Blog Montage van de Heatstrip

Montage van de Heatstrip

grandhall-heatstrip-design-3200.jpg

Gepubliceerd op 01 mei 2014

Terrasverwarmer

De HEATSTRIP terrasverwarmer is een nieuwe energiebesparende oplossing voor een effectieve verwarming van overdekte terrassen. Het is een krachtige elektrische stralingsverwarmer met infraroodstraling die u aan de overkapping, wand of plafond bevestigt.

De HEATSTRIP

Hij bestaat uit een ruggedeelte uit gepoederlakt staal of inox en een frontgedeelte in zwart of wit aluminium.  Dankzij de grote oppervlakte kan de warmte optimaal verdeeld worden. Het mooie slanke design en de eenvoudige snelle ingebruikname maken de HEATSTRIP als terrasverwarmer uniek.

Door de platte vormgeving heeft u slechts weinig ruimte nodig en wordt het terras binnen de 10 minuten aangenaam warm. Met hun uitstekende prestaties zijn de heatstrips toch heel zuinig in energieverbruik.

Geniet nu nog langer van comfortabel en lekker knus barbecueën op uw terras!

Montage

De HEATSTRIP terrasverwarmer wordt standaard geleverd met muur- en plafondbevestiging. Het stralingsoppervlak haalt een temperatuur van 350 graden, daarom moet hij bij zowel muur- als plafondmontage op een minimum hoogte van 2,10 meter gemonteerd worden. De afstand van de onderzijde tot andere oppervlakten zoals kasten of tafels moet minimum 80 cm bedragen. Hij mag niet dichter dan 1 meter van een hoekmuur gemonteerd worden. Achteraan tenslotte moet er een minimum afstand van 6 cm tot eender welk oppervlak zijn. De Heatstrip Design en de Heatstrip Max kunnen direct aan het plafond, schuin naar beneden gericht, geïntegreerd in het plafond of aan een ketting of verlengstuk bevestigd worden. Al deze verschillende montagemogelijkheden zijn weliswaar optioneel. Ook montageklemmen voor grote parasols, zonnewering of paviljoenen zijn verkrijgbaar, evenals een afdekkap. Bij de levering is er standaard een stroomkabel van 1 meter voorzien. De HEATSTRIP terrasverwarmer kan aangesloten worden aan een tijdschakelaar, een thermostaat en een elektronische dimmer.

GrandHall-Heatstrip-montage-correct
GrandHall-Heatstrip-Design-3200

Uitzonderlijke kortingen op Jacuzzi® spa's

Ja, ik wil een topdeal