ofyr-volle-plaat-2-klein.jpg

Ofyr - De nieuwe manier van outdoor barbecueën

Gepubliceerd op 25 april 2016

hanolux-sq.jpg Geschreven door Hanolux

Het nieuwe koken: showcooking pur sang.

OFYR is dé nieuwe manier van outdoor koken & grillen. Het unieke design maakt het tot een ongelooflijk veelzijdig kooktoestel. De kegelvormige vuurschaal heeft een brede, platte rand die tevens fungeert als zeer efficiënt kookoppervlak.
 

Vanuit het midden straalt de warmte in een volmaakt vloeiend verloop uit, waardoor één kookplaat meerdere kooktemperaturen heeft. Of u nu eieren bakt, groenten langzaam kookt of een malse biefstuk grilt, de barbecue ontsluit een nieuwe wereld vol mogelijkheden voor gezond buiten koken.

 


Outdoor design voor alle seizoenen

De OFYR is een ideale outdoor oplossing voor catering- en horecagelegenheden; het toestel biedt een nieuwe manier van entertainen en maakt terrassen en binnenplaatsen extra warm en gezellig, een echte belevenis!

Dankzij de grote ronde plaat kan met één OFYR 100/100 tot wel 50 personen gekookt worden. Het gebruik van meerdere OFYR barbecues is ideaal voor grotere groepen of uitgebreide culinaire evenementen.

Nieuwe belevenis

Net als een traditioneel kampvuur brengt deze unieke barbecue mensen samen. De hout gestookte vuurschaal geeft binnen een straal van ruim twee meter behaaglijke warmte af, waardoor ook ‘s winters buiten gekookt en gegeten kan worden. Het innovatieve ronde ontwerp nodigt uit om samen met uw gasten een mooie lange avond te beleven rondom de Ofyr. Een totaal nieuwe kijk op gezellig barbecueën.

Gemakkelijk in gebruik

De OFYR kan in alle weersomstandigheden buiten staan, afdekken is niet nodig. En dankzij de drie modulaire delen kan u de bbq gemakkelijk verplaatsen.

Deze hout barbecue is tevens zeer gemakkelijk schoon te maken en is vrijwel onderhoudsvrij. Etensresten en overtollige olie belanden in het vuur; even afnemen met een vochtige doek en de OFYR is weer klaar voor gebruik.

Webshop

Ontdek deze unieke barbecue en meer in onze webshop of bezoek onze showroom in Turnhout!