accessories-pellets.jpg

Traeger pellets

Traeger Pellet BBQ Barbecues Traeger pellets

De Traeger houtpellets zijn gemaakt van 100% natuurlijk hardhout van voedselkwaliteit. Traeger pure houtpellets zorgen voor de perfecte verbranding voor een optimale houtsmaak. De pellets zijn er in verschillende smaken die elks geschikt zijn voor verschillende soorten voedsel. Made in the USA. 

Smaken

  • Apple: Lichte, fruitige rooksmaak die groenten, varkensvlees en kip op natuurlijke wijze versterkt.
  • FSC Hickory (okkernoot): Wordt vaak gemengd met een lichtere houtsoort zoals appel omdat de rook bitter kan smaken als je alleen okkernoot gebruikt. Past goed bij rode vleessoorten.
  • FSC Kers: Geeft een zoet en fruitig aroma af. De rook geeft een mooie roosachtige tint aan lichte vleessoorten. Past goed bij varkensvlees, rundsvlees, lamsvlees en gevogelte.
  • Mesquite: Kruidig en aardachtig aroma. De rook is wrang tot bitter naargelang men het langer laat roken. Past goed bij het grillen en roken van rundsvlees, vis en gevogelte.
  • Pecan: Milder en zoeter dan de Hickory (okkernoot) pellets. Ze passen goed bij veel bereidingen, zeker bij gevogelte, rundsvlees, varkensvlees en kaas.
  • FSC Signature blend: Mengeling van okkernoot, esdoorn en kers. Ze passen goed bij elke bereiding.
traeger-bbq-pellets.png
tfb93rlg-ironwoodxl-closeup-pelletsensor-9398-web.jpg
hanolux-applepellets-lifestyle-pour-multilingual-001-1800x1800.jpg
hanolux-mesquitepellets-lifestyle-multilingual-003-1800x1800.jpg

Kom onze Traeger barbecues bekijken

Vergelijk zelf de verschillende Traeger modellen in onze showroom en ga meteen aan het barbecueën dankzij onze grote voorraad toestellen en toebehoren. Ons team maakt je graag wegwijs binnen het assortiment.

ironwood-885-aptos-grill-030-hanolux-traeger.jpg

Bekijk alles van Traeger

Open Zondag met BBQ demo's ☀️

Ja, ik kom langs