Blog Maak kennis met de nieuwe Jacuzzi® J-200™ Collectie

Maak kennis met de nieuwe Jacuzzi® J-200™ Collectie

Met trots kondigt Jacuzzi® aan dat zes prachtige modellen binnenkort de wereld van 'Made in Jacuzzi®' hydrotherapie zullen betreden, compleet met nieuwe look en verbeterde werking. 

Jacuzzi J-200 spa

Gepubliceerd op 19 maart 2024

Jacuzzi
jht-j285-lifestyle-2024.png
jht-j245-lifestyle-2024.jpg
jht-j225-lifestyle-2024.jpg
jht-j215-lifestyle-2024.webp

Totaal vernieuwde serie spa's

Zes compleet nieuwe spa-modellen die gekenmerkt zijn door een modern en functioneel ontwerp, met verbeterde afmetingen en uitrusting. En dat aan een zachter prijskaartje

De toegangspoort tot de wereld van Jacuzzi® spa's, vanuit een zeer high-profile perspectief: de nieuwe J-200™ spa's bieden alle voordelen van hydromassage met maximale trouw aan het keurmerk ondertekend door Jacuzzi®, een merk met meer dan 65 jaar geschiedenis in hydrotherapie.

Een echte hydromassage

Praktisch, stijlvol en eenvoudig. De nieuwe hydromassagejets met roestvrijstalen accent en de ergonomische zitplaatsen, waardoor de spa's comfortabel plaats bieden aan 2 tot 7 personen afhankelijk van het model, verbeteren de prestaties van Jacuzzi® hydrotherapie. Multicolor LED-verlichting onder water wordt uitgezonden door lichtpunten langs de hele interne rand. De hoofdsteunen zijn verlicht en de drankhoudercompartimenten zitten verwerkt in de schelp. 

De jets - variërend in aantal van 21 tot 42, afhankelijk van het model - hebben roestvrijstalen ringen met een vergrote diameter die specifiek gepositioneerd en geconfigureerd zijn om een complete en aanpasbare massage-ervaring te bieden.

jacuzzi-spa-new-j-285-features-unique-design.png

Een hedendaags organisch design

In de nieuwe Jacuzzi® spa's uit de J-200™ collectie worden functies zoals duurzaamheid en efficiëntie gegarandeerd door een selectie van geteste en exclusieve materialen: de acrylschelp in de kleuren Porcelain of Platinum en de dubbele omtrekisolatie bieden maximale betrouwbaarheid en voldoen aan de hoogste ontwerpsnormen. De externe UV-bestendige panelen in de nieuwe afwerkingen Charcoal of Smoke integreren LED-verlichting naadloos en garanderen gemakkelijke toegang in geval van controles of onderhoud, zonder het gebruik van gereedschap. 

De gemakkelijk bruikbare ProLast™ cover in waterafstotende stof kan worden gecombineerd met een optionele hydraulische lift, verkrijgbaar in drie verschillende versies - handmatig met verankering op de basis of op het paneel of hydraulisch - om een dagelijkse handeling te verlichten en de ervaring van een Jacuzzi® spa nog meer in het teken van ontspanning en plezier te maken.

Chloorloos bubbelen dankzij ClearRay

Het nieuwe bedieningspaneel is eenvoudig en intuïtief voor directe toegang tot vooraf ingestelde programma's. Zelfs onderhoud is vereenvoudigd dankzij het drielaagse filtersysteem. inclusief skimmerhoes  en

Het nieuwe gepatenteerde ProClassic™ ovale filtersysteem met vereenvoudigde bevestiging en reiniging, het CLEARRAY® Active Oxygen® systeem - een gepatenteerde desinfectieoplossing die de werking van ozon combineert met UV-C-stralen om 99,9% van ongezonde deeltjes in het water effectief te behandelen - en de skimmerhoes met ProCatch™ zak werken filtratie om altijd schoon water te garanderen.

jacuzzi-spa-new-j-285-features-experience.png

De nieuwe Jacuzzi® Spa's uit de J-200™ serie vormen de meest veelzijdige samenwerking van ontwerp en welzijn door de brede keuzemogelijkheid in termen van ruimte, type gebruik en ook esthetische voorkeuren. Een complete lijn die 6 modellen omvat - van 2 tot 7 zitplaatsen en van 21 tot 42 jets - om eender welke hydro-behoefte in te vullen.

Liever de verschillende Jacuzzi® series vergelijken?

We geven graag via onderstaande link een korte uitleg over alle verschillende series. Zo kan jij snel de Jacuzzi® serie vinden die jou het meeste aanspreekt!
 

Bekijk de verschillende Jacuzzi® series

Bezoek onze showroom

De showroom van Hanolux? Dat is 3.000 m² boordevol inspiratie voor jouw droomexterieur. 

jacuzzi-bubbelbad-spa-whirlpool-hot-tub-belgie-antwerpen-turnhout-hanolux-jets-buiten-spa-jaccuzi-10.jpg

Open Zondag met zomerbar en BBQ demo's ☀️

Ja, ik kom langs