS staanders, die op ingenieuze manier onder en op de kookplaat worden bevestigd, 2 RVS tussenbuizen die bovenaan de staanders stevig verbinden, een spies met draaihaak met 2 grote en 2 kleine houders om het vlees of gevogelte vast te klemmen, alsmede een S-haak om een pan aan op te hangen. Nu ook verkrijgbaar met een Rotisserie Motor om het koken nog makkelijker te maken.

sb-accessories-grill-horizontal-100-02.jpg

Spiezenset

Barbecue liefhebbers zullen weglopen met deze set van drie stalen spiezen op een speciaal ontworpen houder. De verhoogde houder met getande ring is precies hoog genoeg om vlees en groenten perfect te bereiden als deze boven het vuur van een OFYR kooktoestel is geplaatst. De spiezen blijven mooi liggen dankzij de vorm van de betanding en kunt u ze gecontroleerd draaien.

sb-accessories-oilcan-06.jpg

Oliekan

Deze prachtig ontworpen oliekan van roestvrij staal is ideaal om gedoseerd olie op de kookplaat te schenken dankzij ontluchting in de dop, en is geschikt om op de hete plaat te staan. Inhoud van 0,5 liter. 

sb-accessories-snuffer-100-02.jpg

Doofdeksel

Gemaakt van zwart gecoat staal en voorzien van een mahoniehouten knop. Gebruik deze Snuffer om uw OFYR na gebruik veilig te doven. Het deksel heeft 6 uitstulpingen om te voorkomen dat ze wegglijden bij het doven van het vuur.

ofyrp018-10-afbeeldingen-website-20215-1.jpg

Afdekhoes

Om de kookplaat van OFYR kooktoestellen af te dekken bestaan reeds de OFYR Snuffer (doofdeksel) voor gedeeltelijke afdekking van de kookplaat en OFYR Cover (beschermdeksel) voor volledige afdekking van de kookplaat. De waterdichte van kunststof gemaakte OFYR Soft Cover Black is ideaal om in combinatie met de OFYR Snuffer te gebruiken. Daarbij heeft men nog steeds de doof functie van de Snuffer, terwijl de hoes de kookplaat waterdicht afsluit. Waterdicht maar niet vochtdicht, dus de plaat zal vettig gehouden moeten worden om roest te vermijden.

ofyrp018-10-afbeeldingen-website-202111-1.jpg

Food bumper

De kookplaten van de OFYR kooktoestellen lopen naar het midden toe iets naar beneden. Wanneer de kookplaten verhit worden zal het midden nog iets verder naar beneden zakken. Om te vermijden dat rond en heel vet voedsel naar het midden van de kookplaat glijdt en in het vuur kan valt, is de OFYR Food Bumper ontwikkeld. De verhoogde stalen ring houdt het eten tegen maar biedt nog steeds de mogelijkheid om de plaat met de spatel schoon te schrapen en het schraapsel onder de ring door in het vuur te duwen.

ofyr-accessoires-2.png

En nog veel meer...

Van hittebestendige handschoenen tot een officieel kookboek met kruidenset, de accessoires van OFYR komen in verschillende vormen en maten om jouw buitenkoken naar een hoger niveau te brengen.

Kom onze OFYR barbecues bekijken

Vergelijk zelf de verschillende OFYR modellen in onze showroom en ga meteen aan het barbecueën dankzij onze grote voorraad toestellen en accessoires. Ons team maakt je graag wegwijs binnen het assortiment.

ofyr-volle-plaat-2-klein-1024x661.jpg

Bekijk al onze OFYR sfeer- en warmmakers

Open Zondag met BBQ demo's ☀️

Ja, ik kom langs