Blog Hanolux wint Jacuzzi® award als beste EMEA dealer 2021

Hanolux wint Jacuzzi® award als beste EMEA dealer 2021

Hanolux wint voor het tweede jaar op rij de prijs voor beste Jacuzzi® dealer. De prijs werd uitgereikt tijdens de jaarlijkse dealer conferentie voor alle dealers uit Europa, Midden-Oosten en Azië.

beste-jacuzzi-dealer-belgie-europa.jpg

Gepubliceerd op 30 maart 2022

Jacuzzi
Zwemspa

Dit jaar vond de dealerconferentie van Jacuzzi® plaats in Barcelona. Tijdens het event blikt Jacuzzi® terug op woelige jaren tijdens een ongekende coronacrisis, maar licht ook al een tip van de sluier voor de komende innovaties en nieuwigheden waar ze aan werken. De conferentie is ook het ideale moment voor tal van opleidingen en om feedback te krijgen van hun wereldwijde dealernetwerk.

Het thema dit jaar was "Accelerate" en dit kan je best letterlijk nemen. Als we horen waar Jacuzzi® momenteel allemaal aan werkt, zien we de toekomst erg rooskleurig in. Vooral hun focus op innovatie, energiezuinigheid en duurzaamheid klonk ons als muziek in de oren.

Tijdens de afsluitende awardshow werden er 6 awards uitgereikt, hierbij mocht Hanolux voor de tweede keer op rij de hoofdprijs voor beste dealer van EMEA in de wacht slepen 💪

Uiteraard zijn we erg blij met deze uitzonderlijke prestatie die het resultaat is van ons hechte Hanolux-team, de nauwe samenwerking met Jacuzzi® en vertrouwen van onze klanten.

Bezoek onze showroom

De showroom van Hanolux? Dat is 3.000 m² boordevol inspiratie voor jouw droomexterieur. 

jacuzzi-bubbelbad-spa-whirlpool-hot-tub-belgie-antwerpen-turnhout-hanolux-jets-buiten-spa-jaccuzi-10.jpg

Open Zondag met BBQ demo's ☀️

Ja, ik kom langs