Blog Moderne Sauna bij u thuis

Moderne Sauna bij u thuis

Wil je ook eens ervaren hoe een moderne sauna eruit ziet? Of zou je ook eens graag bekijken hoe een complete ontspanningskamer tot stand komt? Breng dan zeker eens een bezoek aan onze toonzaal en laat een specialist je van begin tot einde begeleiden.

effegibi-bodylove-45.jpg

Gepubliceerd op 27 februari 2013

Infraroodcabines
Sauna
Combi Sauna infrarood
Stoomcabine

Al meer dan 40 jaar is Hanolux jouw specialist voor zowel klassieke sauna als infraroodcabines en stoomdouches. Een sauna is niet langer een houten cabine met een eenvoudige verwarmingsoven. Een hedendaagse sauna wordt gecombineerd met een stoomcabine in een designuitvoering en mooi geïntegreerd in het interieur.

Hierbij heb je ook een enorme keuze en vrijheid in de afwerking en de mogelijkheid om uit te breiden met geuren, licht en muziek naar jouw wens. Zowel de temperatuur als de vochtigheid kan je perfect regelen en ze garanderen een absolute veiligheid in gebruik.

Je kan deze sauna’s in al hun pracht en praal zelf bewonderen in onze sauna-afdeling. Hanolux staat in voor de volledige begeleiding van A tot Z: vanaf de keuze van het juiste type sauna voor jou, het uittekenen van het plan, de bestelling, tot en met de plaatsing in jouw woning en de nazorg. Het eigen tekenbureau kan samenwerken met jouw architect voor de concrete inplanning in je nieuwbouw, poolhouse of renovatie.

Open Zondag met zomerbar en BBQ demo's ☀️

Ja, ik kom langs