Open zondag - 25 februari 🎉

Ja, ik kom langs
traeger-pellet-barbecue-bbq-timerline-xl-hout-1.jpg

Ontdek de nieuwe generatie pellet barbecues van Traeger

De Traeger Timberline en Ironwood series kregen heel wat nieuwe upgrades. Benieuwd welke? We zetten ze hier voor jou op een rijtje.

Gepubliceerd op 24 april 2023

hanolux-sq.jpg Geschreven door Hanolux

  Ben jij klaar voor de evolutie van een verhoogde houtgestookte smaak, ongeëvenaard gebruiksgemak en eindeloze kookmogelijkheden?

  traeger-pellet-barbecue-bbq-timerline-xl-hout-10.jpg

  Meer dan 30 jaar houtgestookte innovatie heeft bij Traeger geleid tot baanbrekende technologie en een eersteklas constructie. Zo kan jij zonder zorgen vertrouwen op een perfect BBQ resultaat, elke keer opnieuw.

  Enkele van de topfeatures die van Traeger een echte "set-it-and-forget-it" pelletgrill maakt.👇

  • Smart Combustion™ technologie
  • Volledig geïsoleerde dubbelwandige constructie
  • Traeger Induction® kookplaat
  • EZ-Clean™ vet- en asvat
  • WiFIRE® connectiviteit
  • P.A.L. Pop-And-Lock® accessoire rail
  • Traeger Downdraft Exhaust® + Super Smoke® Mode
  • Touchscreen display
  • Aanpasbaar voor inbouw

  Superieure kookervaring

  Ga voor gemak tijdens en na het bakken. Een intuïtief touchscreen en eenvoudige bediening maken de nieuwe Traegers extreem gebruiksvriendelijk. Ook het schoonmaken en onderhoud gaan zonder gedoe met het innovatieve ontwerp van het EZ-Clean™ vet- en asvat dat resten van vet en assen opvangt in één grote bak die gemakkelijk toegankelijk is om snel leeg te maken. 

  Elke keer een perfect resultaat

  De Smart Combustion™-technologie zorgt voor constante kooktemperaturen, terwijl de volledig geïsoleerde dubbelwandige constructie temperatuurschommelingen vermindert wanneer het kwik daalt. Je kan dus met een gerust hart het hele jaar door barbecueën.

  Eindeloze kookmogelijkheden

  De Traeger Inductie®-kookplaat aan de zijkant van het rooster maakt schroeiend heet aanbraden, sauteren, sudderen, bakken en nog veel meer mogelijk, zodat er werkelijk geen grenzen zijn aan wat je kunt koken. 

  Van klassieke langzaam gerookte BBQ tot gastronomische meergangendiners, epische culinaire creaties tot gemakkelijke alledaagse gerechten, er is niets dat de nieuwe Traegers niet aankunnen.

  hanolux-timberline2021-lifestyle-013.jpg

  Alles altijd onder controle

  Met de gratis app, WIFIRE®-technologie en MEATER® draadloze vleesthermometers kan je je grill bedienen en je bereidingen van overal in de gaten houden. Je hoeft dus niet heel het feestje te missen terwijl je aan de barbecue staat.

  Begeef je onder je gasten en volg alles eenvoudig op via de app.

  Authentieke houtvuur smaak

  De Traeger Downdraft Exhaust® en Super Smoke®-modus laten verse rook over je voedsel stromen om de hoogst mogelijke kwaliteit houtgestookte smaak te garanderen. Experimenteer met de verschillende pellet-smaken en kom telkens tot een unieke bereiding.

  Personaliseer je werkplek

  Met de P.A.L. Pop-and-Lock Rail van de nieuwe Traeger Ironwoods en Timberlines kan je de accessoires organiseren zoals je zelf wilt. Je klikt er gemakkelijk extra haakjes, bakjes, bakpapier en zelfs een inklapbare werkplank aan. Zo heb je steeds alles bij de hand en hoef je niet meer heen en weer naar je keuken te lopen.

  hanolux-tfb93rlg-ironwood-xl-lifestyle-019.jpg

  Traeger Pellet Barbecues

  De Set-it and Forget-it® barbecues van Traeger zijn volwaardige buitenkeukens die je een superieure smaak en kookervaring garanderen. Wil je niets meer missen tijdens je barbecue feestjes en je gasten verwennen met een authentieke houtvuur smaak?

  Bekijk onze Traeger producten op de webshop of kom ze bewonderen in de showroom!

  Bekijk de Traeger Pellet BBQ's