Blog Jacuzzi® modellen - Waar moet je op letten?

Jacuzzi® modellen - Waar moet je op letten?

Er zijn tal van verschillende Jacuzzi® spa modellen, maar waar moet je op letten bij de keuze qua grootte of indeling? We overlopen de mogelijkheden graag met je.

jacuzzi-spa-j-335-platinium-brushedgrey-lifestyle-1.jpg

Gepubliceerd op 26 maart 2022

Jacuzzi

Er is een Jacuzzi® model voor iedereen

Eén van de eerste vragen bij het kiezen van een Jacuzzi® model is het aantal personen dat de spa gaat gebruiken. Elk bubbelbad heeft een combinatie van verschillende zit- en ligplaatsen, maar ook één of meerdere cooldown seats.

Onze eerste tip is doorgaans om zeker niet té groot te gaan om enkel de buren te plezieren die af en toe langskomen, je koopt een Jacuzzi® op de eerste plaats voor jezelf. Toch een feestje thuis? Het is heel gebruikelijk dat jouw gasten in en uit de whirlpool springen om deze afwisselend te gebruiken.

Buiten het aantal personen, is de lengte van jouw gezinsleden ook belangrijk. De kleinste modellen zijn doorgaans niet geschikt voor de grotere gebruikers, ook als je graag wat meer voetenruimte wilt.. is een iets grotere spa een goede optie. Voor kinderen en kleinere personen hebben we ook speciale waterkussens in ons assortiment, zo kunnen zij ook comfortabel gebruik maken van de Jacuzzi® spa.

Tenslotte staar je je best niet al te blind op het aantal personen. Tijdens het gebruik van jouw Jacuzzi® wissel je ook van plaatsen, zo varieer je in massage. Dit is één van de leukste dingen aan jouw spa. Zo is het ook niet ongebruikelijk dat koppels toch voor een iets grotere spa kiezen om een grotere variatie in massage te krijgen.

Ligplaats of enkel zitplaatsen?

Dit is één van de meest gestelde vragen, vaak is een ligplaats wel leuk.. maar ga je te veel drijven, zeker wanneer de jets aan gaan. Gelukkig heeft Jacuzzi® hier iets op gevonden: een veel diepere lounge waardoor je mooi op je plaats blijft liggen. Geen vastklampen aan de zijkant wanneer de jets opgaan dus.😉

Liggen in een Jacuzzi® is heerlijk, we denken graag terug aan de variatie. Maar je offert ook ruimte op in je spa, zo neemt een lounge doorgaans de plaats in van 2 à 3 zitplaatsen. Je krijgt dus minder variatie qua massage en kunt ook met minder personen tegelijk gebruik maken van je spa. Ook creëer je bij de meeste 'enkel zitplaatsen' bubbelbaden doorgaans de plaats voor een voetenmassage dome, zodat iedereen tegelijk van voetenmassage kan genieten.

Een ligplaats is dus super, maar er valt ook wat te zeggen voor spa's met enkel zitplaatsen. Alles hangt af van jouw persoonlijke voorkeuren!

Welke serie en opties spreken jou aan

Onze Jacuzzi® modellen zijn ook beschikbaar in verschillende series. Hoe ver wil jij gaan in de personalisatie van je hydro-massage, het design of werken met een app-integratie om er maar een paar te kiezen.

De indelingen verschillen ook, dus laat je adviseren door onze specialisten om de beste match voor jouw wensen te vinden. 
 

Ja, ik wil het Jacuzzi® assortiment bekijken

Open Zondag met BBQ demo's ☀️

Ja, ik kom langs