Blog De vuurhaarden van Glowbus

De vuurhaarden van Glowbus

In de winter gezellig keuvelen met vrienden in je tuin wordt vanaf nu een stijlvolle en unieke beleving dankzij de gloednieuwe tuinhaarden van Glowbus. Andreas Ketels, kunstenaar en oprichter van dit Belgische designmerk, creëert met zijn artistieke haarden een nieuwe en duurzame wereld van authentiek genieten.

glowbus-vuurhaard-dedon-mbrace.jpg

Gepubliceerd op 23 november 2021 door

hanolux-sq.jpg

Hanolux

Tuinmeubelen
Terrasverwarmer
Tuinaccessoires

Duurzaam, handgemaakt en Belgisch als focus

Het lichtspel, de prachtige vormgeving en het knisperend vuur brengen je tot rust in elke setting.

Een grote haard als eyecatcher in je tuin of kleinere exemplaren die je tuintafel op een wonderlijke manier doen oplichten. Zijn collectie van oerdegelijk en duurzaam materiaal en visuele verfijndheid doet iedereen met een oog voor esthetiek wegdromen.

Prachtige vuursculpturen

Zonder schroom kan je zeggen dat de creaties van Glowbus verder gaan dan vuurhaarden, het zijn echte vuursculpturen. Deze handgemaakte kunstwerken geven meteen een upgrade aan je tuin of terras, terwijl ze tegelijk zorgen voor een onmiskenbare gezelligheid.

Een levenslange investering met een hedendaags duurzaam karakter. Voor elke verkochte Dewdrop van Glowbus worden er 25 nieuwe bomen geplant in België om je houtverbruik tegen te gaan. Zo denken ze bij Glowbus graag lange termijn en zorgen ze voor een offset van het houtverbruik.

Het cortenstaal roestproces

De Glowbus begint als een donkergrijze creatie met evolueert met de tijd in een knappe, roeskleurige staalsoort, namelijk cortenstaal. Dit type staal gaan tot 8x langer mee dan standaardstaal en geeft tegelijkertijd een legendarische bescherming tegen de weersinvloeden. Dus ook tegen doorroesten!

Ook benieuwd naar de verschillende modellen?
 

glowbus-glowdrops-kaarsen-hanolux2.jpg

Uitzonderlijke kortingen op Jacuzzi® spa's tot -25%

Ja, ik wil een topdeal