Blog Project: Tuinmeubelen bij sterrenrestaurant de Pastorale

Project: Tuinmeubelen bij sterrenrestaurant de Pastorale

De prachtige tuin van 2 sterren restaurant Pastorale werd door ons voorzien van tijdloze tuinmeubelen van Tribù, rekening houdend met de visie van de Pastorale: een plek waar fine dining, kunst en de natuur moeiteloos in elkaar overvloeien.

pastorale-hanolux-klein-tuinmeubelen-tribu.jpg

Gepubliceerd op 09 februari 2022

Tuinmeubelen

Exclusief dineren in een groene oase. Pastorales tuin is een stukje paradijs op zich. Het hedendaagse ontwerp van de tuin sluit mooi aan bij de klassieke architectuur van het gebouw en geeft tegelijk een extra dimensie aan Pastorale.

Verscholen tussen het groen, met zicht op enkele inspirerende werken van hedendaagse kunstenaars én onder het toeziend oog van Dirk Frimout, dineer je hier in een unieke setting.

ctr-hanolux-tribu-armstoel.jpg

CTR armstoelen

Italiaans designer Piergiorgio Cazzaniga doet met de CTR collectie waar hij goed in is: technisch vernuft combineren met een schijnbaar eenvoudig ontwerp. De weving met open structuur verwijst naar de eeuwenoude traditie van het weven en biedt een flexibele steun in de rug.

tao-dining-table-wenge-cover-studio-hanolux-tribu.jpg

TAO eettafel

De elegante Tao tafelcollectie, ontworpen door Monica Armani, is een toonvoorbeeld in perfect gebalanceerde contrasten. Een robuust, sculpturaal voetstuk wordt gecombineerd met een slanke tafelblad dat zijdezacht aanvoelt.

Ontdek de unieke setting

pastorale-hanolux-tribu-ctr-tao.jpg
pastorale-hanolux-terras-tuinmeubelen.jpg
pastorale-tribu-ctr-tao-hanolux.jpg
terrace-stefaan-van-hul-hanolux-pastorale-tribu.jpg
terrasse-stefaan-van-hul-pastorale-hanolux.jpg
pastorale-hanolux-klein-tuinmeubelen-tribu.jpg

Op zoek naar persoonlijk advies?

Open Zondag met BBQ demo's ☀️

Ja, ik kom langs