Blog Verleng je tuinavonden met een verplaatsbare terrasverwarmer op gas

Verleng je tuinavonden met een verplaatsbare terrasverwarmer op gas

Een terras is een zalige plek om tot rust te komen, te genieten van een hapje en een drankje of gewoon om je familie en vrienden eens goed te verwennen. Of je nu een terras hebt bij het zwembad, in je achtertuin of als uitbreiding van je huis, het is essentieel om er het hele jaar door van te kunnen genieten, ongeacht het weer. De oplossing: een makkelijk verplaatsbare terrasverwarmer op gas die ervoor zorgt dat jouw buitenruimte door het ganse jaar toegankelijk blijft.

te-portable-residential-hr-scaled.jpg

Gepubliceerd op 12 maart 2024 door

hanolux-sq.jpg

Hanolux

Terrasverwarmer

Veelzijdig verwarmen

Terrasverwarmers die op een vaste plek op het terras geïnstalleerd zijn, verwarmen misschien niet elke bruikbare vierkante centimeter. In tegenstelling tot een vaste verwarmer kan een verplaatsbare verwarmer op de juiste plek gerold of geplaatst worden om een aura van warmte naar een koudere hoek of een onhandig gelegen plek te sturen. Als het aantal gasten groter is dan verwacht, kan een draagbare terrasverwarmer verplaatst worden zodat hij de overloopgebieden verwarmt waar mensen willen zitten of staan.

Sommige buitenruimtes hebben daarbij gewoon niet de structuren om vaste terrasverwarmers te monteren of te installeren. Brede open ruimtes zoals de verste kant van een zwembadterras of een patio aan het einde van het stenen pad hebben meestal niets dat een permanente verwarmer kan dragen.

bromic-tungsten-portable-1024x1000.jpg

Buitenverwarming waar je maar wilt

Draagbare terrasverwarmers bieden eindeloze veelzijdigheid rond jouw volledige buitenruimte. Op warmere dagen kan de verwarmer uit de weg worden geschoven naar een afgelegen plek of in een opslagruimte worden geplaatst. Als het 's avonds koud wordt zodra de zon ondergaat, kan een draagbare verwarmer tevoorschijn worden gehaald op het moment dat hij nét nodig is. Als je aan het dineren bent, kan een verwarmer aan tafel worden geschoven om je warm te houden om dan later samen te laten komen in andere delen van het terras zoals je loungeset.

terrasverwarming-bromic-portable-2.jpg

Een langer terrasseizoen

Draagbare terrasverwarmers zijn er voor iedereen die een langer terrasseizoen nodig heeft, zelfs als de temperaturen dalen. Een terrasverwarmer op gas zoals de Bromic Tungsten Portable™ vereist geen installatie-expertise of -kosten en hij hoeft niet op een vaste plek te staan. Je plaatst de verwarmer gewoon naar de plek waar warmte nodig is, en voilà!

Alle terrasverwarmers zijn gebouwd met veiligheid in het achterhoofd
, van de metalen die gebruikt zijn bij productie tot het ontwerp van de ontstekingssystemen. Voor een draagbare gas terrasverwarmer moet je er enkel op letten dat ze uit de buurt blijven van brandbare materialen en sprinklersystemen en dat ze altijd buiten worden gebruikt, aangezien ze niet veilig zijn in garages, schuren en andere afgesloten ruimtes.

tungstenportable-catalogue-lr.jpg

Test zelf het verschil in onze showroom

terrasverwarming-bromic-9.jpg

Uitzonderlijke kortingen op Jacuzzi® spa's tot -25%

Ja, ik wil een topdeal