Blog Sterrenhemel in uw sauna of stoomcabine

Sterrenhemel in uw sauna of stoomcabine

sterrenhemel-leds.jpg

Gepubliceerd op 11 januari 2010

Infraroodcabines
Sauna
Combi Sauna infrarood
Stoomcabine

Heerlijk wegsoezen na een drukke dag in uw sauna of stoomcabine onder een sterrenhemel? Het kan!

Sommige infraroodcabines zijn leverbaar met een sterrenhemel. Daarmee creëert u iedere gewenste sfeer. U past simpelweg de kleur aan van de tientallen lichtjes in het plafond. Begin de dag bijvoorbeeld fit en vitaal met blauwe verlichting en sluit hem ontspannen en romantisch af met een warmrode kleur. U bepaalt zelf of u de sterren geleidelijk van kleur wilt laten veranderen of in één van de kleuren wilt laten staan.

Het gebruik van glasvezelspotjes zorgt ervoor dat de rust in de cabine niet wordt verstoord. Er is immers geen bijkomende koeling van de lamp door middel van een storende ventilator nodig. U kan genieten en ontspannen in alle rust.

Sterrenhemel Arktik

Witte sterretjes gemaakt uit kogelglaslichtjes die aan het plafond van uw sauna bevestigd worden.

Sterrenhemel Glasvezel

Gemaakt met svarovski kristallen met een kogelglaslens die aan het plafond aan uw sauna bevestigd worden. Deze sterrenhemel kan u in verschillende kleuren laten veranderen. Groen is hoop, rood is liefde, ... Aan kleuren wordt een speciale betekenis toegekend. Dat verschillende kleuren verschillende stemmingen activeren, is zeker geen mythe. Energie bijtanken met rood licht, lachen in een gele atmosfeer, ontspannen met groen licht of dromen met blauw – waar kan dat mooier zijn dan in de sauna?

Sterrenhemel Polar

Deze lichtpuntjes worden ingebouwd in het plafond zodat er geen spotjes uitsteken maar u een volledig egaal plafond hebt. Ook bij de Polar kan u profiteren van de uitgebreide lichttherapie. Geniet van deze pracht!

Lounge-Q_Sternenhimmel_c_RGB_150dpi

Open Zondag met zomerbar en BBQ demo's ☀️

Ja, ik kom langs