Blog Waarom OFYR de beste barbecue keuze is

Waarom OFYR de beste barbecue keuze is

Een barbecue, vuurschaal en kunstwerk in één. De OFYR verbaast vriend en vijand met zijn uitgebreide mogelijkheden. Waarom een OFYR de beste barbecue keuze is? Je ontdekt het hier!

ofyr-vuurschaal-bbq-vuur-kopen.jpg

Gepubliceerd op 22 juni 2022

Barbecue

Wat is een OFYR barbecue?

Een OFYR barbecue is een ultramodern kooktoestel voor buitengebruik. Het fungeert als een barbecue, maar is zo opgesteld dat het ook als vuurschaal dient. De ideale aankoop voor lange zomeravonden met vrienden. 

Een OFYR barbecue bestaat uit een cortenstalen sokkel met daarboven een kegelvormige houder voor houtblokken, wat dient als een stevige vuurschaal. Aan de bovenzijde van de open kegel is een ijzersterke kookplaat bevestigd uit hoogwaardig zwart staal waarop je kunt barbecueën. 

  

Lees meer over de OFYR barbecue

6 voordelen van een OFYR barbecue

barbeque-ofyr.jpg

Meerdere kooktemperaturen

De warmte dat het vuur afgeeft, straalt vanuit het midden in een volmaakt vloeiend verloop uit. Daardoor krijg je op dezelfde kookplaat meerdere kooktemperaturen. Handig om verschillende ingrediënten op de juiste manier te bakken. 

ofyr-vuur-klein.jpg

Barbecue en vuurschaal in één

Voor of na het barbecueën, gebruik je je Ofyr simpelweg als handige vuurschaal. Dankzij de stalen kookplaat die rond het vuur werd geplaatst, is er automatisch een veiligere afstand tot het vuur. 

ofyr-shoot-megeve-034j4792-1024x683.jpg

Weerbestendig

Dankzij het hoogwaardig cortenstaal waaruit de Ofyr bestaat, gaat het toestel lang mee. Na verloop van tijd krijgt het zelfs een natuurlijke patine – een roestbruin oranje kleur-, waardoor het er met de jaren steeds beter uitziet

ofyr-winter-bbq.jpeg

Zomer en winter lang genieten

De Ofyr barbecue is zo gemaakt dat je hem in alle seizoenen en zonder af te dekken buiten kunt laten staan.

ofyr-volle-plaat-2-klein.jpg

Makkelijk schoon te maken

De Ofyr is zeer gemakkelijk schoon te maken en quasi onderhoudsvrij. Etensresten en overtollige olie gooi je in het vuur door de kookplaat schoon te schrapen met de Ofyr spatel. Daarna gebruik je een vochtige doek om hem helemaal schoon te krijgen. Smeer de kookplaat nog even in met olie en hupla, jouw Ofyr is weer klaar voor gebruik.

ofyr-black-friday.jpeg

Voor privé en professioneel gebruik

Zowel voor privé als professioneel gebruik, kan je de Ofyr inzetten. Zijn mooi design en het veelzijdige eten dat je erop maakt, zijn zowel voor hobbykoks als professionele chef-koks een waar plezier. Dat maakt de catering mogelijkheden en kookdemonstraties bij evenementen dan ook eindeloos.

De leukste accessoires voor je OFYR barbecue

Maak je OFYR ervaring helemaal compleet met een lederen kookschort, handschoenen, een pizza oven en tal van andere kooktools. Of misschien is het unieke OFYR kookboek wel iets voor jou. Bekijk en bestel alle OFYR accessoires op onze webshop!

 

Ontdek de Ofyr accessoires

OFYR toch niet je ding? Ontdek onze andere barbecues

traeger-pellet-barbecue-bbq-hanolux-timberline-pro-ranger-22.jpg

Traeger Pellet barbecue

Met pellet barbecues kan je zowat elk gerecht bereiden in je buitenkeuken met een houtvuur-smaak. De gratis app en besturingsprogramma bevatten een brede collectie recepten waardoor jouw BBQ het zware werk overneemt en je deze zelfs vanop een afstand kunt aansturen. 

ferleon-bbq-patio-cooker-trolley-kempen-barbecue-1.jpg

Ferleon patio cooker

De Ferleon patio cooker barbecues zijn het summum van stijl en gemakkelijk gebruik. Deze patio cookers op gas zijn een unieke aanvulling aan jouw zomerterras. Je hebt de keuze uit 3 verschillende kookplaten: plancha, grill en gaspit. Combineer deze met hun trolley en je outdoor cooking ervaring is compleet.

oklahomawebsite.jpg

Oklahoma locomotief barbecue

Bekend om zijn uitzonderlijke locomotief design biedt een Oklahoma barbecue je de mogelijkheid om via een vuurhaard en grillzone op verschillende manieren te grillen, hetzij direct, hetzij indirect. In de schoorsteen rook je tegelijkertijd voedsel. Door zijn dikke plaatstaal en hoge warmte geeft deze bbq een unieke smaak aan alles wat je bereidt.

Open Zondag met BBQ demo's ☀️

Ja, ik kom langs