Blog Wünder: Belgisch outdoor design in alle eenvoud

Wünder: Belgisch outdoor design in alle eenvoud

Het is zalig genieten van de tuin en het terras, van gezellig samenzijn en lange babbels. Het frisse Belgische outdoor design van Wünder combineert duurzame kwaliteit, unieke vormgeving en ongekunstelde eenvoud. Compromisloos en met een knipoog.

43a0736.jpg

Gepubliceerd op 04 maart 2022

Tuinmeubelen

Eenvoud siert, vinden ze bij Wünder

Het Belgische designlabel Wünder ontwerpt originele buitenmeubels en alledaagse voorwerpen met opvallende trekjes. Van blaaspook tot tafel en van picknickbank tot onverwoestbare buitenlampen. Gemaakt om jarenlang mee te gaan, bedoeld om elke dag van te genieten.

The Table – samen buiten eten in stijl

Zongerijpte olijven en een fris glas prosecco. Of urenlang napraten met vrienden. Aan The Table kan het allemaal. De drie formaten – Small, Medium en Large – bieden plaats voor elke gelegenheid.

De sierlijke buizen en een tafelblad uit duurzaam afzeliahout geven The Table een zachte en uitnodigende uitstraling. Het gepoederlakte stalen buisframe is verkrijgbaar in zwart en drie grijstinten, of in een RAL-kleur naar keuze. Zo stem je je picknicktafel perfect af op jouw wensen.

The Table bestaat in drie formaten:

  • Large - 12 personen (300 cm)
  • Medium - 10 personen (250 cm)
  • Small - 8 personen (200 cm)
     

Meer informatie over The Table

wunder-disc-hanolux-tuinverlichting-full.jpeg

The Circle – iedereen rond de tafel

Gecharmeerd door het buizenframe van The Table, maar toch liever een ronde tafel? Aan The Circle is plaats voor 8 tot 10 mensen. Ook in dit ontwerp vormen gepoederlakt staal en duurzaam afzeliahout een prachtige combinatie.

The Circle past op elk terras, maar voelt zich door de verstelbare voetjes ook thuis op een minder egale ondergrond.

Het tafelblad van The Circle heeft een doorsnede van 153 cm, met de zitting 235 cm. Ook dit outdoor meubel van Wünder is verkrijgbaar met een gepoederlakt buisframe in 3 grijstinten, zwart of een RAL-kleur naar keuze. 
 

Ontdek meer over The Circle

the-circle-wunder-hanolux.jpg

The Bench – stijlvol & supersterk

Een bank die tegen een stootje kan? Dat is The Bench, een robuuste maar sierlijke aluminium bank die zowel in de tuin als in de openbare ruimte past. Doordat ze uit één stuk bestaat, kan ze wel wat kilo’s verdragen.
The Bench heeft een afmeting van 180 x 39 x 45 cm en is te koop in blauw, oranjerood, geel, lichtgrijs of een RAL-kleur naar keuze.
 

Bekijk details The Bench

wunder-the-bench-hanolux.jpeg

Tuinaccessoires om naar te blijven kijken

Wünder ontwerpt naast tuinsets en -meubelen ook kleinere accessoires. Allemaal volgens hetzelfde principe: praktisch, stijlvol en met een knipoog.

The Axe

Zo vind je bij Hanolux ook The Axe, een hakbijl van stevig Duits staal met een essenhouten steel. Het opvallende gele accent zorgt ervoor dat je hem niet kwijt geraakt tussen de houtblokken. Elk exemplaar van The Axe wordt genummerd en voorzien van een echtheidscertificaat. Verpakt in een houten kistje is The Axe een ideaal geschenk.

the-axe-wunder-hanolux.jpg

The Blow Poke

Niks zo gezellig als een knetterend vuurtje in de vuurschaal als de avond wat frisser wordt. Met The Blow Poke van Wünder wordt het vuur aanmaken of opstoken een koud kunstje. De blaaspijp is ergonomisch gevormd en ambachtelijk gesmeed uit gehard staal. Hij ligt goed in de hand, zodat je er gemakkelijk hout of kolen mee kan schikken terwijl je op een veilige afstand blijft.

Ook The Blow Poke wordt genummerd en voorzien van een echtheidscertificaat. En net zoals The Axe is het door het houten kistje ook een mooi geschenk!

the-blow-poke-wunder-hanolux.jpeg

Benieuwd naar al dit wondermoois van Wünder?

Je bent altijd welkom in onze zeer ruime showroom om ons Wünder aanbod in het echt te bewonderen. Maak gerust een afspraak of spring naar eigen wens binnen tijdens onze openingsuren. Wij zien je graag komen!

Maak een afspraak in onze showroom

Open Zondag met zomerbar en BBQ demo's ☀️

Ja, ik kom langs