Blog Hoe warm moet een jacuzzi zijn?

Hoe warm moet een jacuzzi zijn?

Met een jacuzzi breng je elke dag wellnesss naar jouw thuis. Het biedt ontspanning en comfort het hele jaar rond. Maar hoe warm moet een jacuzzi eigenlijk zijn?

jacuzzi-sneeuw-j345-full.jpeg

Gepubliceerd op 26 september 2023 door

hanolux-sq.jpg

Hanolux

Jacuzzi

De ideale temperatuur voor een jacuzzi

De ideale temperatuur voor een Jacuzzi® ligt rond de 37 graden Celsius, dus rond jouw eigen lichaamstemperatuur. Deze temperatuur zorgt voor een aangename warmte en ontspanning van je spieren. 

De juiste warmte is ook een belangrijk onderdeel van een echte hydro-massage bij onze Jacuzzi® spa's. Een hydro-massage combineert warm water met lucht tot de perfecte massage mix.

Wist je trouwens dat de massagejets van Jacuzzi® als enigste therapeutisch worden getest? Het bedrijf heeft meer dan 65 jaar gewerkt aan de ideale massage en is dan ook een echte trendsetter.

Wat met de temperatuur in de zomer?

Het kan wel puffen worden in de zomer om in een Jacuzzi® te gaan van 37°C. Gelukkig kan je de temperatuur van jouw bubbelbad volledig zelf instellen. De spa's van Jacuzzi® gaan zelfs tot maar liefst 18°C, maar daar ga je echt wel van bibberen.

Jouw Jacuzzi® temperatuur lager zetten tijdens de zomermaanden is fantastisch om verfrissing te zoeken. Speel vooral zelf met je temperatuur doorheen het jaar: heerlijk verwarmen of verkoelen... aan jou de keuze! 

Zo geniet je het hele jaar rond van jouw Jacuzzi® spa.

jacuzzi-spa-j-245-platinum-silverwood-lifestyle-2.jpg

Uitzonderlijke kortingen op Jacuzzi® spa's tot -25%

Ja, ik wil een topdeal