2020-09-16-tribu-t-table-hanolux-salontafel.jpg

Buitentapijten, maak je tuinset compleet!

Waarom zou je het buiten niet even gezellig maken als binnen? Geef je terras een instant upgrade met de sfeer en warmte van een outdoor tapijt.

Gepubliceerd op 13 juni 2022

hanolux-sq.jpg Geschreven door Hanolux

Ga voor warmte, kleur en gezelligheid zonder zorgen

Tapijten voor buiten bestaan in alle kleuren en maten. Onze merken houden niet alleen rekening met de laatste trends. De vloerkleden zijn ook duurzaam, weersbestendig en onderhoudsvriendelijk zodat jij zonder zorgen kan genieten van jouw outdoor moment.

amanu-buitentapijt-vloerkleed-hanolux-tribu.jpg

Een tapijt voor buiten?

Een buitentapijt is het nieuwste essentiële item om je outdoor ervaring even cozy als binnen te maken. Ontdek hier alle voordelen.

Breng alles samen

Met een buitenvloerkleed creëer je een gezellig eilandje voor je tuinset. Ga voor een harmonieus geheel van al je losse onderdelen: tafel, stoel, lounge, poef, verlichting,... Een tuintapijt brengt alles samen tot een oase van rust.

Verwen je voeten

Weg met de ruwe vloer van je terras die ofwel te koud of te warm is voor je voeten. Kies voor een zacht tapijt bij je lounge of eettafel en loop op je gemak rond op blote voeten.

Eindeloze mogelijkheden

Outdoor tapijten zijn er in alle kleuren en maten zodat er zeker één bijzit die past bij jouw tuinmeubelen. Rechthoekig, rond, groot, klein, licht of donker. Weet je zelf niet goed wat het beste in jouw situatie zou passen? Kom gerust langs in onze showroom voor advies op maat.

Unieke materialen

Een tapijt voor buiten moet aan heel wat eisen voldoen. Onze merken werken dan ook enkel met de beste materialen. Ze zijn duurzaam, ecologisch, weersbestendig en bovendien onderhoudsvriendelijk. 

Belgisch design

Bij Hanolux kiezen we zorgvuldig onze topmerken en gaan we voor duurzame kwaliteit die afgestemd is op de noden van het Belgisch buitenleven. Hierdoor gaan we dan ook resoluut voor Belgische merken van design tuinmeubelen en tuinaccessoires. Zij weten als geen ander hoe belangrijk comfort, weersbestendigheid en gebruiksgemak is.

Luxe aan je voeten met Manutti

De buitentapijten van Manutti komen in natuurlijke tinten die passen bij elke outdoor opstelling.

Gevlochten buitenkleden van Tribù

De vloerkleden van Tribù creëren een warme en huiselijke gezelligheid op jouw terras.

Ecologische buitenkleden van Paju Design

De outdoor stoffen van Paju Design zijn gemaakt van gerecycleerde flessen.
Ze zijn uniek op elk vlak. 

outdoor-tapijten-paju-design-hanolux.jpg
vloerkleden-buiten-hanolux-pajudesign.jpg
hanolux-paju-design-buiten-tapijt-vloerkleed.jpg

Creëer een harmonieus geheel met Royal Botania

Bij Royal Botania zien ze een tapijt voor buiten als een essentieel onderdeel van je outdoor ervaring.

calypso-low-chairs-styletto-220-oval-low-dining-table-rug-2543.jpg
butler-40tl-60t-side-tables-rug-150.jpg
organix-lounge-butler-40tl-60t-side-tables-rug-150.jpg

Nog meer sfeer en gezelligheid

Wil je jouw buitenplek naast een buitenmat nog verder aankleden? Met de juiste tuinaccessoires fleurt je luxetuin helemaal op. Leuke verlichting, zachte poefs, handige bijzettafeltjes en sfeervolle buitenkaarsen maken je buitenruimte extra comfortabel en super gezellig.

Lees hier hoe je huiselijkheid naar buiten brengt met de juiste tuinaccessoires.

tribu-hanolux-tuinaccessoires-buitenmat-poef-monsieur-tricot.jpg

Advies op maat

Ben je overweldigd door alle mogelijkheden? Wij helpen je graag met het uitwerken van een totaalconcept. Kom langs in onze showroom en laat je begeleiden door onze vormgeefsters. Zij maken een moodboard en plan dat tot in de kleinste details is uitgewerkt.

Maak een afspraak