Blog Dermatitis en andere huidaandoeningen verminderen met Aqua’Lux in je Jacuzzi

Dermatitis en andere huidaandoeningen verminderen met Aqua’Lux in je Jacuzzi

Heb jij last van dermatitis, psoriasis of een andere huidaandoening? Dan kan een relaxmoment in je Jacuzzi® deugd doen voor je lichaam. Maar het kan ook de andere kant uit gaan door de aanwezigheid van chloor in het water. Niet bij Hanolux!

jcz19-2019-jacuzzi-19ft-swimspa-waterfall-image-5298-groot.jpg

Gepubliceerd op 25 november 2021

Jacuzzi

Aqua’Lux als oplossing voor gevoelige huid en chloorallergie

Hoewel een dagelijks zwemuurtje in je zwemspa of een sessie in je bubbelbad wonderen kan doen voor je huid, kan de chloor die erin zit het tegengestelde effect creëren. Die droogt je huid immers nog meer uit. Mensen met een chloorallergie kennen er ongetwijfeld alles van.

Om jou hierbij te helpen hebben we bij Hanolux onze eigen huidvriendelijke onderhoudsproduct ontwikkeld: Aqua’Lux natuurlijk. Dit all-in-one product is speciaal samengesteld voor jouw Jacuzzi® met minder chemicaliën - zoals chloor - om geen schadelijk effect op je huid te hebben. Bovendien prikt het niet in de ogen, daar zullen je kinderen dankbaar voor zijn, toch? 😉

aqualux-wateronderhoud-hanolux-jacuzzi-spa-bubbelbad-whirlpool.png

Hoe werkt Aqua’Lux precies?

Aqua'Lux breekt de biofilm af die bacteriën beschermt in het spawater. Zo kunnen een sterk verminderde hoeveelheid chloride en bromide beter hun werk doen.

Daarnaast maken de mineralen in Aqua'Lux het water én je huid zacht en geurloos. Alsof dat nog niet genoeg is, voorkomt Aqua'Lux ook schuimvorming, kalkvorming en biofilm in je Jacuzzi® water.

Hoe je ons all-in-one product thuis gebruikt? Voeg wekelijks een schepje Aqua'Lux toe aan je bubbelbad en maak je Jacuzzi® veiliger voor jou én voor je gasten. De Aqua’Lux box gaat bovendien zo’n 2 tot 5 maanden mee naargelang de waterinhoud van jouw spa.

Lees meer over Aqua'Lux

Test onze Jacuzzi®’s uit en verzorg je huid

Bij Hanolux geven we om jouw gezondheid. We zijn dan ook van mening dat alleen het beste goed genoeg is. Investeren in kwaliteitsvolle producten, zoals Aqua’Lux en Jacuzzi®, is voor ons vanzelfsprekend.

Kom eens langs in onze showroom en ontdek samen met onze experts welke effecten de juiste onderhoudsproducten en een kwaliteitsvol bubbelbad kunnen hebben op jouw huidkwaliteit.
 

Bezoek onze 3.000 m² showroom

Nieuw! Hanoluxueus inspiratiemagazine

Lees het inspiratiemagazine