Blog Hanolux wint Jacuzzi® award als beste EMEA dealer 2020

Hanolux wint Jacuzzi® award als beste EMEA dealer 2020

Hanolux wint dit jaar weer een Jacuzzi® award als beste EMEA dealer.

jacuzzi-spa-j-345-platinium-smoked-ebony-lifestyle-1.jpg

Gepubliceerd op 17 februari 2021 door

hanolux-sq.jpg

Hanolux

Jacuzzi
Zwemspa

Vanwege de corona crisis was er dit jaar geen fysieke conferentie met Jacuzzi®, maar dat hield hen niet tegen om hun grote dealernetwerk op de hoogte te houden van alle nieuwtjes en de gebruikelijke awards uit te reiken. Vorig jaar vielen we met Hanolux ook al in de prijzen, maar dit jaar was er slechts 1 award.. deze van beste all-round dealer in EMEA (Europa, Midden-Oosten en Azië).

We zijn dan ook super trots om te melden dat Hanolux samen met een Finse dealer deze award in de wacht mocht slepen. Jacuzzi® roemde onze samenwerking, showroom en innovatie om samen verder te groeien.

Tijdens de meeting viel ook op dat Jacuzzi® bijzonder goed omgaat met de uitdagingen die de crisis brengt. Dit door onder meer te investeren in de Europese productie, capaciteitsvergroting en in te zetten op courante modellen om een snellere levering te verzekeren.

Volgend jaar hopen we terug fysiek aanwezig te zijn, maar nu zijn we vooral dankbaar dat we kunnen rekenen op een betrouwbare partner als deze wereldleider buitenspa’s.

Uitzonderlijke kortingen op Jacuzzi® spa's tot -25%

Ja, ik wil een topdeal