wunder-disc-hanolux-tuinverlichting-full.jpeg

Ontdek Wünder's tuinmeubelcollectie

De designers bij Wünder maken unieke, stijlvolle tuinmeubelstukken die de indruk wekken alsof er helemaal niet over is nagedacht. Gewoon omdat ze zo verdomd eenvoudig zijn. Benieuwd naar de collectie? Vraag hem hier aan op 1-2-3!

Design tuinmeubelen, onze merken Download collectiefolders overzicht Ontdek Wünder's tuinmeubelcollectie

Vraag Wünder's collectiefolder aan

Vul het formulier in, krijg de PDF met de nieuwste collectie van Wünder meteen in je mailbox en droom meteen weg.

Laat je inspireren

the-axe-wunder-hanolux.jpg the-blow-poke-wunder-hanolux.jpeg
43a0736.jpg wunder-the-bench-hanolux.jpeg
20200807-bended-geel-009.jpg the-circle-wunder-hanolux.jpg
wunder-the-table-hanolux.jpeg

Het prille verhaal van Wünder

Wünder is een Belgisch bedrijf met de getalenteerde Arthur Nevejan aan het roer. Sinds 2017 stuurt hij een team van designers met frisse fantasieën en bakken vol goesting. Hun kenmerk? Ze maken gewoon waar ze zin in hebben. Een ding staat wel vast: elk product moet handig, tof en stijlvol zijn. No tralala, just oh la la.

Inderdaad, bij Wünder hoeft er allemaal niet te veel poespas rond. Rechtdoorzee tuinmeubelen die goed zitten en je tuin dat tikkeltje extra geven, daar maak je pas echt indruk mee. En als je de producten zo op een rijtje ziet, ervaar je meteen het wonderbaarlijke effect.

 

Ontdek meer over Wünder

the-ring-wunder-hanolux-vuurschaal-cortenstaal.jpg

Buitengewoon functioneel tafelen

Omdat we geloven in de talenten van Belgische designers en omdat we ook wij vinden dat eenvoud siert, wilden we dolgraag de producten van Wünder tot in de Belgische huiskamer brengen. Of zeg gerust tuin en terras. Want hoewel ze ook meubelstukken hebben voor indoor gebruik, focussen ze zich voornamelijk op tuinmeubilair.

Met brede zitbanken die heel wat kilo’s kunnen dragen, picknicktafels aanmoedigen om uren aan te zitten en nuttige tuin accessoires voor een knetterend haardvuur, hebben ze alles in huis voor een gezellige buitenavond met vrienden en familie.

Bezoek onze unieke showroom van 3.000 m²

Bij Hanolux krijg je het totaalplaatje te zien zodat jij en je gezin binnenkort optimaal genieten van jullie prachtige tuin, balkon of dakterras. Bezoek onze showroom en laat je wegzakken in het stijlvolle (tuin)meubilair van Wünder.

 

Maak een afspraak

Uitzonderlijke kortingen op Jacuzzi® spa's tot -25%

Ja, ik wil een topdeal