Info over de TrioSol Infraroodcabines

Info over de TrioSol Infraroodcabines

hanolux-square.png
Geschreven door:
Hanolux

Wat maakt een TrioSol infraroodcabine van Infraworld zo uniek ?

De gepatenteerde en unieke TRIOSOL-technologie

TRIOSOL staat voor drievoudig wellnessgenot door de combinatie van drie verschillende warmtebronnen. Immers, alle goede dingen bestaan uit drie :

1.  De Infraworld vlaktestralers zorgen voor een groot bestralingsveld en verwarmen het huidoppervlak daarbij gelijkmatig van alle kanten. Volledig volgens uw smaak en welzijn kiest u ofwel voor een zachte, ontspannende warmte of voor een intensievere infraroodstraling.

2.  Een tweede warmtebron is de door Infraworld ontwikkelde VILTALlight volspectrumstraler. Door gerichte straling zorgt deze voor een verwarming van specifieke delen van het huidoppervlak en is daardoor ideaal voor directe infraroodstraling op de rug. Via de multifunctionele Triocontrol-sturing kan de intensiteit van deze straler traploos ingesteld worden tussen 40 en 100%.

3.  Uniek bij de TrioSol infraroodcabine van Infraworld is de derde warmtebron. Via een Sole-therme zal de lucht in de infraroodcabine verrijkt worden met een zouthoudende waterdamp. Dat zout een heilzaam effect heeft op de huid en de luchtwegen is al sinds de oudheid bekend. Het inademen van zuiver zouthoudende lucht kan verzachtend, ontstekingsremmend en preventief werken bij chronische bronchitis en sinusitis én een positief effect hebben op allergieën. Om het aangenaam effect te versterken kunnen extra kruidenbuitjes, verse kamille, lavendel, rozenblaadjes of appelsienschijfjes opgelegd worden. Zo wordt uw infraroodcabine uw eigen wellness-oase !

Onze doelstelling

meer vitaliteit in het leven dankzij de TRIOSOL infraroodcabines van Infraworld.  

Infraroodcabine_Infraworld_TrioSol_met_Model2-600x600