Open zondag - 25 februari 🎉

Ja, ik kom langs
ukiyo-tribu-salontafel-hanolux.jpeg

Bewonder de nieuwste tuinmeubelen van Tribù

Vul het onderstaande formulier in en krijg de PDF met de nieuwste collectie van Tribù meteen in je mailbox.

Vraag de Tribù collectiefolder aan 👇

Eén blik op de nieuwe collectie van Tribù en je vertoeft zo in vakantiestemming.

Droom daarna heerlijk weg bij de prachtige teakhouten meubels, de tropische kleuren en de family proof indelingen.


Het verhaal van Tribù


Tribù was begin jaren 90 pionier op vlak van high-end tuinmeubilair. Het familiebedrijf groeide uit tot een wereldwijd geliefd merk met oog voor stijl, tijdloze ontwerpen en zet familie steevast voorop.

 

Ontdek meer over Tribù

ukiyo-tribu-salontafel-hanolux.jpeg

Familiegedreven topkwaliteit

Family is what life is all about. Die overtuiging bracht ons lange tijd geleden bij Tribù. Naast het feit dat het een echt familiemerk is, zoals wij, kiezen we met Tribù ook bewust voor duurzame kwaliteit en de allernieuwste trends. Met respect voor de natuur, innovatie en uitstekend zitcomfort, is Tribù de perfecte match met onze waarden.

Bezoek onze unieke showroom van 3.000 m²

Bij Hanolux krijg je het totaalplaatje te zien zodat jij en je gezin binnenkort optimaal genieten van jullie prachtige tuin, balkon of dakterras. Bezoek onze showroom en laat je wegzakken in het luxueuze tuinmeubilair van Tribù.

 

Maak een afspraak

Waarom Tribù?

Belgisch topdesign

België is de wereldtop op het vlak van tuinmeubelen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Tribu in Belgische handen is.

Als internationaal gerenommeerd Belgisch familiebedrijf brengt Tribù discrete luxe en exclusiviteit naar terras en tuin.

Zorgeloos buiten genieten

Je proeft het design van de absolute wereldtop: een verfijnde cocktail van elegant modernisme, karaktervolle puurheid en een onberispelijke kwaliteit. Luxueus, maar altijd discreet.

Advies

Laat je door onze outdoor living specialisten bijstaan. Afmetingen, materiaalgebruik, stoffen, kleurcombinaties, onderhoud, …

Bij de ideale tuinset komt veel kijken. Onze professionals loodsen je door de verschillende mogelijkheden en begeleiden je in de zoektocht naar de tuinmeubelset van uw dromen.

tuinmeubelen-kopen-antwerpen-tribu-hanolux.jpg

Wij maken jouw voorstel op maat

Onze vormgeefsters denken goed na over de keuze qua materialen, kleur en inrichting voor de perfecte inkleding van uw terras of tuin.

Niet zeker of iets zou passen qua afmetingen? Werken binnen een vooropgesteld concept of zorgvuldig uitgewerkt moodboard? Het kan allemaal!

Stuur ons een bericht en wij gaan graag samen aan de slag.