Open zondag - 25 februari 🎉

Ja, ik kom langs
ofyr-vuurschaal-bbq-vuur-kopen.jpg

Waarom Ofyr de beste barbecue keuze is

Een barbecue, vuurschaal en kunstwerk in één. De Ofyr verbaast vriend en vijand met zijn uitgebreide mogelijkheden. Waarom een Ofyr de beste barbecue keuze is? Je ontdekt het hier!

Gepubliceerd op 22 juni 2022

hanolux-sq.jpg Geschreven door Hanolux

  Wat is een Ofyr barbecue?

  Een Ofyr barbecue is een ultramodern kooktoestel voor buitengebruik. Het fungeert als een barbecue, maar is zo opgesteld dat het ook als vuurschaal dient. De ideale aankoop voor lange zomeravonden met vrienden. 

  Een Ofyr barbecue bestaat uit een cortenstalen sokkel met daarboven een kegelvormige houder voor houtblokken, wat dient als een stevige vuurschaal. Aan de bovenzijde van de open kegel is een ijzersterke kookplaat bevestigd uit hoogwaardig zwart staal waarop je kunt barbecueën. 

  Lees meer over de Ofyr barbecue

  6 voordelen van een Ofyr barbecue

  barbeque-ofyr.jpg

  Meerdere kooktemperaturen

  De warmte dat het vuur afgeeft, straalt vanuit het midden in een volmaakt vloeiend verloop uit. Daardoor krijg je op dezelfde kookplaat meerdere kooktemperaturen. Handig om verschillende ingrediënten op de juiste manier te bakken. 

  ofyr-vuur-klein.jpg

  Barbecue en vuurschaal in één

  Voor of na het barbecueën, gebruik je je Ofyr simpelweg als handige vuurschaal. Dankzij de stalen kookplaat die rond het vuur werd geplaatst, is er automatisch een veiligere afstand tot het vuur. 

  ofyr-shoot-megeve-034j4792-1024x683.jpg

  Weerbestendig

  Dankzij het hoogwaardig cortenstaal waaruit de Ofyr bestaat, gaat het toestel lang mee. Na verloop van tijd krijgt het zelfs een natuurlijke patine – een roestbruin oranje kleur-, waardoor het er met de jaren steeds beter uitziet

  ofyr-winter-bbq.jpeg

  Zomer en winter lang genieten

  De Ofyr barbecue is zo gemaakt dat je hem in alle seizoenen en zonder af te dekken buiten kunt laten staan.

  ofyr-volle-plaat-2-klein.jpg

  Makkelijk schoon te maken

  De Ofyr is zeer gemakkelijk schoon te maken en quasi onderhoudsvrij. Etensresten en overtollige olie gooi je in het vuur door de kookplaat schoon te schrapen met de Ofyr spatel. Daarna gebruik je een vochtige doek om hem helemaal schoon te krijgen. Smeer de kookplaat nog even in met olie en hupla, jouw Ofyr is weer klaar voor gebruik.

  ofyr-black-friday.jpeg

  Voor privé en professioneel gebruik

  Zowel voor privé als professioneel gebruik, kan je de Ofyr inzetten. Zijn mooi design en het veelzijdige eten dat je erop maakt, zijn zowel voor hobbykoks als professionele chef-koks een waar plezier. Dat maakt de catering mogelijkheden en kookdemonstraties bij evenementen dan ook eindeloos.

  De leukste accessoires voor je Ofyr barbecue

  Maak je Ofyr ervaring helemaal compleet met een lederen kookschort, handschoenen, een pizza oven en tal van andere kooktools. Of misschien is het unieke Ofyr kookboek wel iets voor jou. Bekijk en bestel alle Ofyr accessoires op onze webshop!

  Ontdek de Ofyr accessoires

  Ofyr toch niet je ding? Ontdek onze andere barbecues

  traeger-pellet-barbecue-bbq-hanolux-timberline-pro-ranger-22.jpg

  Traeger Pellet barbecue

  Met pellet barbecues kan je zowat elk gerecht bereiden in je buitenkeuken met een houtvuur-smaak. De gratis app en besturingsprogramma bevatten een brede collectie recepten waardoor jouw BBQ het zware werk overneemt en je deze zelfs vanop een afstand kunt aansturen. 

  Lees meer over de Traeger Pellet barbecue

  ferleon-bbq-patio-cooker-trolley-kempen-barbecue-1.jpg

  Ferleon patio cooker

  De Ferleon patio cooker barbecues zijn het summum van stijl en gemakkelijk gebruik. Deze patio cookers op gas zijn een unieke aanvulling aan jouw zomerterras. Je hebt de keuze uit 3 verschillende kookplaten: plancha, grill en gaspit. Combineer deze met hun trolley en je outdoor cooking ervaring is compleet.

  Lees meer over de Ferleon patio cooker

  oklahomawebsite.jpg

  Oklahoma locomotief barbecue

  Bekend om zijn uitzonderlijke locomotief design biedt een Oklahoma barbecue je de mogelijkheid om via een vuurhaard en grillzone op verschillende manieren te grillen, hetzij direct, hetzij indirect. In de schoorsteen rook je tegelijkertijd voedsel. Door zijn dikke plaatstaal en hoge warmte geeft deze bbq een unieke smaak aan alles wat je bereidt.

  Lees meer over de Oklahoma locomotief barbecue