Open zondag - 25 februari 🎉

Ja, ik kom langs
royalbotania.jpeg

Bewonder de nieuwste tuinmeubelen van Royal Botania

Vul het formulier in en krijg de PDF met de nieuwste zomercollectie van Royal Botania meteen in je mailbox.

Vraag Royal Botania's collectiefolder aan 👇

Een blik op de nieuwe collectie van Royal Botania en je hebt meteen zin om er een schuimige latte macchiato bij te nemen en rustig te ontwaken in je prachtige loungeset.

Verlang je naar dat ontspannen vakantiegevoel? Vul het formulier in en krijg de PDF met de nieuwste zomercollectie van Royal Botania meteen in je mailbox.

Het verhaal van Royal Botania

Royal Botania is sinds begin jaren 90 - net al de rest van onze Belgische topmerken - pionier in luxueus tuinmeubilair. Door alleen gebruik te maken van de hoogste kwaliteit materialen in combinatie met een hoog niveau van vakmanschap, produceert Royal Botania strakke, opvallende meubelcollecties voor veeleisende klanten.

 

Ontdek meer over Royal Botania

styletto-royal-botania-eetstoelen-hanolux-buitenkansjes-zomersolden-stockverkoop-50.jpeg

Zorgzaam voor de natuur

Royal Botania kiest omwille van de stabiliteit, weerstand en aantrekkelijke tint en structuur heel bewust voor teak in hun tuinmeubel collecties.

Door het creëren van een duurzaam bedrijfsmodel gebaseerd op regeneratieve bosgroei, is Royal Botania bovendien in staat om fraai vervaardigd buitenmeubilair te produceren met een verminderde impact op het milieu. Zo geniet je langdurig en met een gerust hart van een duurzame Royal Botania tuincollectie.

Bezoek onze unieke showroom van 3.000 m²

Bij Hanolux krijg je het totaalplaatje te zien zodat jij en je gezin binnenkort optimaal genieten van jullie prachtige tuin, balkon of dakterras. Bezoek onze showroom in Turnhout en laat je wegzakken in het rustgevende tuinmeubilair van Royal Botania.

 

Maak een afspraak

store-finder-01-scaled-1440x945.jpeg

Wij maken jouw voorstel op maat

Onze vormgeefsters denken goed na over de keuze qua materialen, kleur en inrichting voor de perfecte inkleding van jouw terras of tuin.

Niet zeker of iets zou passen qua afmetingen? Werken binnen een vooropgesteld concept of zorgvuldig uitgewerkt moodboard? Het kan allemaal!

Stuur ons een bericht en wij gaan graag samen met jou aan de slag.