Open zondag - 26 maart 🙌

Ja, ik kom graag langs
jacuzzi-virtus-overloop-spa.jpg

Jacuzzi® Italian Design Collection

De Italian design collectie van Jacuzzi® breekt met de typische Amerikaanse spa.
Laat je verbazen door de nieuwe lichting bubbelbaden en geniet van een
buitengewoon design met innoverende functies. Met meer dan 60 jaar ervaring en expertise heeft Jacuzzi® nu ook een collectie die meer laat zien dan de klassieke hot tub, maar zoals altijd geniet je van dezelfde exceptionele hydromassage, filtering en technologie.

Meer dan de klassieke buitenspa

Het mag eens wat anders zijn! De Italian design collection breekt met de traditionele amerikaanse buitenspa’s en geeft ons een glimps naar de toekomst. Geniet van een modern design, nieuwe technologieën en gemakkelijk gebruik.

Topkwaliteit met een uitzonderlijke massage

Elk onderdeel van een Jacuzzi® spa is doorheen de jaren geperfectioneerd. Dit komt het beste tot zijn recht in hun uitzonderlijke massagesysteem. Meer jets, zonder een verlies van kracht? Jacuzzi® maakt dit mogelijk met hun gepatenteerde massagejets die zorgen voor een diepe en tegelijk niet irriterende massage. Bovendien zijn de jets van Jacuzzi® therapeutisch getest.

Jacuzzi® stock deals 🎉

Wil jij instant genieten, 365 dagen per jaar?
Profiteer van onze ruime voorraad en
 geniet van uitzonderlijke jacuzzi prijzen met -20% korting en meer op onze spa's.

Onze favorieten

jacuzzi-bubbelbad-spa-whirlpool-hot-tub-belgie-antwerpen-002.jpg

Virtus

De Jacuzzi® Virtus is werkelijk een volledige nieuwe spa en uniek in de wereld! Geniet van de sensatie van een overloop spa zonder de typische extra technische ruimte, alles is ingebouwd in een verplaatsbaar bubbelbad.

De tweede primeur zit hem in het zandfiltersysteem waardoor je nooit meer de klassieke filters moet poetsen, dit zorgt voor een zeer simpel onderhoud.

Ten slotte valt de Virtus Jacuzzi® meteen op door haar unieke vormgeving en simpele bediening, ontdek deze splinternieuwe spa in onze showroom.

Bekijk de Virtus

unique-new-header.jpg

Unique

De Unique van Jacuzzi® is een moderne spa voor de designliefhebber. Deze kleine minimalistische whirlpool zorgt voor een stijlvolle aanvulling aan jouw buitenterras.

Geniet van strakke lijnen, ingewerkte kussens en subtiele verlichting. Unique geeft je een grote vrijheid van installatie: buiten of binnen, ingebouwd of op de vloer, in elke omgeving of situatie.

Zo kan je zelfs de buitenpanelen aanpassen naar jouw eigen wens buiten de standaard teak en wengé afwerking.

Bekijk de Unique

spa-enjoy-hanolux.jpg

Enjoy

De Enjoy van Jacuzzi® is een professionele spa speciaal ontworpen voor intensief gebruik in hotels en wellnesscentra.

Deze elegante overloop jacuzzi heeft hetzelfde zandfiltersysteem als de Virtus waardoor het onderhoud heel eenvoudig is.

Verder geniet je met de Enjoy van een stressvrije installatie, simpele bediening en niet te vergeten: een professionele hydromassage.

Bekijk de Enjoy

jacuzzi-bubbelbad-spa-whirlpool-hot-tub-belgie-antwerpen-002.jpg

Pionier in België

Hanolux behoort tot de eerste verdelers van whirlpools in België en is één van de weinigen die het vertrouwen hebben om de enige echte Jacuzzi® te verdelen.

Bij ons kom jij altijd eerst. Onze wellness-specialisten begeleiden je graag bij het uitkiezen en plaatsen van een bubbelbad bij je thuis.

Welke Jacuzzi® serie spreekt jou aan?