Blog Hanolux in de standaard

Hanolux in de standaard

Je tuin als verlengstuk van je woonkamer? Onze zaakvoerder Annemie vertelde er deze week alles over in de kwaliteitskrant de Standaard. Maar ook over ons 50-jarig bestaan, de coronacrisis en meer..

hanolux-in-de-standaard-krant.jpg

Gepubliceerd op 24 december 2021

Hanolux

Je tuin als verlengstuk van je woonkamer

Bij het (her)inrichten van je tuin en terras is het cruciaal dat je alle meubelen en andere materialen fysiek kan voelen en uitproberen. Maar ook persoonlijk advies is enorm belangrijk om tot een perfect geheel te komen.
Tekst: Joris Hendrickx

“Ons familiebedrijf bestaat al vijftig jaar en intussen staat de derde generatie al met beide voeten mee in de zaak”, vertelt Annemie Daniels, zaakvoerder van Hanolux, trots. “Toen ik veertig jaar geleden het bedrijf vervoegde, was het aanbod van tuinmeubelen nog beperkt. Zo’n 25 jaar geleden kwam er echter een echte kentering door de opkomst van teak tuinmeubelen. Deze hype werd al snel opgepikt door Vlaamse producenten zoals Royal Botania, Tribù en Manutti, die deze meubelen verfijnden en comfortabeler maakten.”

Wereldwijde topspelers

“Intussen zijn deze vertrouwde partners van Hanolux uitgegroeid tot wereldwijde topmerken op het vlak van kwaliteit en design. Parallel groeiden ook wij mee en versterkten we onze samenwerking. Vandaag zijn deze merken nog steeds onze sterkhouders, want zij begrijpen beter dan wie ook wat de Vlaming kan bekoren. We waren trouwens ook één van de eerste leveranciers van jacuzzi’s in België, die we steeds uit voorraad kunnen leveren. Een andere sterke verandering kwam er recenter door corona: Vlamingen zijn nu meer dan ooit bereid om te investeren in het gezellig maken van hun tuin.

Dat kan met comfortabele tuinstoelen en een ruime tafel, maar ook met een loungeset, terrasverwarming, een barbecue, jacuzzi, sauna of infraroodcabine. Zo wordt je tuin een verlengstuk van je woonkamer”, aldus Daniels.

Vlamingen zijn door corona meer dan ooit bereid om te investeren in het gezellig maken van hun tuin.
Annemie Daniels, Zaakvoerder Hanolux

Persoonlijk advies en op maat

“Dankzij onze gigantische showroom van drieduizend vierkante meter vind je alles voor je tuin en terras onder één dak. Je kan er de meubels in het echt zien, voelen, uitproberen, combinaties maken, noem maar op. Enkel zo kom je tot een optimaal en comfortabel geheel dat perfect aansluit bij de rest van je huis en tuin. Bovendien geven we bij alle artikelen uitgebreid persoonlijk advies. We houden daarbij rekening met het zitcomfort, de plaats waar het item moet komen, de stijlvoorkeuren en de kleur-, stof- en materiaalkeuze.

We beschikken overigens over een eigen binnenhuisarchitecte die voor klanten een moodboard opstelt en een plan uitwerkt van hun droomproject. Zo zorgen we ervoor dat klanten met een goed gevoel, vol inspiratie en met een reeks praktische tips naar huis gaan. Onze sauna’s maken we zelfs volledig op maat dankzij een eigen bouwkundig tekenaar die alles aan huis komt opmeten. Geen enkele sauna is hierdoor dezelfde. Er is slechts één gemeenschappelijke deler: onze focus op kwaliteit”, aldus Daniels

uit de Standaard december 2021

Open Zondag met BBQ demo's ☀️

Ja, ik kom langs