Blog Voordelen van de BeneGas Light: de lichtgewicht fles

Voordelen van de BeneGas Light: de lichtgewicht fles

bp-gas-light-600x600.jpg

Gepubliceerd op 12 juli 2012

Barbecue

De BeneGas Light noemde tot voor kort BP Gas Light. Deze gasfles is veilig, licht, praktisch, gebruiksvriendelijk, stevig en heeft daarenboven een modern design. Deze lichtgewicht fles is ideaal voor caravans, BBQ's en terrasverwarmers, is verkrijgbaar in 2 maten (5kg en 10 kg) en is gevuld met propaangas.

Ben je nieuwsgierig naar de voordelen van de BeneGas Light ten opzichte van andere gasflessen?

We zetten ze graag even voor jou op een rijtje:

  • De BeneGas Light is vervaardigd uit hightech synthetisch materiaal waardoor ze  zo'n 50% minder weegt in vergelijking met haar stalen equivalent. Het sjouwen met zware gasflessen voor je caravan of je BBQ is dus niet langer enkel mannenwerk. Deze lichtgewicht fles is vrouwvriendelijk én spaart daarenboven je rug. Daarnaast is de fles ook stuk stabieler en makkelijker om te stapelen.
  • De kunststof waaruit de BeneGas Light wordt gemaakt, is bovendien transparant. Zo heb je zicht op je verbruik en merk je wanneer je fles bijna leeg is. Geen onaangename verrassingen tijdens het koken meer!
  • Bovendien zorgt het synthetisch materiaal ervoor dat de fles geen roestvlekken op je tegels of vloer achterlaat bij stockage.
  • Ook beschikt de BeneGas Light over ruime, comfortabele handgrepen waardoor ze extra gebruiksvriendelijk en makkelijk handelbaar is. Een hoge kraag vervaardigd uit kunststof beschermt de kraan.
  • Tenslotte is de BeneGas Light extra veilig. De fles is zo gemaakt dat er bij brand geen BLEVE plaatsvindt, maar wel een 'gecontroleerd uitbranden'. Ook is de fles voorzien van een collar. Hiermee worden aan de hand van pictogrammen een aantal instructies onder de aandacht  gebracht die van groot belang zijn voor het veilig gebruik van de BeneGas Light: niet gooien met de fles, de fles niet laten vallen, niet rollen met de fles.

Uitzonderlijke kortingen op Jacuzzi® spa's

Ja, ik wil een topdeal