Blog Waarom een Jacuzzi met overloop zo populair is

Waarom een Jacuzzi met overloop zo populair is

Wie zich een Jacuzzi® aanschaft is gesteld op luxe. En terecht. Onlangs lanceerde Jacuzzi® de Virtus en de Enjoy. Twee overloop Jacuzzi’s® die behoren tot hun high-end gamma. Waarom deze bubbelbaden zo populair zijn en welke unieke voordelen ze bevatten? Let’s find out!

virtus-gallery-builtin.jpeg

Gepubliceerd op 15 oktober 2021

Jacuzzi

Wat is een Jacuzzi® met overloop?

Een Jacuzzi® met overloop is een luxe bubbelbad met hoog comfortgehalte. Het water stroomt circulair langs de randen en komt zo terecht in het waterreservoir waar het wordt gefilterd en terug de Jacuzzi® in gaat. Een heerlijke ervaring.

Aangezien het bubbelbad tot aan de rand gevuld is met water, geniet je van een optimale hydromassage en vormt de Jacuzzi® een prachtig harmonisch geheel met de omgeving. Prestige verzekerd!

5 unieke voordelen van de Jacuzzi® Virtus voor jou

De Virtus is zonder twijfel het grootste pronkstuk van Jacuzzi®. Wat dit bubbelbad met overloop zo uniek maakt? Dat is simpel:

Jacuzzi-designer Dodo Arslan combineerde samen met zijn collega’s oogverblindende elegantie met

 • High-end filtertechnieken
 • Meest optimale hydromassages
 • Simpel onderhoud

Test en ervaar de Jacuzzi® Virtus zelf in onze 3.000 m² showroom!

Maak een afspraak

1. Zorgeloos onderhoud dankzij uniek zandfiltersysteem

  De Jacuzzi® Virtus is de eerste vrijstaande spa met een geïntegreerde polymeerfilter. Een aanpassing die de installatie simpeler en makkelijker maakt, zonder dat er externe techniek nodig is. Een aparte technische ruimte of graafwerken voor de leidingen zijn dus niet nodig!

  Dankzij het zandfiltersysteem krijg je een betere filtering en moet je bovendien nooit meer filters poetsen. Eens per maand de filter terugspoelen is voldoende. Een absolute primeur voor de Jacuzzi® ontwerpers. Simpel onderhoud, check.

  2. De allerbeste hydromassages

   Doordat de Jacuzzi® Virtus tot aan de rand is gevuld met water, zijn de massages van een bijzondere kwaliteit en geniet je van optimale bewegingsvrijheid. Je lichaam wordt immers tot over je schouders ondergedompeld in het warme water. Laat jezelf rustig drijven of strek jezelf eens lekker uit!

   Daarnaast neemt de overloopgoot spatwater en golfslagen op waardoor de waterspiegel rustiger is. Zo kan de Virtus extra krachtige massagesystemen aan. Pure ontspanning.

   Wil je dat aan de lijve ondervinden? Test ‘m uit in onze showroom.
   Wij voorzien een omkleedruimte en een glaasje bubbels zodat jij in alle rust de Jacuzzi® Virtus kan ervaren.

   3. Extreem stille Jacuzzi®

    Het unieke overloop design dat een constante watercirculatie verzekerd, maakt dat je het water amper hoort vallen in de goot. Hiermee is de Virtus momenteel de meest stille overloop spa die op de markt verkrijgbaar is. Da’s pas genieten!

    Bovendien zorgt de helling van het overlooprooster ervoor dat het water op spa-dekniveau blijft, zelfs bij een schommelende beweging. Kortom, ook een uitermate geschikt bubbelbad voor op privéjachten.


    4. Ruime zitplaatsen en aanpasbaar naar jouw smaak

    Het ontwerp van de Jacuzzi® Virtus is al uitzonderlijk op zich. Geïnspireerd door de nautilus schelp die de kuip zijn spiraalvorm geeft, lijkt het overloop bubbelbad één te zijn met het water. Daarnaast heeft de Virtus plaats voor 6 à 7 levensgenieters.

    Laat jij ‘m bovengrond of ingebouwd installeren? Alle opties zijn mogelijk met onze ervaren installateurs!

    Met verschillende kleuropties voor zowel de kuip als de buitenkant is dit bubbelbad volledig aanpasbaar naar jouw smaak.

    Kom de kleuren ontdekken in onze showroom!


    5. Temperatuurbehoud

    De combinatie met de Eco Heat pomp maakt van de Jacuzzi® Virtus een energiebesparende overloop Jacuzzi®. Een minimale belasting voor de natuur.

    Daarbovenop zorgt de CoolPower-techniek dat de watertemperatuur naar beneden kan worden bijgesteld tot wel 10°C. Ideaal tijdens warme zomerdagen of om te herstellen van een intensieve work-out.

    De bijhorende thermische cover van hoge kwaliteit tenslotte behoudt langdurig de temperatuur van jouw Jacuzzi® Virtus en maakt het geheel af.

    Jacuzzi® Enjoy voor wellnesscentra & hotels

    Naast de Virtus is ook de Enjoy één van Jacuzzi’s paradepaardjes. Al behoort die toe aan de B2B Professional collectie. Ben je op zoek naar een eenvoudig te installeren en onderhoudsvriendelijke Jacuzzi® voor jouw wellnesscentra of hotel? Dan is de Enjoy precies wat je zoekt!

    Met maar liefst 5 verschillende modellen biedt deze overloop Jacuzzi® sowieso de sterrenklasse voor jouw professionele spa.

    Zo is er de Jacuzzi® Enjoy M1, geschikt voor twee tot drie personen, of een ruimer model zoals de Enjoy M3 waar zes personen in kunnen plaatsnemen. De zes zitplaatsen zijn ontworpen om het echte Jacuzzi® wellnesspad te bieden waarbij alle spieren worden aangesproken en een maximale doeltreffendheid wordt gegarandeerd.

    Met de overloop Jacuzzi® Enjoy geniet je naast prestige en ultieme luxe ook van de allerbeste kwaliteit wat intensief gebruikte bubbelbaden betreft. De badkuip is immers voorzien van een stevige polyester en vinylester laag die eenvoudig schoon te maken is. Ingebouwd of niet? Dat kies je zelf, want de Enjoy is gemaakt om alle opties aan te kunnen.

    Kom langs in onze showroom! Dan bespreken we uitgebreid de opties voor jouw wellness.

    Maak een afspraak

    Waarom je jouw Jacuzzi® best bij Hanolux koopt

    Onze ruime showroom van 3.000 m² in Turnhout geeft je de kans om de Virtus en de Enjoy in het echt te bewonderen.

    Maak een afspraak

    Wij beloven in elk geval:

    👉 De beste hydromassage op de markt

    👉 Kwaliteitsgarantie

    👉 Verlengde garantie met ons Aqua'Lux programma

    👉 Energiezuinig

    👉 Professionele plaatsing en advies

    👉 50 jaar ervaring

    Wij maken graag tijd voor een uitgebreid gesprek en advies op maat.

    Uitzonderlijke kortingen op Jacuzzi® spa's

    Ja, ik wil een topdeal