Open zondag - 25 februari 🎉

Ja, ik kom langs
sauna-badkamer-project-hanolux-sels-villa-2.jpg

Sauna Project in modern-warme villa

Een harmonieuze mix van moderne en warme elementen. Zo laat deze schitterende villa zich in het kort omschrijven, de bewoners kozen voor Hanolux voor de realisatie van hun wellness.

Gepubliceerd op 10 september 2020

hanolux-sq.jpg Geschreven door Hanolux

Hanolux ging in samenwerking met de aannemer en bewoners van deze uitzonderlijk villa op zoek naar de perfecte wellness inkleding voor de badkamer. Uiteraard werd er rekening gehouden met het zwarte contrastaccenten die terug te vinden waren in de rest van de woning.

Bij de bouw van de Sauna werd er ook rekening gehouden met de aflijningen van het dak, waardoor de sauna de contouren van het schuine dak moeiteloos volgt. De badkamer vloer loopt naadloos over in de sauna waardoor de sauna aanvoelt als een geheel in de ruimte.

We kozen voor donkere glasramen om een gevoel van ruimte en contact te creëren met de rest van de badkamer, maar toch met een extra laag privacy. De stijlvolle binnenverlichting maakt de sauna ervaring extra gezellig en rustgevend.

Door onze in-huis technisch tekenaar werd de Sauna moeiteloos ingetekend binnen de afgesproken ruimte en in samenspraak met het materiaalgebruik van de rest van de woning.

Initieel was er twijfel tussen de keuze voor een klassieke sauna of Hammam, ons voorstel voor het gebruik van een sanarium bleek een ideale oplossing. Hiermee creëren we een vochtige sauna waarbij je het beste van 2 werelden ervaart in jouw wellness ruimte.

Bekijk onze sauna merken standaard of op maat